Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, předem se omlouvám jestli dotaz už tady je, ale jsem v práci a na mobilu a nemám čas to hledat. Jak funguje startování tlačítkem, pokud třeba nebudu chtít nastartovat ale jen "otočit klíčkem"? Třeba pro zapnutí rádia atd. Diky za odpověď

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Nevim jak u F3 ale u O3 nejde zapnout radio bez stisku start tlacitka.

A je to tak bud nestat na spojce nebo u dsg na brzde a zmacknout tlacitko.

Pri vypnuti zapalovani radio hraje do doby nez se otevrou ridicovi dvere.

Vloženo

Tak to Ti funguje nejak zvlastne. V mem pripade mohu zapnout radio aniz bych musel mit zapnute zapalovani. (u O3 a F3 co ma kolega to same chovani, take lze zapnout bez zapalovani).

Vloženo

Columbus ve sluzebni O3 taky muzu zapnout (stisk leveho kolecka) bez nutnosti zapnuteho zapalovani. Jedine co bez zapalovani nefungje je ovladani na volantu a pripadne nastaveni auta pres Columbus

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj chci se zeptat, po jaké době vám nastartuje motor když zmáčknete tlačítko? teď se mi nedávno stalo že aż tak po třech vteřinách, jinak potom normálně okamžitě, baterii mám na 80% , kde by mohl být problém? 

Vloženo

Někdy hned, někdy déle. Problém to nebude, někdy prostě trvá déle než se natlakuje palivo. Samozrějmě diagnostika je jistota, třeba tam bude zapsaná nějaká chybka.

Vloženo

Skús sa zamerať na štart studeného a teplého motora.

Skôr by som to naozaj pripisoval natlakovaniu palivového systému. Aj ja mám opozdenie, stihnem si zapnúť pás pokiaľ naštartuje :D

Vloženo
V Sunday, October 30, 2016 at 9:54, Eric_ napsal:

Skús sa zamerať na štart studeného a teplého motora.

Skôr by som to naozaj pripisoval natlakovaniu palivového systému. Aj ja mám opozdenie, stihnem si zapnúť pás pokiaľ naštartuje :D

Až tak?

• o 3 týdny později...
Vloženo
V Sunday, October 30, 2016 at 9:16, Reesha napsal:

Někdy hned, někdy déle. Problém to nebude, někdy prostě trvá déle než se natlakuje palivo. Samozrějmě diagnostika je jistota, třeba tam bude zapsaná nějaká chybka.

tak dnes extrém a to bylo 18'C až tak snad po pěti sekundách, je to na návštěvu servisu nebo ne? Potom když sem startoval asi po deseti kilometrech tak start okamžitě

Vloženo

Pánové, co tady píšete o tlakování paliva (myšleno u TSI) - copak FIII už nemá systém, který spustí palivové čerpadlo v nádrži při otevření dveří řidiče? Mělo by být slyšet bzučení.

Vloženo

Ahoj vespolek, 

je nutné zmáčknout napřed tlačítko bez spojky, nebo můžu rovnou startovat ?

Díky.

Bzučení jsem zaslechl několikrát při dosedání za volant.  

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...