Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim vas,donedavna jsem byl majitelem rapida (1,2 77kw),ve kterem jsem mel dobastleny columbus(rns510) vc mdi,bt hf,tv tuneru atd a vse naprosto perfektne chodilo.vc maxidotu a ovladani na volantu,nicmene nyni jsem majitelem noveho modeloveho roku rapida 2016 a je v nem jiz mqb elektrika v podstate totozna s fabii3.jiz z vyroby jsem tam mel radio mib2 standard,ktere jsem vymontoval ,prepinoval svorkovnice,ale navi mi po canu nemluvi s autem.je nejaka moznost (at uz prevodnik can,vymena bcmka nebo jen prepinovani kabelaze)aby mi to chodilo jako v tom puvodnim aute ktere melo jeste starou ne mqb elektriku?diky za napady a rady vsem.

Vloženo

Dal jsem za to celkem dost penez(jak za navi,tak za ostatni jednotky a kabelaze a tet je mi to k nicemu.a co jsem koukal na dodelavky mib2 navigaci a tam je to taky v celku problem,pokud auto nema navi z vyroby.pokud to nepujde,mam tady mib jednotku navigace discovery ze 7koveho golfa.slo by to nejakym zpusobem adaptovat do meho rapida?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...