milanxx Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Mám pocit, že tento efekt, kdy auto nic nehlásí, je jen v chování baterky a její vlastnost rychlé smrti. Ona drží dlouho správné napětí a pak najednou je pod ním. A mám už třetí a jen malé Kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Pokud někdo chodíte občas do Ikea tak tu mám jeden tip. https://m.ikea.com/cz/cs/catalog/products/art/80291156/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 tak zatial 2x menena baterka CR2025 . Vzdy vydrzala 1 rok. Vzdy ma upozornila dopredu naposledy cely tyzden (nemal som cas ju vymenit ) :-)... mam male keysy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 (editace) Místo CR 2025 je lepší použít CR 2032 s větší kapacitou, vyměňovat preventivně po asi 10 měsících, používat značkové čerstvé baterie a ne noname ze supermarketu nebo nápadně zlevněné značkové (důvodem ke zlevnění bývá stáří baterie) potom mema problema. Editováno: 21. Září 2018, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 čemu se prosím říká malé kessy ? tenhle pojem nějak neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 (editace) Pravdepodobne myslia Easy Start.. bezkľúčové štartovanie... ;) Editováno: 21. Září 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Ano. V podstatě chybí jen kliky s tlačítky a anténou. ŘJ je stejná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Co prosím přesně znamená klika s tlačítkem? Klika s anténou to chápu, mám Full KESSY, ale žádné tlačítko v klice nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Myšleno ta dotyková plocha na klice z zamknutí/odemknutí přes Kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Nemoze byt problem v tom, ze niekto ma odlezeny klucik od auta vzdialeny povedzme 5m od zamknuteho auta? Napr. auto parkuje vedla domu a kluc je moc blizko a ten komunikuje s autom a viac vybija baterku? Moje malo rok a mam tlacitkove startovanie. Zatial v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Otázne je, do akej vzdialenosti komunikuje auto s kľúčom, keďže kessy funguje len cca 1-1,5m od auta, ale samotný DO dokáže odomknúť/zamknúť auto aj na 100-200m... a do tohto spadá určite väčšina majiteľov, ak im stojí auto pred bytovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 1-1.5 m od auta platí pro full kessy. U malého kessy komunikuje klíč jen uvnitř auta a to jen pokud je odemknuto. Tedy odemknu dálkou, otevřu dveře a jak sedám blikne klíč a odemkne se volant. A jak zamknu klíč přestane s autem komunikovat. A taky když je slabá baterka tak se detekce klíče v kufru nekoná. Nebo je zdlouhavá. Pak se auti zamkne i s klíčem uvnitř. Vyzkoušeno na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Taky se mi povedlo zabouchnout klic v kufru. Předváděl jsem jak to nejde, dvakrát kufr odskočil a napotřetí zůstal zamknutej . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 (editace) Tak od včera už aj mne vypisuje, že mám vymeniť baterku v kľúči..... presne po 2rokoch a 30tis. km s full kessy. Len zaujímavé, že auto furt reaguje na DO aj na väčšie vzdialenosti. Myslel som si, že čím väčšia vzdialenosť, tým silnejšia baterka v kľúči, ale asi to neplatí.. Editováno: 28. Září 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 (editace) 2 různé věci. DO klidně na velkou vzdálenost i se slabou baterkou, jenom vyšle kod. Kecání auta s klíčem vevnitř je obousměrné, objemnější a energeticky náročnější. Potom napřed zjísti auto nižší napětí a to je to hlášení a pak už klíč ani nevygeneruje odpověď a to je pak Klíč nezjištěn. Editováno: 28. Září 2018, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Myslíš "vykecávanie", keď je kľúč vo vnútri auta, resp. v dosahu kessy? Táto hláška sa mi totiž objavila hneď po tom, ako som mal asi tri hodiny odstavené auto, pričom kľúč bol stále dnu v aute. Nemohlo prísť k tomu, že sa toľko vykecávali celé tie tri hodiny, až to vyšťavilo baterku v kľúči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Občas blikne. Takže s ním auto kecá. No a když je baterka na hraně tak stačí už málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 No tak to jsem v řiti potom. Parkuju v garáži RD, auto nezamykám a klíč nechám v garáži, nebo přímo v nezamčeném autě. Ještě že jsem do klíče dal článek 2032. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 V 5. 1. 2018 na 18:47, Matvej15 napsal: Používame oba kľúče cca rovnako, ten náhradný trocha menej. Oba kľúče mali povodnú batériu. Asi týždeň dozadu som menil batériu v tom náhradnom kľúči, kedže maxidot ma upozornil na slabú batériu , batéria vymenená za originál zo škoda servisu za 4,20€. Zaujímave že pri druhom kľúči už žiadna upozorňujúca hláška o slabej batérii nevyskočila, v tomto druhom kľúči som batériu už nemenil za originálnu zo škoda servisu ale len za nejakú 80 centovú z miestnej drogérie. Takže oba kľúče sa vybili po cca rovnakej dobe 2 roky (rozdiel 1 týždeň) , pri jednom bolo upozornenie na maxidote o slabej baterii , pri druhom už nie. Momentálne sú použite dva rozdielne batérie v kľúčoch, originál za 4,2€ a no name za 0,8€. Čiže môžem testovať a uvidím ktorá vydrží dlhšie. Takže update výdrže baterii. Origo škodovácka za 4,20€ dnes po 11 mesiacoch skončila :D, noname za 0,80€ fičí stále dalej. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Dnes druhá výměna baterie, tato originál Panasonic CR2025 vydržela 19 měsíců, takže spokojenost. Nová znovu originál stejného typu, stejné značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Full KESSY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Easy Start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 mne sa cez vikend vybila baterka po cca 1,5 roku (39000km), avsak nikde som nevidel ziadne upozornenie ako to pisete ze sa vam zobrazuje. mne sa natvrdo vybila a bola mrtva :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Sice nemám F3, ale S2 s kessy .... baterie vždy max 1,5 roku (energizer). Někdy píše maxidot slabou baterku jindy zase ne, ale většinou první indicie je občasná neposlušnost kliky (keyless odemykání rukou na klice dveří). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 mne vydrzala baterka 2 roky, potom vyskocilo upozornenie o slabej baterii (aj na maxidote aj v infotainmente) s tym som jazdil este 2 dni a potom skapala uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.