Saniak Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 zdravím vyskytol sa U mňa takýto problém Z ničoho nič na aute po naštartovaní sa ťažko radili rýchlosti 1 až 3 4 A 5 išli úplne poriadku následne som zapocul nejaké puknutie A všetko fungovalo V poriadku. No po ceste do servisu keď som vyradil rýchlosť sa naspäť už nedala žiadna zaradiť. Páka ide úplne ľahučko. Tak chcel by som vedieť či sa niekto stretol S podobným problémom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek 835 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Těžko takhle radit. Nech ti někdo hýbe z řadící pákou a mrkni na táhla z vrchu převodovky,jestli se pohybují. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočkyn Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 u mě to taky podobně začínalo, nejhůř mi šla vždy trojka, pak jednoho dne už nešla vyřadit 5 rychlost a převodovka šla ven...vylezl nějaký čep, prorazil stěnu převodovky, olej v spojce...oprava za tisíce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts