Losky83 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jen ať jde o dům dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Vývoj modelu trvá plus minus 4 roky. A zpravidla v polovině této doby dochází k finálnímu zmrazení designu, který se pak mění jen v případě nutnosti. U faceliftu je náročnost a tím i doba výrazně kratší. Když si spočítáte, že od představení Fabie NJ uběhlo víc jak 2 roky a modely Škody čekají kratší životní cykly, tak vám "tvůrce" faceliftu bude známý raz dva. Možná se někomu Fabia II a Octavia II FL líbí, mně to přišlo jako neslabší období Škody vůbec. Editováno: 9. Únor 2017, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Fll byla vyloženě ošklivá, vysoká, úzká. I proto jsem z Fl šel do Flll a Fll jsem vynechal. Ale znám lidi, kterým se Fll líbí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Mě se F2 líbila před FL krátká hlavně ten interiér. Musela se zvolit dobrá barva. O2 FL jo to je průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Na O2 FL sa ťažšie zvykalo, ale nakoniec sa mi tie tvary zapáčili a jedno obdobie som seriózne uvažoval o kúpe takejto jazdenky, ale nakoniec sa mi to auto zdalo na moje potreby zbytočne veľké. F2 FL bol podľa mňa správny krok, auto akoby trochu dospelo, aj keď v podstate celú generáciu F2 považujem skôr za akýsi krok vedľa a až F3 akoby opäť nadviazala na pôvodné korene Fabie a ďalej ich rozvíjala.. Inak, F3 FL asi tiež dostane tie "polovičné" hmlovky.. keď ich má O3 FL aj Citigo po FL.. aspoň jedno je podľa mňa isté. Editováno: 9. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Zní to zajímavě http://www.auto.cz/co-chysta-skoda-konec-rapidu-maly-crossover-kodiaq-rs-a-spoustu-dalsiho-109559?utm_source=facebook&utm_medium=dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Tomu by celkom zodpovedala aj ta omalovanka - hladky naraznik bez prelisov pod svetlami, svetla uzsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 JJ a zadní mají mít stejnou velikost, jen jinou grafiku. Diod jako má O3 FL se těžko dočkáme. Zatím ticho po pěšině, o naftové motory přijde. V interiéru max. jiné dekory, infointramenty se skleněným displejem bez tlačítek možná, spíše ne. Nenapá mě, co jiného by se mohlo objevit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 (editace) Mohla by sa konecne vratit farba laku zlta Sprint Editováno: 16. Říjen 2017, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 To byla akční edice F1 ne? Mě se líbí výbava Edition pro Německo. Lepší už snad vymyslet nejde a s těmi koly to vypadá luxusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 https://www.autoscout24.cz/offers/skoda-fabia-combi-edition-12-tsi-dsg-benzín-šedá-311324695 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Dle novych dostupnych informaci z WDC 2017. Se Fabie bude potykat s vyraznejsi zmenou FL verze nez treba Rapid a OIII. Bude i novy design jak zadni, tak i predni casti, tudiz je jasne, ze nejake prehazovani svetel ci dalsich casti a prestavovani predFL verzi na FL verze asi nebude jen tak. Fabia iIII. FL predni//zadni Full LED Plno novych asistentu moznost 18" alu z vyroby nove barvy nove celocerny interier pro MONTE CARLO Panorama pro MC za priplatek ...... atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Na to jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Viem si predstavit 18" na nejakej spickovej verzii - nieco ako bolo Polo WRC, ale na cisto stylingovej Fabii MC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Lucason:Vyhřívané čelní sklo bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Od jakého měsíce zhruba půjde facelift objednat? Bude to vůbec v roce 2018? Kolegyně se mě ptala na podrobnosti s objednáváním Fábie a chtěl bych jí navrhnout jestli nechce počkat na facelift, jen potřebuju zhruba alespoň čtvrtletí (a rok ) kdy facelift půjde objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Bych počkal do března na Ženevu 2018, jestli se tam ukáže, půjde objednat cca. června 2018. Něčím novým se ŠA musí vytasit, max. Kodiaq RS, na podzim bych to viděl na studii mini SUV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Před hodinou, MilanHos napsal: Od jakého měsíce zhruba půjde facelift objednat? Bude to vůbec v roce 2018? Kolegyně se mě ptala na podrobnosti s objednáváním Fábie a chtěl bych jí navrhnout jestli nechce počkat na facelift, jen potřebuju zhruba alespoň čtvrtletí (a rok ) kdy facelift půjde objednat. V jaké cenové úrovni chce vybírat fábii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 @MilanHos jej chceš posunúť svoju žabu a ty si objednáš facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 co tu psal drive Lukasson, tak vyroba od 22KT/2018 takze bych tipl, ze v dubnovem ceniku bude uz FL verze. Taky na ni cekam. Puvodne jsem chtel objednavat ted na podzim abych nemusel v unoru na 10let STK, ale rozhodl jsem se pockat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 před 4 hodinami, mp390 napsal: V jaké cenové úrovni chce vybírat fábii? Zatím mě to jen oznámila že má pár otázek jak jsem to měl s objednávkou atd. nic víc jsme neprobírali neměl jsem čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 takto to vypada zajimave, jen se obavam, aby z toho v realu nebyl nejaky "paskvil" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Aj keď to bude paskvil, časom si na neho zvykneš, pretože ho budeš vídať denne.. tak ako si všetci zvykli aj na O3FL. Inak, Lukason vyššie písal, že zadné svetlá sa zmenia úplne, tento zdroj zase hovorí iba o zmene grafiky, obrys vraj zostane zachovaný. Tak môžeme uzatvárať stávky, kto bude mať pravdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.