Duben 14, 20178 r Druhé video 7:39 a 8:12. Měl jsem před FL a ta koženka byla hnus toto se mi líbí víc a klidně bych bral celo hadr, z praktického důvodu je zezadu koženka lepší na ůdrzbu. Golf GTI má taky hadr. Upraveno Duben 14, 20178 r od kacer1
Duben 15, 20178 r před 13 hodinami, Aleš_BX napsal: no ale příplatek 7 500 Kč, to úplná legrace a máš pak kůži, zezadu a z boku koženku a na sezení mazec alcantaru.... to je zadarmo, u Style je příplatek 23 500 Kč ! Souhlas, to nešlo nezatrhnout:-)
Duben 23, 20178 r Tak nový ceník mě trochu nadzvedl že židle. Mám objednanou 1.0 style a v moji konfiguraci by 1.4 L&K vyšla jen o 10 tisíc dráž.
Duben 23, 20178 r hodně štěstí s 3 hrnkem a jako bonus těžká oktavie Upraveno Duben 23, 20178 r od kokta7
Duben 24, 20178 r barva krásná, ale ten pohled na předek to je fakt šílený už jich jezdí docela dost (co bych jiného taky čekal). ale halogeny s DRL vypadají daleko hezčíi... Upraveno Duben 25, 20178 r od kokta7
Duben 25, 20178 r Tak na sk uz do cennika pribudli full led ako objednatelna polozka. Doteraz sa nedali. Len aj tak rozmyslam ci ich tam dat, ci to bez nich nevypada krajsie a neinvestovat radsej do vybavy. kokta7: co myslis tym "ale bez xenonů to DRL vypadá daleko hezčíi..." (ze halogeny su krajsie?)
Duben 26, 20178 r před 4 hodinami, Dixik2 napsal: Mě dnes odepsali,že v průběhu května. Hmmm, zajimavee proc teda pisou na strankach skody, ze spusti konfigurator 17. Tyden ... Tj. prave tento tyden... No uvidime ...
Duben 27, 20178 r V 24. 4. 2017 na 19:47, LukášCBR napsal: Vcelku zajímavá modrá na OIII FL. Mapei je diky tomu dost videt.
Duben 27, 20178 r před 11 hodinami, Jojo91 napsal: Hmmm, zajimavee proc teda pisou na strankach skody, ze spusti konfigurator 17. Tyden ... Tj. prave tento tyden... No uvidime ... Nic neni dokonale a maji na to jeste 3 dny
Duben 27, 20178 r před 10 minutami, Lukason napsal: Nic neni dokonale a maji na to jeste 3 dny Tj to maji, ale kdyz dixikovy psali, ze to spusti v prubehu kvetna ... No uvidimee...
Duben 27, 20178 r To nepopiram, ale muze to byt treba hnedka prvni tyden v kvetnu. .................necituj vyslovene predchozi prispevek
Duben 27, 20178 r Odepsali mě takhle: Dobrý den,naše IT oddělení na aktualizaci pracuje ve dne v noci. Předpokládáme, že plnou verzi spustíme v průběhu května. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Duben 27, 20178 r Chudáci kluci a holky v IT... pokud pracují ve dne v noci, tak se asi moc nevyspí a zase to bude stát za...
Duben 27, 20178 r před 5 hodinami, Dixik2 napsal: Odepsali mě takhle: Dobrý den,naše IT oddělení na aktualizaci pracuje ve dne v noci. Předpokládáme, že plnou verzi spustíme v průběhu května. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den. Otazkou pak zustava, jestli informaci zjistovali primo na IT oddeleni
Duben 27, 20178 r Samozřejmě že ne. Takové odpovědi mají uložené v Microsoft OneNote a dělají CTRL+C; CTRL+V. Snad si někdo nemyslí, že to ručně vypisují.
Duben 28, 20178 r zaujimalo by ma ako svietia halogeny, z foto vyzeraju ze do biela (mozno aby ladili s led). Golf som videl a ten svieti na zlto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.