Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čus všem, no mě to taky píše vyměňte baterku v klíči už asi dva měsíce tak jsem to měřil a zdá se ok pak jsem udělal malý test šel jsem co nejdál od auta cca 30 metru a zkoušel jsem zamknout a odemknout a čuměl jsem jak puk, úplně v pohodě to reagovalo. Asi SW chyba jinak si to neumím vysvětlit.

Vloženo

Mne uz se taky hlaska objevila. Kdyz se klicek nosi chvili v baglu a je zima, tak se to holt baterce nelibi. Z preventivnich duvodu jsem si ji nechal na garancce vymenit a hotovo.

Vloženo (editace)

Já teda jeden den jezdil z náhradními klíči a mrcha byla v pohodě, proto jsem vyloučil SW chybu. Baterku jsem teď vyměnil, auto odemyká i startuje v pohodě :) 

Editováno: , autor: JohnDoe
Vloženo

Ve vlákně "Dálkové zamykání" se řešila baterie, místo předepsané 2025 lze použít 2032 s větší kapacitou, (poslední dvojčíslí udává výšku baterie).

• o 2 týdny později...
Vloženo

ja už jadzím od začiatku septembra s touto vadou bateriu som vymenil a parovat som musel neislo otvorit auto ani nastartovat. Po vymene chvilku bez hlasky pred tyzdnom zasa. Takze reklamacia kluca?inak nato ze mam auto necele dva roky ten kluc vyzera ako keby bol od Fordu T z roku 1927

• o 2 týdny později...
Vloženo

Neni. Mne se ale zacala ta hlaska objevovat a shodou okolnosti jsem daval auto na garancku. Tak jsem jim rekl, at mi rovnou vymeni i tu baterku stejne jako vypalenou zarovku v potkavacce. Proste vic much jednou ranou...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Na Fabii 2 po 6ti letech baterie původní a funkční. Při prodeji před 2mi měsíci jsem vlastně i poprvé vyzkoušel druhý klíč a ten také 100% funkční.
Na F3 zatím vše OK. Auto mám 2 měsíce a startuju normálně klíčem, žádné tlačítko. Čím míň elektronických kravin, tím je menší šance, že se něco pokazí. :D

Vloženo

Jo, jenze s EasyStartem nebo Kessy si ten klicek s autem trochu vic povida. Neni to jen o pipnuti centralu.

No a samozrejme se setri i na baterkach ;)

(ironie)

Vloženo

Nebyla úplně kaput, ale na maxidotu se zobrazila hláška vyměntě baterii, byl to záložní klíček, protože v mém hlavím se toto ozvalo o prázdninách. myslím, že to auto bylo odemklé a klíček furt hledal auto :(

Vloženo

tak dnes po 20 měsících už se mi objevilo podruhé vyměnte baterii v klíčku, poprvé to bylo po 6ti měsících, měl sem tam podruhé 2025, chcu se zeptat je to bez problémů s tou 2032?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...