jayhawk Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Ahojte, nepřemýšlel někdo z vás o dodělávce adaptivního tempomatu do F3? vím že v ostatních tématech se to tak nárazově nakouslo, tak bych rád aby případné poznatky nebo info bylo směřováno v jednom topicu. Tak, základní dotaz je, jestli to vůbec jde, a hned za tím, za jakou cenu. Já o tom spolu s park kamerou přemýšlím (u té kamery mě do teď brzdí TPI na Amundsena ohledně nějakých errorů s park assist). Zatím se mi nepodařilo dohledat, co všechno je oproti klasickému tempomatu jiné (jestli je jiný ten "radar" vpředu atd). Tak pokud by někdo měl bližší info, nebo zkušenost, hop sem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 (editace) Bude jiný radar + úplně jinak řešená páčka pod volantem. Není ovládání na páčce blinkru, ale na třetí páčce. Teoreticky by snad mohlo jít vzít díly z OIII a hodit na FIII. Servisy se k tomu určitě budou stavět negativně, když už jenom překódování na jiný servisní interval je podle Porsche problém. Jinak přemýšlel jsem o tom, ale po zralé úvaze ihned zavrhl kvůli složitosti dodělávky, možným následným problémům a celkové nesmyslnosti ACC bez automatu. K tomu náklady budou jistě astronomické. Nechci ti kazit radost, ale být tebou, tak se na to vyprdnu. Editováno: 23. Duben 2016, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Dodělat ACC se nevyplatí, to by musela existovat někde na vrakáči sešrotována Fabia III zezadu, tím pádem by se dal použít radar + řj + páčky, jinač se to nevyplatí za ty peníze kupovat a nechat dodělávat. Navíc mám známého s OIII vRS, který má ACC, musím uznat je to paráda, ale Front Assistant mu nefunguje tak dobře jako mě, když mám jen funkci Front Assistant, byl s tím ve Škodě, ale tam mu řekli, že na Front Assistant a ACC jsou rozdílné radary a může být tedy i rozdíl v té samé funkci, takže radši si taky nechám co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ja do toho pujdu hned jak bude moznost ;-) mam dsg takze to bude parada a zase tak silene slozite to urcite nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Bohužel, to není nic jednoduchého a ani levného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Taky to moc ruzove nevidim. Vzdyt zatim nejde oficialne dodelat ani normalni tempomat, ktery je fakt jen o pacce a kodovani (licenci). Acc bude ulne o necem jinem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Samozrejme to nepujde hned ale za par let urcite nebude problem jako se vsim. Vzdyt i do octavie 1 rv 1997 jśe dodelali esp . Sice se vymenila cela elektronika v aute ale slo to . Vsechno jde nerikam ze je vse levne ale jde to .. Vzdyt je to stejne auto jen treba jina ridici jednotka a radar no verim ze klasicky tempomat dodelami je otazka max roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Kdyby náhodou někdo hledal poslední příspěvky, tak jsou ve stoupě. Tady se bude probírat dodělání adaptivního tempomatu - nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 ACC se musí následně aktivovat klíčem(+v ACC je VIN tvého vozu a VIN je i součástí klíče, který je digitálně podepsán). Podobný princip jako příkaz do banky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Ještě mne napadlo - ten adaptivní tempomat bude potřebovat i jiný sloupek volantu - tady fotka ACC ze Superba: http://autotrip.cz/wp-content/uploads/2016/01/IMG_16521.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Díly nejsou problém, ale problém je funkci ACC v autě povolit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Myslim ze nebude třeba měnit sloupek ... V tom konfiguratoru jsem si všiml, ze k tomu adapt. tempomatu musi být multif. volant .... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Bude, protože je potřeba přidat páčku, viz foto z konfigurátoru výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Jj, ale treba u vw se ta packa nahradila multifunkcnim volantem a pak jiz nebyla treba ... Videl jsem to u passatu b7... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Co ukazuje konfigurátor, když se přidá ACC...? Plus jedna páčka nalevo dole... Takže to asi tak bude... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlebík Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) Zdravím, také uvažuji o dodělání FrontAsistent, ACC i Blind spot Assistent. Ptal jsem se na to přímo ve škodovce, a v žádném případě mi to neudělají, a "nejde to" leda s novým vozem. To že to bude drahé, tuším, už jen sensor vpředu "radar" je cca za 800Eur. Hlavně se mi jedná o FA + ACC. Ale ať se zeptám kohokoliv a kdekoliv, nikdo se do toho nechce pustit a nemají žádné schémata a montážní postupy. Mám octavu III téměř full a už "jen" todle mi tam chybí :-( Pokud by jste někdo měl nějaký kousek nápovědy k tomuto puzzle rád přijmu i za připadný poplatek. Editováno: 24. Květen 2016, autor: Chlebík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Přišla mi odpověď ze škodovky na dodělání ACC: Vážený pane ,děkujeme za Váš dotaz a za důvěru, se kterou jste se na nás obrátil.Pokud již máte vůz objednán, lze dodatečně, jako tzv. SWaP, domontovat pouze: Tempomat, Asistent pro rozpoznání únavy anásledujících týdnech bude na tento seznam přidán i SmartLink. Adaptivní tempomat na seznamu chybí a nyní bohužel nemámedostupné informace o chystané změně.Děkuji za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Obvolával jsem taky pár salonů a většinou jsem se setkal s tím, ať na to zapomenu, že to nejde a asi ve dvou mi řekli, že ano, ale cena se pohybovala od 40 tisíc výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seib Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Známemu v autorizáku povedali že ACC ide dorobiť keď má FA... ten v autorizáku bol jeho známy ale neviem čo všetko a za akú sumu treba urobiť... tak som hľadal tu či mi to niekto potvrdí a zatiaľ teda asi ani nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) Ahoj, bratr si koupil F3 a má FA. Přečetl jsem to tady jen zběžně a mám pár otázek, hlavně z důvodu že čas pokročil a na něco už možná je řešení: - je možné dodělat adaptivní tempomat který by využil FA radaru? Nevím jestli radar je stejný pro obojí... Editováno: 27. Listopad 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) Adaptivni tempomat dodelat nejde. Je otazka jestli zatim, ale spis nikdy. Jw tam treti packa navic, asi i jiny typ radaru a tipoval bych uplne jiny sw, RJ atd. Editováno: 27. Listopad 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Třeba se časem najde nějaký pokusný králík na kterým to udělají a cena bude reálnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Tak ona je to spis takova taktika. Nez, aby rekli, ze je to (zatim) nemozne, tak navrhnou cenu, za kterou si to zakaznik radeji sam rozmysli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 To ne, sami mi řekli, že neví co vše je potřeba vyměnit, takže do toho započítavali nový radar, novou ŘJ atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galda13 Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Nemějte mi to za zlý, ale zkusím se zeptat ještě jednou, protože se moc nevyznám v tom, kdy mluvíte o adapt. a kdy o normálním tempomatu. Docela rád bych si nechal dodělat ten adaptivní, front assist mám, speed limiter taky. Přišel už teda někdo na to, co je potřeba všechno vyměnit a kolik by to cca stálo (není nutnej autorizák)? V Etce jsem našel jenom jeden typ radaru, tak doufám, že ten se dá použít. Díky moc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.