Sabiza Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Jenže fotky té RS verze nejsou fotky, ale počítačově upravený křáp, který bude reálně opět vypadat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Scout z té trojice nejlepší. Čtyřoký král mezi slepými. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 V novějším ceníku jsou změny oproti původnímu. Bude toho asi víc, ale já jsem si všiml, že u Freshe je nyní zdarma Rezervní kolo ocelové neplnohodnotné / plnohodnotné. V konfigurátoru zmizela položka Sklopný stolek na zadní straně opěradel předních sedadel (v ceníku zatím je). Prý se zpozdila dodávka od externího dodavatele a bude to dostupné cca v červnu (přesněji řečeno auta s tím stolkem půjdou do výroby od června). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 (editace) Ceník má stejné datum vydání, ale rezerva se tam opravdu objevila. Škoda ho občas (i na několikrát) upravuje, přitom datum vydání je shodné. Někdy např. chyby opravují i natřikrát. Editováno: 23. Prosinec 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 před 14 hodinami, Aleš_BX napsal: já tedy na stránkách ŠA vidím stále stejný ceník kde jsi došel k novému ceníku? Porovnej si to. Já jsem našel změnu v tom rezervním kole u Freshe, víc jsem to nestudoval, třeba objevíš víc Ceníky.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 FRESH má rezervní kolo ve standardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 No vždyť jsem to psal, že má Fresh nyní rezervu zdarma, přesněji plnohodnotné - standard / neplnohodnotné za 0 Kč, v původním ceníku ale bylo za příplatek 1600/1600 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Pozeram preco mi to na to mb az tak nevadi. Myslim ze u octavie vadi to, ze ta spodna hrana nie je v jednej linii ale to vnutorne svetlo je skosene smerom dole. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Presne tak,kdyby bylo svetlo rozdelene ale bylo tvoreno pravidelnym tvarem,bylo by to uplne neco jineho... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 před 8 hodinami, Aleš_BX napsal: pěkné srovnání Podobný obrázek jsem tady posílal před několika týdny. On je prostě problém v tom, že ta světla zalomili. Kdyby byly jako na MBčku, tak bych neřekl ani slovo... ale to by porušili copyright. Prosně jen nechápu celý ten smysl těch světel. Vyřádí se na Superbu, dají tam solidně vypadající světla a pak přijde toto? Uff... před 8 hodinami, peter2410 napsal: Pozeram preco mi to na to mb az tak nevadi. Myslim ze u octavie vadi to, ze ta spodna hrana nie je v jednej linii ale to vnutorne svetlo je skosene smerom dole. Nevadí Ti to taky z toho důvodu, že na MB nejsou zaseklé, jako kdyby někomu ujela při kreslení ruka. Ono je taky Éčko od MB trochu jinak řezané a společně se zadními světly to prostě k tomu autu sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Aneb když dva dělají totéž, není to totéž. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Hlavně je to myslím spíše samolibý pokus o to světu dokázat, že je jediný kdo má na to být úspěšným designérem 4-okých aut a výsledkem je, že to leda zdupal ještě více.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 V nejvyšší výbavě s tím chromem dole to nevypadá na pohled tak kriticky, ale těžko soudit, pořád je to jen fotka a navíc malá a překontrastovaná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ta svetla nezachrani ani lesk,ani chrom... svetla jsou ostre rezana a pod tim je na narazniku hrana v linii a neni ani ostre ricnuta,ani nekopiruje svetla no proste to k sobe vubec nejde. Tohle je nejosklivejsi predek skodovky co kdy udelala. I ten Yeti s kulatymi svetly byl hezci!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Nějak takhle podobně a hned by to bylo snesitelnější co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 No.. Za mě toto krása nemůže být nikdy, i kdyby to bylo v reálu lepší, pořád to bude jen méně špatné. Na druhou stranu je vidět, že jsou lidi, kterým se to líbí, možná jich bude asi více a tak to třeba není takový průšvih a jen se tady sešlo více z nás, kterým se to nelíbí, no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 zajimavy, ze nikdo si jeste nestezoval na to zakrytovani radaru, ktere puli masku na 2 casti - to se me osobne nelibi vic nez ty 4 svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Tak to mě osobně nevadí. To bych řešil u jinak "dokonalého" auta, kde by to působilo jako pěst na oko. Tady mi to přijde jako to nejmenší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Jako pěst na oko podlě mě působil radar v nárazníku u předFL, takhle v masce mi to přijde "přirozenější". 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ja si uz na novu tvar zvykam a hned ako sa bude dat objednat rs tak som prvy v rade Blue race bola vzdy jasna volba, ale teraz vaham.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Jenže RS nárazník je úplně jiný než sériový a předek je u RSa a SCOUTu vyladěnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 To suhlasim, myslel som vsak face ako taky. RS-o je jasan inde. Vidim trochu paralelu medzi OIIfl a OIIIfl. Kazda z nich vyzera odvaznejsie ako predchodca a mne sa osobne viac pacia. Len ma mrzi to oble kridlo Vobec sa k autu nehodi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Já vidím paralelu faceliftu hlavně z ohledem na čínský trh. OII po FL tam prostě mezi ostatní produkci zapadá na rozdíl od evropského kultivovaného vzhledu OII před FL. A nejinak tomu je i u OIII před a po FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Cau vsichni. Trochu z jineho soudku: nepovedlo se nahodou nekomu zjistit, zda by novej swing 6,5 (montovanej do oIII po fl) byl kompatibilni s moji karou z r. 2013? Diky za pripadne info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.