Únor 22, 20178 r Dnes jsem viděl v reálu v černé, šedé a bílé - vše ve verzi L&K a vypadá to docela v pořádku...
Únor 22, 20178 r Dnes jsem také vzhlédl,bílou L&K a jak se mi na netu nelíbila naživo oproti Kodiaqu se mi OIII face líbí
Únor 22, 20178 r před 10 hodinami, MichalRr napsal: Toto omezení platilo u starších systémů, které podporují jen SDHC. U SII to ještě bylo u mojí OIII už jde určitě víc. Já mám 64GB SDXC Já netvrdím, že to nejde, taky jsem rozchodil 64 GB. Nicméně oficiálně stále platí 32 GB. Čerpám z materiálů, který se týkají MR 2018.
Únor 22, 20178 r Čekám na vyřízení TP, registraci, zimní obutí atd. Jelikož je to služební auto, je zainteresována leasingová společnost. Také z důvodu firemní evidence je lepší převzít auto na začátku nového měsíce. Toto není standardní postup pro soukromé osoby. Upraveno Únor 22, 20178 r od JohnnieM
Únor 23, 20178 r Dnes jsem viděl u soudruhů v DE černou a překvapivě se na to dalo v reálu koukat. Vedle měli černýho Yetiho, černýho Supa Sportline (nádhera!) a venku Kokodáka, taky černá a to už je fakt mastodont, skoro jak Q7... Upraveno Únor 23, 20178 r od Decibel ES
Únor 23, 20178 r Jinak v Boleslavi se docela činí. Auto jsem objednal minulý týden ve čtvrtek (16.2.) a včera (22.2.) jsem se dozvěděl, že už je napevno naplánované na 12. týden (předposlední týden v březnu). Takže týden na naplánování do výroby a měsíc do výroby. Za to jasnej palec nahoru.
Únor 24, 20178 r Zdravím, ja som objednával Octaviu Drive v 5. týždni a tento týždeň mi predajca povedal, že už je naplánovaná do výroby na 10. týždeň. Dodanie potom cca 12. týždeň. Inak v DE majú v ponuke tiež Octaviu Drive a už aj boržúru http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF Prospekte/170222_SK_Octavia_DRIVE.pdf Upraveno Únor 24, 20178 r od MajcoSK
Únor 24, 20178 r tak jsem jí dnes poprvé viděl naživo. v tmavší barvě a s full led světlama musím říct že vypadá super bohužel s halogenama a v červené to byl hnus. V metalíze už to tak strašné není. Závěrem, naživo to vypadá lépe a s lepšíma světlama by mě to neuráželo, ba naopak...
Únor 25, 20178 r Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote. Upraveno Únor 25, 20178 r od bicista
Únor 25, 20178 r Bílá OIII vůbec nesluší.. Těžko říct co je horší, nebo lepší. Tak nějak nastejno bych řekl. Tedy FL asi lepší, ale jen kvůli full LED a chromu, s halogeny to bude stejné.. Upraveno Únor 25, 20178 r od _Denis_
Únor 26, 20178 r před 15 hodinami, bicista napsal: Tak prime srovnani předku, toho jsem si drive vubec nevsimnul az kdyz byly obe auta u sebe, ze FL ma i jiny prolisy na kapote. Díky těm lepším svetlum snad opravdu vypadá lépe FL. Nečekal bych, ze tohle napisu.
Únor 26, 20178 r Zajimalo by me, jestli ten blatnik musel zustat stejny a nebo to bylo pro designery ok a nechali to.
Únor 26, 20178 r Lepší blbý dotaz než zcestná informace. Blatník je samozřejmě stejný a vidí to i slepý.
Únor 26, 20178 r Jestli to psali novinari.... Jeden v recenzi psal, ze ta predni svetla jsou rozdelena kovovym paskem... :-) Jinak se domnivam, ze ten blatnik bude fakt jinej. Ta bocni hrana svetla je odlisna. Takze bude rozdil mezi verzi pred a po fl. Upraveno Únor 26, 20178 r od Martin Bednář
Únor 26, 20178 r blatnik bude urcite jiny, vyska toho svetla je v miste blatniku totiz jina mozna i jiny sklon hrany svetla. FL ma to svetlo v miste hrany blatniku delsi (vyssi)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.