iphonik4 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Ze te adaptivni svetla "tezce" oslnila je duvod pro tve kladne hodnoceni? No sakra tady se clovek dozvi veci [emoji3] Jinak dnes jsem poprve nazivo videl RS FL a musim konstatovat to, co vetsina. Zatimco u normalni Octy to proste hezky neni, tak u RS ta svetla ve spojeni s naraznikem moc hezky vynikaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 před 1 hodinou, iphonik4 napsal: Ze te adaptivni svetla "tezce" oslnila je duvod pro tve kladne hodnoceni? No sakra tady se clovek dozvi veci Jinak dnes jsem poprve nazivo videl RS FL a musim konstatovat to, co vetsina. Zatimco u normalni Octy to proste hezky neni, tak u RS ta svetla ve spojeni s naraznikem moc hezky vynikaji. Noa, ze oslnuji, hlavne, ze vidim dobre ja nee? ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Coz je otazka [emoji3] ze svetla oslnuji protijedouci ridice muze svedcit o jejich spatnem nastaveni [emoji3] jinymi slovy, ze svetla oslnuji jeste neznamena, ze dobre sviti na cestu. No rozhodne je to usmevny argument pro jejich kvalitu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 @iphonik4 Hele a jak víš že měl ty světla s tím autamatem na vypínání? Podle popisu to vypadá, že spíš ty dálkové vypnul sám až po probliknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Ze mel dalkova svetla chapu. Zrejme asitenta nemel zapnuteho, protoze ten na predFL by to zvladnul vypnout jeste pred oslnenim ridice. Pochybuji tedy, ze ten po FL ne. Ja jen reagoval na to, ze hodnotit kvalitu svetlometu tim, ze jsi "byl tezce oslnen" mi proste pripadlo usmevne. Nic vic. Za dalkova svetla facelift opravdu hejtim, protoze to levne provedeni bez modulu (pouze zdroj svitici dolu do zeme a reflektor - vlastne obdobny princip, jako u halogenovych dalek - pouze zdroj a reflektor) je opravdu smesne. Na Passatu a tusim Golfu to samozrejme VW modulem resilo. Proste me mrzi, ze na svetlech facelift dava nejvice znat, jake postaveni ma [emoji20] kdyz to tak vezmu, tak prave bixenon jde o tom, ze i dalky uz jdou pres modul a u LED udela Skodovka opet krok zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Cirou nahodou este nebude niekde k dispo ako "tuning" chromova lista do predneho naraznika? :)) myslim ze dost to urobi z hladiska dizajnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Tym padom si to clovek moze normalne objednat a bude to pasovat do ambition naraznika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 před 13 hodinami, iphonik4 napsal: Ze mel dalkova svetla chapu. Zrejme asitenta nemel zapnuteho, protoze ten na predFL by to zvladnul vypnout jeste pred oslnenim ridice. Pochybuji tedy, ze ten po FL ne. Vidíš to, Octavia před FL to zvládá a Kodiaq to nezvládá. Jestli on nebude v OIII FL stejný systém jako v Kokodáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Auti je uz u predajcu Posielam prve fotecky: 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Nema chybu. Opravdu uzasne. Pri pohledu na takovou krasavici clovek nechape, kdo si koupi jine, nez RS provedeni [emoji3] (krome financnich duvodu) A ted u FL, jehoz svetla jsou pro RS naraznik jak stvorena to plati dvojnasob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Před hodinou, jude napsal: Auti je uz u predajcu Posielam prve fotecky: Super gratulace. To čekání je hrozné, já to mám ještě na dlouho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 před 1 hodinou, jude napsal: Auti je uz u predajcu Posielam prve fotecky: Kdy jsi objednávál, že už máš vyrobeno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Alesi vpohode. Uprimne ja si trochu rypnul, protoze jsem chtel komentar od Tebe [emoji3] a to se mi splnilo. Naprosto to chapu. Komentar se stropnici je opet trosku usmevny, nicmene mas pravdu v tom, ze je to o prioritach. Bral bych treba argument, ze na nekoho je RS prilis nizke (pokud ma odlehlou chatu), pripadne prilis tvrde. Fakt to byl jen vecerni rypanec a souhlasim s tom, co jsi napsal [emoji4] Pro me je nejlepsi RS, pro nekoho Scout, pro nekoho L&K a pro nekoho sockaverze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Kdyz neberu DCC, tak stejny podvozek snad ne. No stropnice [emoji3] cloveka, ktery nekoupil auto POUZE kvuli cerne stropnici bych rad poznal [emoji3] uprimne, kdybych nejake auto fakt moc chtel a stropnice by byla tak obrovska prekazka, tak bych tam proste dal potom z klasiky [emoji3] ale to jsme mimo tema. Tim padem lidi s RSama ale i karama, jako je RS6 nemohou mit deti nebo je vozit v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Před hodinou, iphonik4 napsal: Nema chybu. Opravdu uzasne. Pri pohledu na takovou krasavici clovek nechape, kdo si koupi jine, nez RS provedeni (krome financnich duvodu) A ted u FL, jehoz svetla jsou pro RS naraznik jak stvorena to plati dvojnasob. Tak tak, RS-a je vo facelifte top a pri nej vidim co mi chybalo na OIIIRS. Kamarat ma, tak ich postavim vedla seba a ako bonus pridam moju aktual OIIRS FL Bude stretko Před hodinou, MichalRr napsal: Super gratulace. To čekání je hrozné, já to mám ještě na dlouho :-) Díky Michal, yy cakanie je strasne, ale dockas sa, neboj Aspon sa mozes dlho tesit! před 27 minutami, kacer1 napsal: Kdy jsi objednávál, že už máš vyrobeno??? Objednaval som hned ako sa dalo vo february, medzi prvymi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Tak v tom pripadne ale stejny neni nicmene asi jsi nepochopil me puvodni tvrzeni. Ano obycejna Octavie se muze svetlou vyskou priblizit (seriove) RSu. Ale RS se naopak neprodava v zadnem vyvysene packetu (diky bohu). Tudiz jsem moc tvoji reakci na moji pripominku nepochopil. Tvrdis, ze standart muze byt nizko, jako RS. No a? Ja tvrdil, ze RS si nekoupi nikdo, kdo ma napriklad spatnou polni cestu, jako prijezdovku k chate, protoze je prilis nizko. A ty a to odpovis, ze neRS umi byt (skoro) stejne nizko. Ano, ale proc by si objednaval dotycny neRS s takovym podvozkem? Jinymi slovy, klasicka Octa je v takovem pripade pouzitelna. RSo ne. Tvuj argument, ze i klasicka RS umi byt nizko na tom vubec nic nemeni [emoji4] Navic tuhost podvozku bude tak, ci tak jina u RS a klasiky. A uz koncim s OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 S dovoleném se vrátím ke světlům, někde tu bylo, že OIII neumí "světelný tunel", čemuž bych i věřil, ale dnes jsme náhodou narazil na toto: je to z: http://www.skodaportal.cz/clanek/nova-skoda-octavia-combi-tiskova-mapa nějak se mi to nezdá, na druhou stranu to není "tunel" jako u Superbu, ale jen jakési "zhasnutí půlky silnice". Nemáte s tím někdo zkušenosti, popřípadě zda to funguje i u PoFL? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Podle popisků pod obrázky mi připadá, že to není žádný světelný tunel, ale obyčejné automatické přepínání dálkové-tlumené (ten plný kužel na obrázku reprezentuje dálková světla, to "zhasnutí půlky silnice" jsou tlumená)... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Dnes u našeho prodejce škodovek FL OIII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Objednat RS bez Black paketu považuju osobně za zločin 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 tak tak, ten stribrnej ramecek kolem masky je jak pest na oko. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Plne souhlasim,... ten cerny ramecek krasne propoji masku se svetly a pak to vypada ohodne lepe a draveji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) Zase to ladí s nápisy na zadním kufru, se znakem slepice a okrajem kol. Jinak za mě tomu nepomůže ani černá maska a 18" kola jsou na to vizuálně malá, ještě i podvozek je děsně nahoře. Editováno: 10. Květen 2017, autor: kokta7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Na fotkách je auto ještě evidentně v přepravním režimu, tzn. se zarážkama v pružinách 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Kane: to kokta nezna [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.