ski1961 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 @zwan a co by v tom txt. na CD měl zkoumat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Mozno blbost, no pri napojeni do auta mas zapnute zapalovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 No pravda na ten návod na CD jsem nekoukal...což asy byla chyba, protože jsem měl již staženou a nainstalovanou 18.9 bez loaderu a ktéto jsem to jako první připojil + antivir zapnutý i internet jel... kabel se našel takže jsem byl spokojený že, pak jsem to ještě testoval na CZ 17.1.3 / 18.2 obě bez aplikovaného loaderu, bez internetu, bez antiviru páč jsem si myslel že se ten loader se nakopíruje sám při instalaci hlavního programu... pravdou je že nikdy ale neproběhl žádný UPDATE...njn musím se naučit číst návody před instalací né až po :( ... myslíte že se mohl ten kábl teda nějak zablokovat ??? to Wirer: ano zapalování bylo zapnutý zas takovej blbec nesu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 aha, tak proto ta rada na to txt ? no docela se obávám, že z těchto důvodů bude kabel kaput, ale jistě to nevím..u těchto kabelů vždycky platí, že se musí používat jen s verzí, která je na CD s kterou je ten kabel natvrdo spárovaný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Ještě sem na tom CD našel nějaké staré drivery toš vyskůšam + je tam i MProg3.0 na flashnutí chipu FT232R v kabelu (Ross-Tech direct USB interface)... pokud mi to stále nepujde (ještě skusím kámošovo VW z 2011) tak bych skusil tento flash program... dotaz už to někdo z vás dělal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) @Fabmat jiné verze než co máš na cd u kabelu nepoužívej, jinak si kabel odpálíš.? Edit:Pokud si použil verzi 18.9. na kabel 18.2. tak bude nejspíš ko. Editováno: 9. Duben 2019, autor: Ibe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) Souhlas asi to bude mit kabel za sebou. Pokud to jeste jde honem napis prodejci a otevri pripad. Bud ti posle novej nebo alespon slevu.... Editováno: 9. Duben 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Nazdar všem tak si dopisuji s prodejcem, a ve finále mi poslal program a firmware ke kabelu, tak to zkusím zejtra přeflešovat a dám vědět jak to dopadlo...zatím všem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Takže INFO postup na flash kabelu POMOHL !!! hurrrááá, asy jsem si ho opravdu dojebal tím že jsem nečetl návod a připojil ho k vyšší origo.verzi VCDS... no couž skušenost dobudúcna :) ještě pak dám vědět jestli jde i ukládat změny... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 @Fabmat super..zřejmě jsi šikula, když si dokážeš sám flashnout kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenys73 Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Zdarec, nechci zakládat nové téma. Chlapi jak je to s funkcí Start/Stop? Jde to přes diagnostiku vyřadit a co na to STK? Je to funkce k hovnu a nebaví mne to po každým startu vyřazovat tlačítkem.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 @Zdenys73 není třeba zakládat nové téma, jen je třeba si to téma najít..stačí dát do vyhledávání téma start/stop..takže pokud tě tohle zajímá, tak je např zde.. viz odkaz..jinak v rychlosti, samozřejmě, že to jde diagnosticky vypnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldynp Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 V 2. 4. 2019 na 10:36, ski1961 napsal: pokud vím, tak prvním vozem na platformě MQB A0 je až Scala, tedy nikoliv FIII.. Chybička se vloudila. Sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Taxem o5 tady a hlásím že kabel po flashi firmware funguje... čili kdyby se někomu stalo to co mně umím opravit (pro kabel 18.2 HEX-CAN-USB). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 (editace) nemohlo by to fungovat aj na ine kable? flashnem s tym softom kabel a pouzijem vcds co ti poslal cinan... Editováno: 15. Duben 2019, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Nevím... kdyžtak na vlastní zodpovědnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabmat Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Ještě jsem zjistil že se po tom přeflešování děje občas to že se sice kabel připojí k autu (píše K1+K2+CAN OK) ale v About to píše červeně Not Licensed a když chci něco nastavit a dám DO IT tak vyběhne hláška: Only in licensed Interface Musím tedy kabel odpojit i několikrát a pak to již jede... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Ja mam odpaleny kabel, takze uz nemam co stratit keby som to vyskusal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleknos Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Čistě náhodou - někdo, kdo by mi doporučil kde/od koho bych mohl koupit VCDS? Postačí funkční čínská kopie, ale na Aliexpressu ani Alibabě atd už mi nejde sehnat a VCP (vag can pro) nechci. Díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 VCDS se sehnat na Ali dá, před týdnem jsem objednával. Jde o to, že ty obchody jsou velmi často rušeny pro porušování aut. práv. Po pár dnech je tam na chvilku nový obchod s VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Zdravím a prosím znalé o pomoc. Koupil jsem v květnu kabel VAG COM 17.1.3 VAGCOM 18.2.0 VCDS HEX CAN USB Interface. K vyzkoušení jsem přistoupil teprve nyní. Mám krátkou Fabii Style 1.2 TSI 81 kW výroby 3/2017. Po zapnutí mi na PC po spuštění testu naskočila následující hláška, kde se píše, že nebylo nalezeno "rozhraní". Viz příloha. Port status OK USB Library Version 03.02.07 USB Driver Version 02.10.00 Interface Not found Nevím, kde by mohla být chyba, ale začínám mít podezření, že je tato verze kabelu pro mou Fabii nevhodná a potřeboval bych vyšší verzi. Budu rád, když mi k tomu někdo, kdo se v tom vyzná, napíše, kde by mohla být chyba. Pokud by má domněnka byla správná, prosil bych o návrh, kterou verzi kabelu bych měl shánět a tento by mi byl k ničemu a musel bych se znovu podívat po Aliexpresu .... Dík předem za návrhy a rady. rudasn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 @rudasn hmm,. těžko říci, třeba se ještě někdo vyjádří..já se vyjádřím jen k tomu, že verzí kabelu to není, ta verze 18.2.0 je pro tvoje auto naprosto dostačující, i ta verze 17.1.3 by měla na 3/2017 fungovat, ale ta verze 18 zcela určitě.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 (editace) @rudasn ještě mi tak napadlo, nepoužívíš náhodou win 10 ? někdy mají tyhle čínské klony na těchto win 10 problémy, někomu to na nich jede a někomu prostě ne a nikdo neví proč..stabilně to jede např. na win 7. Někteří prodejci to uvádí i v niformacích o kabelu : Editováno: 25. Srpen 2019, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Pokud máš kabel s činy četl jsi txt soubor na cd?? Nestačí nainstalovat jen vcds ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 @zwan co máš na cd v txt ? schválně jsem koukl na svoje cd, když mě tehdy dorazil a já nemám v txt nic zvláštního je toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.