Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dnes jsem viděl v reálu v černé, šedé a bílé - vše ve verzi L&K a vypadá to docela v pořádku... 

Dnes jsem také vzhlédl,bílou L&K a jak se mi na netu nelíbila naživo oproti Kodiaqu se mi OIII face líbí

před 10 hodinami, MichalRr napsal:

Toto omezení platilo u starších systémů, které podporují jen SDHC. U SII to ještě bylo u mojí OIII už jde určitě víc. Já mám 64GB SDXC

Já netvrdím, že to nejde, taky jsem rozchodil 64 GB. Nicméně oficiálně stále platí 32 GB. Čerpám z materiálů, který se týkají MR 2018.

Čekám na vyřízení TP, registraci, zimní obutí atd. Jelikož je to služební auto, je zainteresována leasingová společnost. Také z důvodu firemní evidence je lepší převzít auto na začátku nového měsíce. Toto není standardní postup pro soukromé osoby.

Upraveno od JohnnieM

Dnes jsem viděl u soudruhů v DE černou a překvapivě se na to dalo v reálu koukat. Vedle měli černýho Yetiho, černýho Supa Sportline (nádhera!) a venku Kokodáka, taky černá a to už je fakt mastodont, skoro jak Q7...

IMG_20170223_153001[1].jpg

Upraveno od Decibel ES

takhle zvrchu je to hezký protože zaniká ta nesourodá spodní linie ... 

Jinak v Boleslavi se docela činí. Auto jsem objednal minulý týden ve čtvrtek (16.2.) a včera (22.2.) jsem se dozvěděl, že už je napevno naplánované na 12. týden (předposlední týden v březnu). Takže týden na naplánování do výroby a měsíc do výroby. Za to jasnej palec nahoru.

To bude tím, že je nikdo nechce :-)

:D

Ja ju chcem od konca januára a bude až v 16. týždni. Záleží na konfigurácii.

tak jsem jí dnes poprvé viděl naživo.

v tmavší barvě a s full led světlama musím říct že vypadá super

bohužel s halogenama a v červené to byl hnus. V metalíze už to tak strašné není.

Závěrem, naživo to vypadá lépe a s lepšíma světlama by mě to neuráželo, ba naopak...

Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote.

octavie.jpg

20170222_114946.jpg

Upraveno od bicista

Bílá OIII vůbec nesluší..
Těžko říct co je horší, nebo lepší. Tak nějak nastejno bych řekl. Tedy FL asi lepší, ale jen kvůli full LED a chromu, s halogeny to bude stejné..

Upraveno od _Denis_

sluší, ve Scoutu před FL a v RS po FL...

před 15 hodinami, bicista napsal:

Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote.

octavie.jpg

20170222_114946.jpg

Díky těm lepším svetlum snad opravdu vypadá lépe FL. Nečekal bych, ze tohle napisu.

Zajimalo by me, jestli ten blatnik musel zustat stejny a nebo to bylo pro designery ok a nechali to.

Kdes přišel na to, že je blatník jiný?

Aleš asi myslel nárazník

Lepší blbý dotaz než zcestná informace. Blatník je samozřejmě stejný a vidí to i slepý.

V niekoľkých recenziách zaznelo, že bok Octavie sa nezmenil.

Jestli to psali novinari....

Jeden v recenzi psal, ze ta predni svetla jsou rozdelena kovovym paskem... :-)

Jinak se domnivam, ze ten blatnik bude fakt jinej. Ta bocni hrana svetla je odlisna. Takze bude rozdil mezi verzi pred a po fl.

Upraveno od Martin Bednář

blatnik bude urcite jiny, vyska toho svetla je v miste blatniku totiz jina mozna i jiny sklon hrany svetla. FL ma to svetlo v miste hrany blatniku delsi (vyssi)

Nejsem kritik, jsem realista :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.