Habi001 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 SMARTGATE je teď součástí SmartLink+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 (editace) Habi001 - víš o tom něco víc? To, že je součástí Smartlinku+ víme i z konfigurátoru. Já už to řeším asi 14 dní a nikdo mi nebyl schopný říct jak to s tím je. Do ŠA už jsem psal dva dotazy a bez odezvy. Ve vlákně o SmartGate o tom trochu píše člen bozskydave, ale moc toho také není. Kdyžtak pokračování debaty o SmartGate tady: SmartGate Editováno: 3. Březen 2017, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Klasika jako u OII.Nový Android a už bylo potřeba měnit BT jednotky.jsem se jich naměnil desítky.Tady je průser,že vše je v MIB jednotce,ale třebas to půjde vyřešit nějakým upgrade 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Co konkrétně neslo sparovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Ty dve svetla na kazde strane nesla sparovat [emoji23] [emoji23] [emoji23] 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Google Earth bude fungovat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Jinak jsem si včera vzal z práce O3 FL s Full LED a musím říct, že paráda. Kam se teď na to hrabou xenony, hlavně dálková světla jsou mazec. Mám i pocit, že něco udělali s podvozkem. Jel jsem s víceprvkovovou nápravou na 18" kolech a podle mě je to klidnější a tolik nedrncá, snad to není jen můj pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Habi, kdyžtak dej zprávu jak s jednoduchou. To bude možná ještě zajímavější. Pro mě je klasika x víceprvek obrovské překvapení. A docela div, že sahali na rozchod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 jednoduchou nápravu bud mít k dispozici příští týden, tak dám určitě vědět. Co se týká všech změn okolo vozu, tak jsou v reálu za mě pozitivní a lidi co k nám chodí nám říkají to samé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) Tohle je asi nejhorší "test" co jsem zatím viděl. Nepřesné, povrchní... Editováno: 4. Březen 2017, autor: Sighart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 před 2 hodinami, Mnu kumshayeli napsal: to je dobre. Ja som sa pýtal, ako idú predaje novej Octavky, tak ze zatial je to slabe. Myslim si ze za to moze hlavne nadpraca podplatenych testujucich redaktorov od inych znaciek, pre ktorych bolo nakdolezitejsie to, ako vypada predna maska auta. Ja osobne ked idem v aute, tak tie svetla skutocne nevidim, a ta banda novinarska tento prvok zneuzila proti Skodovke takym okatym sposobom, ze som si isty, ze im zato zaplatili automobilky ako renault peugeot a korejci. Mne osobne sa ten dizajn velmi paci. u nás nepozoruji nějaký propad. Spíš naopak. Nejvíc nad tím vozem z prominutím remcali ti co si ho nikdy nekoupí a nebo co ho osobně neviděli. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 před 5 hodinami, Habi001 napsal: u nás nepozoruji nějaký propad. Spíš naopak. Nejvíc nad tím vozem z prominutím remcali ti co si ho nikdy nekoupí a nebo co ho osobně neviděli. Líp už to napsat nešlo, přesné. Můj prodejce říkal, že se FL prodává úplně stejně jako předface. Jinak za těch 16 dnů co jezdím tak samé pozitivní reakce. Nesetkal jsem se s nikým komu by se to vyloženě nelíbilo. Většina lidí je překvapená jak je to ve skutečnosti pěkný. Ještě něco najezdím a pak sesmolím také nějaké hodnocení. Ta reportáž na Primě byla fakt divná tedy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 On celej Autosalon "stojí" za to a reportáž k O3 FL je dobrej úlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 A tohle je hezký Childishly simple: Lane Assist Childishly simple: Smart Light Assist 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Tak tady je pár fotek. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Volant je super. Trochu jsem si musel zvyknout na ten profil, když ho nechám jen tak volně protáčet v rokou. V tom zkosení je to pak trochu jiné. Jinak je všechno super. Hlavně světla a přejezd nerovností oproti předchozí OIII 1.2. Ať si každý říká, co chce. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Jaký je nový Amundsen? A jak to svítí? Povídej, přeháněj. Mně to čeká tak za 3 týdny a nemůžu se už dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Nemohu moc srovnávat. Ale oproti halogenům na mé předchozí OIII to svítí super. Moc velký rozdíl. Jsem nadmíru spokojený. Dálková světla také super. Ale opravdu mě neberte za odborníka! Co se týče infotaimentu Amundsen, tak jsem taky spokojen. Opět nemohu srovnávat, ale na první pohled rychlá reakce na povely a rozlišení je také zcela vyhovující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 V 3/5/2017 na 10:59, JohnnieM napsal: Tak tady je pár fotek. Co v tom máš za světla? Obyčejný lampy nebo xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Na tom obrázku jsou vidět LEDky. Takže technicky vzato ani jedny z těch na které jsi se ptal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Zda se mi to, nebo na tom videu neni slyset to praskani z vyfuku, jako ma normalni RS? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 me prijde, ze tam jezdili s manualem, aspon podle rychlosti prerazeni... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.