Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 10 hodinami, MichalRr napsal:

Toto omezení platilo u starších systémů, které podporují jen SDHC. U SII to ještě bylo u mojí OIII už jde určitě víc. Já mám 64GB SDXC

Já netvrdím, že to nejde, taky jsem rozchodil 64 GB. Nicméně oficiálně stále platí 32 GB. Čerpám z materiálů, který se týkají MR 2018.

Vloženo (editace)

Čekám na vyřízení TP, registraci, zimní obutí atd. Jelikož je to služební auto, je zainteresována leasingová společnost. Také z důvodu firemní evidence je lepší převzít auto na začátku nového měsíce. Toto není standardní postup pro soukromé osoby.

Editováno: , autor: JohnnieM
Vloženo (editace)

Dnes jsem viděl u soudruhů v DE černou a překvapivě se na to dalo v reálu koukat. Vedle měli černýho Yetiho, černýho Supa Sportline (nádhera!) a venku Kokodáka, taky černá a to už je fakt mastodont, skoro jak Q7...

IMG_20170223_153001[1].jpg

Editováno: , autor: Decibel ES
Vloženo

Jinak v Boleslavi se docela činí. Auto jsem objednal minulý týden ve čtvrtek (16.2.) a včera (22.2.) jsem se dozvěděl, že už je napevno naplánované na 12. týden (předposlední týden v březnu). Takže týden na naplánování do výroby a měsíc do výroby. Za to jasnej palec nahoru.

Vloženo

tak jsem jí dnes poprvé viděl naživo.

v tmavší barvě a s full led světlama musím říct že vypadá super

bohužel s halogenama a v červené to byl hnus. V metalíze už to tak strašné není.

Závěrem, naživo to vypadá lépe a s lepšíma světlama by mě to neuráželo, ba naopak...

Vloženo (editace)

Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote.

octavie.jpg

20170222_114946.jpg

Editováno: , autor: bicista
Vloženo (editace)

Bílá OIII vůbec nesluší..
Těžko říct co je horší, nebo lepší. Tak nějak nastejno bych řekl. Tedy FL asi lepší, ale jen kvůli full LED a chromu, s halogeny to bude stejné..

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo
před 15 hodinami, bicista napsal:

Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote.

octavie.jpg

20170222_114946.jpg

Díky těm lepším svetlum snad opravdu vypadá lépe FL. Nečekal bych, ze tohle napisu.

Vloženo (editace)

Jestli to psali novinari....

Jeden v recenzi psal, ze ta predni svetla jsou rozdelena kovovym paskem... :-)

Jinak se domnivam, ze ten blatnik bude fakt jinej. Ta bocni hrana svetla je odlisna. Takze bude rozdil mezi verzi pred a po fl.

Editováno: , autor: Martin Bednář

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...