Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 10 hodinami, stanmar napsal:

No srovnávat Yetiho s Karoqem vzhledem k tomu, že Karoq je o něco výše je asi zbytečné.

Automobilka se veze na vlně zájmu o SUV a taky si to nechá zaplatit. S nějakým snižováním ceny bych moc nepočítal. Zájem je a lidi to zaplatí.

Srovnávat Yetiho s Karoqem nechci, protože to nedokáži, jsou to jiná auta. Já jen chci za Yetiho plnohodnotného nástupce a škodovka, které fandím celý život, mi nabízí auto, které je výrazně dražší. O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou.

Vloženo

Cenu urcuje mimo jine nabidka/poptavka... proc by Skoda davala vetsi slevu, kdyz nestiha uspokojt trh???

420.000 byla cena kdy (ve kterem roce)?

Pocitas s inflaci? (pocitejme prumer 2010-2017 = 1,5%)

Jak spravne psal @bojler vyrazne lepsi vybava, takze cena se me zda naprosto OK

Vloženo (editace)

Když už reaguješ na můj příspěvek, mohl by sis ho příště přečíst celý. Cenu určuje poptávka - něco podobného jsem napsal také.

Rok 2010 - objel jsem na kole polovinu kraje a dostal se na cenu 420 000Kč. Dodání auta leden 2011.

Inflace - ano, nějaká tu určitě je.

Lepší výbava - ano je lepší a také jsem napsal, že stále přemýšlím jestli Karoqa nekoupit i za tu cenu která nyní v mé konfiguraci je cca 610 000Kč, ale stále tu vidím ten cenový rozdíl a stále přemýšlím, jestli ty peníze dát. 

Editováno: , autor: Artigas
Vloženo (editace)

Jen pro zajímavost ,restrikce na digitální přístrojoví štít, auto jsem měl zaplánované napevno  na 6kt a vyrobeno není. Výroba zastavena,asi nejsou !

Editováno: , autor: cilda1
Vloženo
Před hodinou, Artigas napsal:

Srovnávat Yetiho s Karoqem nechci, protože to nedokáži, jsou to jiná auta. Já jen chci za Yetiho plnohodnotného nástupce a škodovka, které fandím celý život, mi nabízí auto, které je výrazně dražší. O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou.

No mě ceník taky nepotěšil, takže plně chápu tvé rozpoložení.

Vloženo
47 minutes ago, Artigas said:

Když už reaguješ na můj příspěvek, mohl by sis ho příště přečíst celý. Cenu určuje poptávka - něco podobného jsem napsal také.

Ja jsem reagoval na tvuj prispevek "V zásadě s tebou souhlasím, jen ty počty...", necitoval jsem. Mezi tim tam skocil dalsi tvuj prispevek.

Vloženo
před 49 minutami, cilda1 napsal:

Jen pro zajímavost ,restrikce na digitální přístrojoví štít, auto jsem měl zaplánované napevno  na 6kt a vyrobeno není. Výroba zastavena,asi nejsou !

Asi na tom něco bude 1 auto máme potvrzenou výrobu na konec března takze posun o 3 týdny a 2 auto výroba až konec dubna a to ještě pouze možná 

Vloženo

Prvně jsou ve výbavě oproti dosavadnímu autu jen drobnosti, o které nestojíš.

V 15. 2. 2018 na 20:50, Artigas napsal:

Karoqa bych si docela rád koupil, jen mi dělá problém, že ačkoliv do auta chci jen to, na co jsem zvyklý ze svého Yetiho

(...)

Ano, budu mít místo 1,4/920 motor  1.5/110, ale jinak co? Jen drobnosti o které ani nestojím….

Ty drobnosti jsou takové ptákoviny jako vyhřívání předních sedadel, zadní parkovací senzory, automatická klimatizace, elektricky ovládaná okna vzadu, rádio bez díry  (ale naopak s handsfree, zadním reprem, bluetooth, dab), multifunkční volant atd.

Teď o levnější verzi neuvažuješ...

před 3 hodinami, Artigas napsal:

O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou.

... a chceš naopak ještě Full LED světla s rezervou v paketu za 15 000Kč. Mimochodem, pokud bys za Yetiho zaplatil 420 000Kč, tak by se jednalo o slevu 13,98%. A to není číslo, které se v té době dalo běžně dosáhnout. Naopak si troufám tvrdit, že i v současné době se dá na Karoka sehnat lepší slevu než 1,7%.

Takže co je vlastně zadání? Bylo by zřejmě vhodné do nějakého hospodského tématu vyložit karty na stůl a říct, že problém není dřívější cena Yetiho, ale cena nějakého současného nápadníka.

Vloženo

Olexa

před 12 hodinami, olexaV napsal:

Asi na tom něco bude 1 auto máme potvrzenou výrobu na konec března takze posun o 3 týdny a 2 auto výroba až konec dubna a to ještě pouze možná 

Tak ,mně zatím nikdo neřekl kam jsem posunut .Snad v pondělí se dovím více .Jaký jste měli přesně první termín a jak jsi se to dozvěděl že tě posunuli?:sleep:

Vloženo (editace)

Prodejce mi ukazoval,na monitoru který den měla být výroba,ale další info je prázdné,je tam  že auto je na pevno zaplánované  ,ale nevyrobené. 

Editováno: , autor: cilda1
Vloženo (editace)

Že si myslím že to nemaj pořádně připravený když se kvůli tomu posunuje výroba atd

Asi větší zájem než čekali

Editováno: , autor: olexaV
Vloženo

byl jsem ted v autosalone, a dodaci lhuta na 1.5 AP skoro rok. Coz by snad ani nevadilo, kdyby ale byla nejaka alternativa s automatem a nebyla to 4x4 - 1.6  mi do toho prodejce nedoporucoval.... a pak uznzbyva jen ten litrovy tsi.... zbyva uz jen hamletovska otazka... co s tim :(

Vloženo

No... za tyden mam domluvenou zkusebku... a pak asi objednam 1.0 ... cekat se mi nechce a tri roky s litrem vydrzim ... snad.

Ted uz jen resim jestli k te cervene bude aspon trosku ladit svetly interier . Clovek to nikde nemuze videt... ani tu cervenou, natoz s bezovym vnitrkem :(

Vloženo
před 15 hodinami, Hyper ST napsal:

Otázka je jestli nestíhaj že nemají potřebné součástky a nebo maj problém že jim natom něco nefunguje????:wacko:

Tot' otázka.:(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...