Vytlacil Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Dnes jsem viděl v reálu v černé, šedé a bílé - vše ve verzi L&K a vypadá to docela v pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Dnes jsem také vzhlédl,bílou L&K a jak se mi na netu nelíbila naživo oproti Kodiaqu se mi OIII face líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 před 10 hodinami, MichalRr napsal: Toto omezení platilo u starších systémů, které podporují jen SDHC. U SII to ještě bylo u mojí OIII už jde určitě víc. Já mám 64GB SDXC Já netvrdím, že to nejde, taky jsem rozchodil 64 GB. Nicméně oficiálně stále platí 32 GB. Čerpám z materiálů, který se týkají MR 2018. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Čekám na vyřízení TP, registraci, zimní obutí atd. Jelikož je to služební auto, je zainteresována leasingová společnost. Také z důvodu firemní evidence je lepší převzít auto na začátku nového měsíce. Toto není standardní postup pro soukromé osoby. Editováno: 22. Únor 2017, autor: JohnnieM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) Dnes jsem viděl u soudruhů v DE černou a překvapivě se na to dalo v reálu koukat. Vedle měli černýho Yetiho, černýho Supa Sportline (nádhera!) a venku Kokodáka, taky černá a to už je fakt mastodont, skoro jak Q7... Editováno: 23. Únor 2017, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 takhle zvrchu je to hezký protože zaniká ta nesourodá spodní linie ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jinak v Boleslavi se docela činí. Auto jsem objednal minulý týden ve čtvrtek (16.2.) a včera (22.2.) jsem se dozvěděl, že už je napevno naplánované na 12. týden (předposlední týden v březnu). Takže týden na naplánování do výroby a měsíc do výroby. Za to jasnej palec nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 To bude tím, že je nikdo nechce :-) 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ja ju chcem od konca januára a bude až v 16. týždni. Záleží na konfigurácii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajcoSK Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 (editace) Zdravím, ja som objednával Octaviu Drive v 5. týždni a tento týždeň mi predajca povedal, že už je naplánovaná do výroby na 10. týždeň. Dodanie potom cca 12. týždeň. Inak v DE majú v ponuke tiež Octaviu Drive a už aj boržúru http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF Prospekte/170222_SK_Octavia_DRIVE.pdf Editováno: 24. Únor 2017, autor: MajcoSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 tak jsem jí dnes poprvé viděl naživo. v tmavší barvě a s full led světlama musím říct že vypadá super bohužel s halogenama a v červené to byl hnus. V metalíze už to tak strašné není. Závěrem, naživo to vypadá lépe a s lepšíma světlama by mě to neuráželo, ba naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 (editace) Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote. Editováno: 25. Únor 2017, autor: bicista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 (editace) Bílá OIII vůbec nesluší.. Těžko říct co je horší, nebo lepší. Tak nějak nastejno bych řekl. Tedy FL asi lepší, ale jen kvůli full LED a chromu, s halogeny to bude stejné.. Editováno: 25. Únor 2017, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 sluší, ve Scoutu před FL a v RS po FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 před 15 hodinami, bicista napsal: Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote. Díky těm lepším svetlum snad opravdu vypadá lépe FL. Nečekal bych, ze tohle napisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Zajimalo by me, jestli ten blatnik musel zustat stejny a nebo to bylo pro designery ok a nechali to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Kdes přišel na to, že je blatník jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Aleš asi myslel nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Lepší blbý dotaz než zcestná informace. Blatník je samozřejmě stejný a vidí to i slepý. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 V niekoľkých recenziách zaznelo, že bok Octavie sa nezmenil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) Jestli to psali novinari.... Jeden v recenzi psal, ze ta predni svetla jsou rozdelena kovovym paskem... :-) Jinak se domnivam, ze ten blatnik bude fakt jinej. Ta bocni hrana svetla je odlisna. Takze bude rozdil mezi verzi pred a po fl. Editováno: 26. Únor 2017, autor: Martin Bednář 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 blatnik bude urcite jiny, vyska toho svetla je v miste blatniku totiz jina mozna i jiny sklon hrany svetla. FL ma to svetlo v miste hrany blatniku delsi (vyssi) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Nejsem kritik, jsem realista 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.