LiveBomb Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Nevíte někdo kdy budou FL díly k dhoeldání v ETCE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Aleš_BX, Clint: žádná parkovačka tam není - je tam len LED pásek a ty "svítící fousy". To, co u xenonů předFL vypadá jako parkovačka, je jen chomovaná ozdoba - viz příloha. světla octavia III.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 (editace) Už hledáš přední masku jo? Editováno: 8. Listopad 2016, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 14 hodinami, S.Lopik napsal: Když už jsme u těch světel - zajímalo by mne, "co" se nachází v té vnitřní části (blíže k masce)? Možná, že je rozdíl mezi LED u FL a Xenony u předFL verze ale u té předFL verze s xenony v tom místě není zhola nic. Vše je řešeno jen jednou čočkou xenonové výbojky. To mne napadlo hned když jsem ta světla uviděl. No nechme se překvapit :-D před 18 minutami, Clint napsal: Už hledáš přední masku jo? Já chci digitální budíky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Ještě poznámka k navigaci - já proti Columbovi, co mám, nemám ani půl slova, naviguje velmi dobře. Přesto častěji využívám Waze z jednoho prostého důvodu - online traffic. Jestli tam tohle konečně nedají (a stačila by online data, co využívá třeba VW), tak je to fail. Navigovat dneska už umí i hodinky, jde o to vyhnout se zácpám, nehodám a podobně. No a nebo by se u nás mohli pochlapit a začít dávat do RDS-TMC pořádná data nebo konečně rozchodit dopravní info přes DAB. Připadá mi, že v Německu nebo Rakousku tohle funguje slušně. Už jste někdy viděli, aby na vás v displeji mezi budíkama vyskočilo varování o řidiči v protisměru? Já jo, v Rakousku, docela mě to překvapilo. Ale to bych chtěl asi moc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 (editace) Před hodinou, S.Lopik napsal: Aleš_BX, Clint: žádná parkovačka tam není - je tam len LED pásek a ty "svítící fousy". To, co u xenonů předFL vypadá jako parkovačka, je jen chomovaná ozdoba - viz příloha. světla octavia III.pdf s.lopik: To se tedy pleteš kámo Podle platné legislativy je parkovačka u nás povinná. Parkovačka = obrysové světlo Editováno: 8. Listopad 2016, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 12 minutami, ELXEL napsal: Ještě poznámka k navigaci - já proti Columbovi, co mám, nemám ani půl slova, naviguje velmi dobře. Přesto častěji využívám Waze z jednoho prostého důvodu - online traffic. Jestli tam tohle konečně nedají (a stačila by online data, co využívá třeba VW), tak je to fail. Navigovat dneska už umí i hodinky, jde o to vyhnout se zácpám, nehodám a podobně. No a nebo by se u nás mohli pochlapit a začít dávat do RDS-TMC pořádná data nebo konečně rozchodit dopravní info přes DAB. Připadá mi, že v Německu nebo Rakousku tohle funguje slušně. Už jste někdy viděli, aby na vás v displeji mezi budíkama vyskočilo varování o řidiči v protisměru? Já jo, v Rakousku, docela mě to překvapilo. Ale to bych chtěl asi moc :-( Tohle je škoda, prt. mne to taky nutí kouknout za určitých okolností na Google na intenzitu provozu. Ale jak píšeš Ty, za hranicemi dopravní info fungují spolehlivě, ne jak u nás, že kolonu poznáš, až když do ní dojedeš a/nebo se nesmyslně vyhýbáš něčemu, co už je hodiny či dokonce dny pryč, jen to nikdo neaktualizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Clint: A svítí někdy, nebo je tam jen jako záloha při poruše LED pásku? Nikdy jsem si nevšiml, že by u předFL OIII s xenonama svítilo něco žlutě, svítí jen xenonová čočka a LED pásek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 (editace) Svítí stále, protože je to právě udělané tak, že tahle žlutá žárovička obrysového světla podsvětluje ty proužky ve světlometu. Když se podíváš zblízka do těch pruhů, je tam ta žárovka dobře vidět. Domníváme se tedy, že v tom FL vnitřním světlometu bude právě parkovačka. Editováno: 8. Listopad 2016, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Člověk to může přehlédnout, jako já u mašiny, taky jsem netušil, že tam mám na kraji nějaké obrysovky, splývalo to s hlavním světlem....Až po detailnějším prohlédnutí je to vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 před 1 hodinou, Clint napsal: Už hledáš přední masku jo? Ne. Zadni LED světla na Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Aha, tak už si asi rozumíme. Já myslel, že myslíš, že svítí ten ozdobný chromovaný element. Parkovačkou jsou tedy ty proužky, jsou podsvícené žárovkou, to ostatně jde na té mé fotce vidět. A ano, netušil jsem, že je to myšleno jako parkovačka, myslel jsem, že je to jen jako ozdoba a jako parkovačky jsou uvažovány ty LED proužky. Tím vzniklo ono nedorozumění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Ozdoba To by nesměla bejt Škodovka, aby investovala do ozdob Ale jo chápu, jak jsem psal, ono je to někdy těžké rozpoznat.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Aha, a to jsou ty fousy homologované jako parkovačka, jo? Vždyť ve srovnání s tim LED páskem skoro neni vidět, jestli svítí nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Neblněte, normálně je přeci ten led pásek homologovanej jako obrysová světla pro denní svícení dle zvláštního předpisu a můžou svítit furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 (editace) Součástí technických změn je zvětšení rozchodu zadních kol v závislosti na motoru o 20, resp. 30 mm! Že by Škodovka reagovala jen na kritiku vzhledu - "utopenosti" zadních kol, nebo chce změnit, zlepšit i jízdní vlastnosti? Předpokládám i jiné tlumiče, pružiny .... Asi zauvažuji o podložkách vzadu u mé OIII RS. Editováno: 9. Listopad 2016, autor: mirek22 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Takže z toho udělají čtyřstopé vozidlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 (editace) No spíš naopak, zpět ze čtyřstopého na dvoustopé: Nyní u OIII je rozchod dle motorizace 1535/ 1506 , 1541/1510, 1543/1512, 1543/1514, 1549/1520 mm Editováno: 9. Listopad 2016, autor: mirek22 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 zadní světla jsou tvarově stejná, mají jen jinou grafiku. Teoreticky by měli jít zaměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Kdosi psal, že je jiný konektor, ale to je malá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Našel jsem už foto viz. odkaz http://m.autosalon.iprima.cz/foto-nova-octavia-poprve-zive-ma-zvlastni-blinkry?utm_source=seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Sakra, to vypadá ještě hůř než jsem původně očekával. Zlatá O2 po FL... té alespoň pomohla mračítka. Toto nezachrání vůbec nic. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 No jsem zvědav na reálnou zkušenost. Na fotkách, ještě při té typické světlé výšce alá tereňák s rámem, to vypadá přímo příšerně, i ten zadek je na těch fotkách divný a prolisu na nárazníku jsem si na prvních fotkách nevšiml, no předek je fakt tak hnusný, že jsem se pozvracel do pusy.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Hnus fialovej .... proc mam pocit a dojem ze mi to pripomina Rapida btw....... hlavne si vsimnete, z jakeho auta je to foceno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 AS dělá ehm "skrytou" reklamu Škodovce pořád.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.