_Denis_ Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Viděl jsem je, normální žlutá H7 žárovka, trošku se to s tím LED DRL bije 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 (editace) většinou u nás lidí objednávají Full LED Editováno: 28. Duben 2017, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Zdravim. Tak co chvilku budu uz objednavat novou octulu ... tady mam prvni konfiguraci .. chci se zeptat co by jste mi doporucily jeste pridat nebo odstranit ... Cenove se chci pohybovat +,- par tisicovek kolem tech 660tis ... uvazoval jsem jeste o adaptivnim podvozku, nebo adaptivnim tempomatu ... + jeste nejsem rozhodnuty u volantu dizajnove se mi prave libi ten sportovni, ale zas bych musel ozelet vyhrivany volant ... Kdyz tak diky za rady a tipy http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/101985407 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 No, za mně tedy adaptivní tempomat, i když nemáš DSG. Ten omezovač rychlosti je na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 před 5 minutami, oct napsal: No, za mně tedy adaptivní tempomat, i když nemáš DSG. Ten omezovač rychlosti je na nic. Omezovac rychlosti je povinny, myslim prave u toho vyhrivaneho volantu ... i kdyz nechapu proc ... Nooo ten adaptivni tempomat me laka, ale nevim jestli je to k manualu presne ono, po pravde nemam stim vubec zadne zkusenosti tak nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 před 9 hodinami, Jojo91 napsal: Zdravim. Tak co chvilku budu uz objednavat novou octulu ... tady mam prvni konfiguraci .. chci se zeptat co by jste mi doporucily jeste pridat nebo odstranit ... Cenove se chci pohybovat +,- par tisicovek kolem tech 660tis ... uvazoval jsem jeste o adaptivnim podvozku, nebo adaptivnim tempomatu ... + jeste nejsem rozhodnuty u volantu dizajnove se mi prave libi ten sportovni, ale zas bych musel ozelet vyhrivany volant ... Kdyz tak diky za rady a tipy http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/101985407 Z vlastni zkusenosti, pokud nemas DSG tak nic moc, s DSG je to jina parada, mam odzkouseno na superbech, tudiz adaptiv tempomat bych ozelel a nechal jen klasicky tempomat a priplatil bych spise za adaptivni podvozek, ikdyz tam je to taky tak trochu diskutabilni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 před 13 hodinami, Lukason napsal: Z vlastni zkusenosti, pokud nemas DSG tak nic moc, s DSG je to jina parada, mam odzkouseno na superbech, tudiz adaptiv tempomat bych ozelel a nechal jen klasicky tempomat a priplatil bych spise za adaptivni podvozek, ikdyz tam je to taky tak trochu diskutabilni Proc diskutabilni? Myslis, ze zbytecnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Taky by mě to zajímalo. Chápal jsem to jako veliké plus ten podvozek. Nefunguje dobre? Iphonik4: ano, mas pravdu. Opravil jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 No ale Jojo91 se pta na narazku Lukasona skrz adaptivni podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Mam zatial pred FL ambition a ako som si sadol do FL style, zdalo sa mi ze sedim nejako vysoko (sedadlo bolo najnizsie, sedacky bez elektriky), aj volant uz neisiel vyssie, sedi sa v style sedackach vyssie alebo sa mi to iba zdalo? Trosku mi to vadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 (editace) Nevies z akeho dovodu? Som mal pocit akoby uz nepasujem do toho interieru (185cm). Aby nakoniec toto nerozhodlo v prospech golfa :)))) Editováno: 30. Duben 2017, autor: peter2410 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 A ja si taky na nocni testovacce rikal, proc sedim nahore, jak baba v multiple [emoji23] tohle by me nenapadlo. V RSu snad takovou blbost neudelali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Zaujimalo by ma ci to vyriesia rs/ dynamic sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Design potahů u FL dynamic paketu na mě působí hodně nepovedeně. Ty rychlé pruhy uprostřed žádná hitparáda. Předtím působily potahy elegantněji a ne jak z "hračkárny". Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 170502_SKODA vyrobila 1 500 000 vozu OCTAVIA treti generace.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Hw nebude stejny. Ten Golf bude mit kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Golf má pohybový senzor.Kamera je u Karoqu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Presne tak. Navic si myslim, ze pohybovy senzor pozna priblizeni ruky. Nemyslim si, ze pozna i gesto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel_sk Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) Jedna otazka ked ste uz pri tom displeji. V nastaveniach som si zapol aby sa displej po 10 sekundach vypol - potom sa staci priblizit rukou k displeju a zapne sa. Ale zda sa ze vzdy ked sa po case vratim do auta tak toto nastavenie je zase vypnute - proste nezapameta si to. Ine nastavenia co som skusal ostavaju (vypol som napr. synchronny zadny stierac). Robim nieco zle, alebo je to vada? Mam novu Octaviu, 1.4 TSI DSG, Style so vsetkymi balickami a je tam Amudsen. Editováno: 4. Květen 2017, autor: Daniel_sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Tohle prostě nefunguje, vždy to musíš znovu nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel_sk Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Netusis aky bol dovod to takto spravit? To je dost otravne po starte vzdy vypinat (nie len ze musim start-stop vypnut) - asi sa na to teda vyklaslem a necham to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 před 2 hodinami, Daniel_sk napsal: Netusis aky bol dovod to takto spravit? To je dost otravne po starte vzdy vypinat (nie len ze musim start-stop vypnut) - asi sa na to teda vyklaslem a necham to tak. Start Stop si klidne pres diagnostiku vypni, dokonce mi prodejce tvrdil, ze nepada zaruka kdyz to odstavim, ale ze mi to nerikal a ze to nikomu rikat nemam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 To neni zadna novinka. Ona ani padnou nemuze, kdyz se to deaktivuje pres diag (kdykoliv se to da bez stop vratit zpet). Dokonce me zatim vsichni v autorizacich pochvalili [emoji3] a to mam auto v zaruce uz 2 roky a jeste zbyvaji 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 před 14 minutami, iphonik4 napsal: To neni zadna novinka. Ona ani padnou nemuze, kdyz se to deaktivuje pres diag (kdykoliv se to da bez stop vratit zpet). Dokonce me zatim vsichni v autorizacich pochvalili a to mam auto v zaruce uz 2 roky a jeste zbyvaji 3. Jasne, proto rikam Danielovy, at si to vypne kdyz ho to otravuje, ono ne kazdy vi, ze se to da a nebo, ze kvuli vypnuti nebude mit pak problemy se zarukou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.