Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Před hodinou, FabiaWrs napsal:

... ja som skocil s vami s takym to egoistickym pristupom voci novacikom, a ze pisem hluposti, niesom sam PAWUK!

Počuli ste Slovo Božie. Ámen . 

• Pozitivní 2
  • Negativní 2
Vloženo

Podle té bílé testovací to vypadá spíše na zachování "současného" vzhledu LEDek:

Ale jsem zvědav, kam dají nakonec ten radar, zda zůstane jak je, nebo se posune do masky :) 

Vloženo

Popravde ani neviem, či sa mi to páči. Na strane druhej, to zistím až po stretnutí "naživo" :) Len ma pajedí, že ak to bude pekné a ešte aj zameniteľné, tak meniť to na novom afte.... :D

Vloženo
před 21 minutami, MilanHos napsal:

To zmizne C?

to viem už aj teraz urobiť :D:D 

20170428_190953.thumb.jpg.479b8628281fe227f021c026c46c4077.jpg

necháme sa prekvapiť a počkáme na výsledné fotky. môže to byť iba prelepené. ak sa nemýlim, tak LED-kové C sa nedá rozdeliť na jednotlivé úseky ako C vyskladané zo žiaroviek

Vloženo (editace)

Tak podle SM verze CNG ma byt.. Tak jsem zvedav, zdali to skutecne nekde opsali a nebo to na soucasnou platformu naroubuji.... Keeeeez by.

edit: snazil jsem se vice patrat v historii a zde je asi pramen:

Škoda to zatím oficiálně nepotvrdila, ale vyplývá to z rozhovoru, který Flotila v Ženevě vedla s šéfem českého zastoupení Lubošem Vlčkem: „Jako Škoda Auto věříme, že CNG má před sebou budoucnost. Mobilita na CNG je ekonomická i ekologická. Pokud u osobních vozů jsou náklady na 1 km konvenčního pohonu 2,40 nebo 2,50 Kč, u CNG je to pod 1 Kč. I nadále budeme přitom rozšiřovat své CNG portfolio. V brzké době se objeví minimálně jeden další model. Nechme se překvapit, ale mohu prozradit, že to bude Fabia nebo Rapid.“

Keeezby Fabia...

Editováno: , autor: Šutrák
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Odhadoval bych že tato modrá je MC, ale jiný nárazník byl vidět už na té bílé. Vypadá to na nějaký "difuzor", něco jak na novém Polu, nebo něco takového.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...