BJirka Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Dneska jsem zjistil že Superb III má IR-H/A přední sklo, které snižuje účinnost antiradaru a to dost podstatně. Musím proto vyměnit přenosný antiradar za pevně zabudovaný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Není lepší jezdit tak, abys ten antiradar vůbec nepotřeboval? Vyšlo by to levněji a bylo by na cestách i bezpečněji... 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Taky to řeším, bohužel tam kde by jinak stačilo Genevo tak je nutná pevná sada od 50 do 75 tisíc. Kdybych to věděl tak to vyhřívané sklo zruším (i když nevím zda u L&K nebylo defaultně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 A co genevo HD. Tam by bylo omezení jen GPS, ale cena je přijatelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Není lepší jezdit tak, abys ten antiradar vůbec nepotřeboval? Vyšlo by to levněji a bylo by na cestách i bezpečněji... Jistě i ty chápeš velmi častou neshodu mezi povolenou a přiměřenou rychlostí. 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 A co genevo HD. Tam by bylo omezení jen GPS, ale cena je přijatelnější. Genevo HD+ má u sebe poznámku "Ověřte si, zda Vaše vozidlo není vybaveno determálním (atermálním, pokoveným, antireflexním) sklem. Tato skla účinně zabraňují proniknutí GPS signálu k detektoru a ten je pak nepoužitelný." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Tady si mužete vybrat z cenovych nabídek a vyběr je slušny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Kazdy Superb ma sklo odstinujici radarove paprsky, nejen ten s vyhrivanym sklem Je to duvod, proc uz antiradar 3 mesice nemam, pocital jsem s investici 14 000 Kc a s pevnou instalaci jsem minimalne na 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 objednal jsem auto právě kvůli detektoru bez vyhřívání - používám GENEVO One S black edition - detektor funguje bez problémů u skla bez označení IR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Však jsem psal, že je omezení GPS. Ale hlava je venku. Pokud trváš i na plné GPS, stačí přikoupit repeátor a zároveň vyřešíš i navigaci v mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Objednal jsem antiradar Genevo HD+ bez Genevo GPS+ anténa je venku a je to upraveno tak, že to bude fungovat i s IR sklem. Cena je o pár tisíc levnější než kompletní sada. Je to asi jediné řešení pro vozidlo Superb za rozumnou cenu. Aktuálně řeším kudy protáhnu kabel do kabiny. Prosím poraďte děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Ideal cez prechodky ktore su nikde v motorovej casti. konkretne neviem nakolko auto ešte nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Za drzakem baterky je pruchodka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 24. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Tak Genevo HD+ namontováno místo GPS+ použit ovládací panel z BEL 975 .Prošel jsem tou průchodkou za baterkou, ale znamenalo to vyndat baterku. Po znovu zapojení baterky se mně rozsvítilo několik závad jako ESP, tlak pneu, start stop, park pilot ... a nevěděl sejm co se děje docela zděšení. Teď bude probíhat testování a sám jsem zvědav jaký bude rozdíl v přenosné sadě a pevné uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Ty kontrolky by mely po par km pozhasinat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 A jaké to ma řešení v LK výbavě, pokud za to nechceš dat 50? Už dlouho to zvazuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Je problém pro GPS i sklo bez vyhřívání? Občas mám výpadky GPS signálu na trackeru v autě. Blbě se chytá na satelity. Zkoumám zda je problém ve skle. Resp gps je pod zadním sklem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BJirka Vloženo 28. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Instalace antiradaru Genevo HD a probíhá testování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 jak se ti osvědčilo umístění antény? nevadi ten stříbrný proužek před anténou? zvažuji montáž na stejné místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 BJirka: Jaké jsou zkušenosti po 3 letech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 A co vyměnit čelní sklo za nepokovené? Teď řeším stejný problém a radši oželím vyhřívané čelní sklo a radši budu jezdit s antiradarem :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 (editace) Si dej antiradar za naraznik ne ? Ted jsem to montoval i s rusickou je to levnejsi nez menit okno :) Editováno: 24. Listopad 2020, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sponty Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 A jak by mi pak hlásil do kabiny ? Nehledě ze by tam asi moc dlouho nepřežil (vlhko, zima...) Bavíme se o přenosném antiradaru, ne pevně zabudovaném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Ja mam v aute pevne namontovanej i s rusickou. pokud by si chtel muzu ti poradit kde koupit pevnej antiradar za normalni penize pokud se smiris ze nebudes mit uplnou novinku na trhu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.