olexaV Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Já si taky myslím že topeni je nezbytné na horách,taky mám jen sklo tak snad stačí já chtěl taky 4x4 ale benzín těžké jsem to 4x4 oželel stejně na hory jedu tak 2x za rok snad to nebude velká chyba,jinak zásterky určitě dám viděl jsem to přímo na karoqu a ani si jich moc nevšimne protože dole je stejně černej plast takže splynou. Mrzí mě že nemám panoramu ale už bych se nedoplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Kvuli zasterkam se do auta snad nevrta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 Ne nevrtá jsou přidělány plastovými svorkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rakiwe Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Kdy bude mít Karoq v konfigurátoru speciální lakování? ... na barvu auto nejezdí, ale já si z těch šedivých a černých barev nevybral PS: Kodiaq měl speciální lakování velmi brzo po startu prodejů a Karoq stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 V 15. 1. 2018 na 16:15, olexaV napsal: Ne nevrtá jsou přidělány plastovými svorkami Panoramu mám ,ale zástěrky teda ne!!!!Zimní kola mají větší ET a ještě má Karoq oplastované podběhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 před 5 hodinami, Rakiwe napsal: Kdy bude mít Karoq v konfigurátoru speciální lakování? ... na barvu auto nejezdí, ale já si z těch šedivých a černých barev nevybral PS: Kodiaq měl speciální lakování velmi brzo po startu prodejů a Karoq stále nic. Tak už teď je mezi barvami na výběr např. červená Velvet metalíza v ceně 23.100 Kč. Pokud se nepletu, tak je to barva, kterou dostal Kodiaq Sport Line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Červená Velvet je napříč všemi modely, kromě Citigo. Není speciálně určená pro nějakou výbavu nebo derivát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirichomat Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Karoqa jsme měli teď na test, pár prvních poznatků: 1) 1.6 TDI je fakt málo, v kombinaci s DSG a start/stop je to na křižovatkách strašně pomalé než se to rozumně rozjede 2) Interiér super, byla tam světlá kůže a 9.2" displej se všemi příplatky, LED osvětlením a působilo to fakt pěkně 3) Spoustu zajímavých detailů - po vzoru Yetiho jednoduše vyndavatelná zadní sedadla, která fungují i s vyhříváním, lampička, deštník, škrabka, háčky v kufru, sklopné sedadlo spolujezdce, oproti třeba Leonu ostřikovaná zadní kamera,.. 4) Z příplatků tam lze mít úplně všechno - dobře funguje kombinace DSG, lane assist a adaptivního tempomatu, která třeba v kolonách zvládne odřídit prakticky sama. Cena s většinou příplatků je pak ale celkem mimo, 2WD a základní 1.6 TDI se dostane přes 900 tisíc. Kdyby vás něco zajímalo, klidně se ptejte . Udělali jsme i krátké video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Jedna zajimava informace primo z FB SKODA ČR To jsem netusil, ze to tak jde ... "Jen jen škoda, že tato barva "modrá dymamic" není v nabídce; je pouze modrá energy nebo směs metalických barev." "ŠKODA Česká republika: Zdravíme, Petře, po dohodě s prodejcem je možné objednat i barvu, která není přímo v konfigurátoru" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 To sice ano, ale kup si uni barvu za příplatek zvláštního lakování. Navíc, jestli se nepletu, tak Dynamic není ani v rámci téhle palety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaox Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) jak jsou prosim rešena zadní světla na couvání ( je na levem i pravem světle) a mlhovka ? diky . Editováno: 15. Únor 2018, autor: xaox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) Zpatecky v obou svetlech hned vedle blinkru Mlhove svetlo dole v odrazce, dle prisleho smeri rizeni: Levostranne - vlevo / Pravostranne - vpravo Editováno: 15. Únor 2018, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Ta cena pro normálního člověka je ale nehoráznost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Kdo je to ten normalni clovek? v cem ta nehoraznost spociva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 před 19 minutami, choceňák napsal: Ta cena pro normálního člověka je ale nehoráznost. Tvůj Yeti byl jako nový se srovnatelným KAROQem ve srovnatelné motorizaci a výbavě určitě dražší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 před 3 hodinami, Kane13 napsal: Tvůj Yeti byl jako nový se srovnatelným KAROQem ve srovnatelné motorizaci a výbavě určitě dražší. Milý hochu, asi jsem starý a blbý, ale já se nějak dopočítat nemohu. Karoqa bych si docela rád koupil, jen mi dělá problém, že ačkoliv do auta chci jen to, na co jsem zvyklý ze svého Yetiho, tak můj prodejce mi vnucuje cenu, která je po slevě stále o 159 000Kč někde jinde…Tak já nevím… Ano, budu mít místo 1,4/92 motor 1.5/110, ale jinak co? Jen drobnosti o které ani nestojím…. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Základní výbava zatím není a jde o to, co jsou ty drobnosti. Generačně je to výrazně větší auto a navíc je tento typ auta čím dál větší móda. Byli by blbí, kdyby kapacitu prodávali za zbytečně málo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Je to novinka a tím to cenu zvedá.Počkej pár let a uvidíš že se dostaneš na nějakou rozumnou cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 před 11 hodinami, Artigas napsal: Milý hochu, asi jsem starý a blbý, ale já se nějak dopočítat nemohu. Karoqa bych si docela rád koupil, jen mi dělá problém, že ačkoliv do auta chci jen to, na co jsem zvyklý ze svého Yetiho, tak můj prodejce mi vnucuje cenu, která je po slevě stále o 159 000Kč někde jinde…Tak já nevím… Ano, budu mít místo 1,4/92 motor 1.5/110, ale jinak co? Jen drobnosti o které ani nestojím…. Což je možná dáno tím, že zatím není základní výbava Active, jak píše @bojler. Jinak se stoprocentně dopočítáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Kdyz vezmu napr. nejnizsi cenikovou cenu, S Yeti kolem 390000 Kc, VW Tiguan kolem 560000 Kc, za kolik je S Karoq? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 No srovnávat Yetiho s Karoqem vzhledem k tomu, že Karoq je o něco výše je asi zbytečné. Automobilka se veze na vlně zájmu o SUV a taky si to nechá zaplatit. S nějakým snižováním ceny bych moc nepočítal. Zájem je a lidi to zaplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 před 12 hodinami, Artigas napsal: můj prodejce mi vnucuje cenu, která je po slevě stále o 159 000Kč někde jinde…Tak já nevím… Ano, budu mít místo 1,4/92 motor 1.5/110, ale jinak co? Jen drobnosti o které ani nestojím…. Pokud budeme srovnávat Ambition s připlacenými bederními opěrami z přelomu let 2010 a 2011, tak je cena bývalého 1.4TSI/90kW a nynějšího 1.5TSI/110kW vyšší o 86 600Kč. Kromě větších rozměrů, vyššího výkonu do výbavy přibyly: - zadní parkovací senzory - automatická klimatizace - elektricky ovládaná okna vzadu - bederní opěrky jsou v základu - handsfree s bluetooth - zadní repro - multifunkční volant - vyhřívání předních sedadel - rádio už není základní 1 DIN Blues - light assist - radar s nouzovým bržděním Takže rozsahem výbavy poměrně zásadní rozdíl. Jestli to neoceníš, počkej na základní výbavu. Ta bude o cca 50 tis. Kč levnější. Do rozdílu není započítané vyřazení Corridy, resp. zvýšení ceny příplatkových barev. Plus teď nemá žádný prodejce extra motivaci dávat výrazné slevy. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Viz. vybavené kusy, které jsou nabízeny na inzertních serverech, se cena pohybuje od 900tis.Kč a výše. Není problém najít kusy, které skoro atakují onu magickou hranici 1mil.KčL&K Yeti byl tuším za +/- 845tis.Kč a jak píše Stanmar. Je to prakticky jiné, větší auto a SUV jedou na vlně oblíbenosti. Bylo by naivní čekat nějakou hurá slevovou akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Ani s VW Tiguan se neda S Karoq srovnavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 před 9 hodinami, bojler napsal: Pokud budeme srovnávat Ambition s připlacenými bederními opěrami z přelomu let 2010 a 2011, tak je cena bývalého 1.4TSI/90kW a nynějšího 1.5TSI/110kW vyšší o 86 600Kč. Kromě větších rozměrů, vyššího výkonu do výbavy přibyly: - zadní parkovací senzory - automatická klimatizace - elektricky ovládaná okna vzadu - bederní opěrky jsou v základu - handsfree s bluetooth - zadní repro - multifunkční volant - vyhřívání předních sedadel - rádio už není základní 1 DIN Blues - light assist - radar s nouzovým bržděním V zásadě s tebou souhlasím, jen ty počty... Yeti 1.4 Ambition mě po slevě vyšla na 420 000Kč ( nebyla to předváděčka ani skladový auto ). Nyní bych bral 1.5/110 + led světla. Nejlepší nabídka s dodáním někdy v listopadu je 579 000Kč. Ano, spousta lidí je ochotna to zaplatit, proto ta čekací doba, proto žádná větší sleva. I já stále přemýšlím, jestli si jít Karoqa koupit. Mám nějaké možnosti, ale za plnou cenu, bez slevy. Mám ale také zajímavou nabídku od jiné značky a hodně, hodně o ní přemýšlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.