compu Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Zdravím, neřešil jste už někdo výměnu čelního skla? Co všechno se musí měnit (kamera, destovy senzor,...?) Kolik to stálo? Editováno: 6. Březen 2016, autor: compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 au jak se to stalo? jinak to je antiradar? mám info, že každý S3 má sklo, kterým neprojdou radarové vlny a je zapotřebí pevná instalace antiradaru v masce a ne přenosná, kterou jsem původně chtěl sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 4. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) pokud na oznaceni skle neni "IR" tak detektor funguje. Auto jsem objednaval bez vyhrivaneho celniho skla prave kvuli detektoru - vyhrivani celniho skla jsem nahradil nezavislym topenim. Jinak klasika priletl kamen a bylo. Editováno: 4. Březen 2016, autor: compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 hmm tak ja bohuzel vyhrivani skla mam jj, ja uz taky 2x trefil kaminek a sklo zatim v pohode, ale v kapote mam diru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Au, tak to zaboli. Pri vymene se kamera ani destak nemeni, to zustava. Akorat je treba prekontrolovat, zda-li to vsechno upevnili spravne, aby se neco nehybalo, apod. Preci jen je to kus plochy skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regno Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Treba vymeniť len taký želatínový krúžok pod dažďový senzor,stojí cca 7€,na to si daj pozor,inak ti nebude fungovať dažďový senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Ked sa kabelaz od kamery odpoji,treba ju kalibrovat.Ak to pri vymene zvladnu bez,netreba.Na to tiez bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 9. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 tak auto bylo dnes odvezeno na výměnu čelního skla - cena skla 5200,- (není vyhřívané) + 5500,- práce (autorizovaný servis) - kvůli kameře musí auto na geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Dovolím si založit vlákno k čelnímu sklu. V dubnu mi ruplo čelní sklo. Měl jsem s autem najeto asi 5000 km a stáří asi 6 týdnů. Nejsem si moc jistý, jak se to stalo, ale kámen to určitě nebyl. Měl jsem pocit, že jsem projel nějakou dírou a ozvala se velká rána - když jsem se byl později na stejné místo 2x podívat, tak žádná díra na silnici na tom místě nebyla. Každopádně vzhledem k tomu, že pavouk vycházel od karosérie a nikde nebyl ve skle žádný důlek, uznala mi Škoda Auto výměna okna jako reklamaci. Provedena výměna v autorizovaném servisu. Na konci května jsem potkal kámen. Nepřišel mi moc velký, měl jsem pocit velikosti kamínku štěrku, ale fakt nevím. Bylo to na dálnici D8 kousek za Prahou v rychlosti kolem 140 km/h. Udělal se pavouček v zorném poli o velikosti asi 2 cm. Domluvena výměna na pojištění čelního skla. Těsně před odevzdáním vozu do servisu jsem si ale v myčce všiml, že do auta kolem čelního skla teče - viz obrázek. Auto je teď v servisu a dnes nebo zítra ho budu vyzvedávat. Jaký mi doporučíte postup? Mám nechat výměnu skla udělat z pojistky? Nebo trvat na výměně v rámci reklamace předchozí opravy? Servis tvrdí, že pokud by to byla oprava chybného nalepení, tak jen sklo odlepí a znovu přilepí - to si myslím, že je neuvěřitelná kravina! Jak někde v devadesátých letech na vrakovišti. Půjčili mi auto. Ale prý za to budu platit. Jde o částku do 600 Kč denně, ale klidně by mi to za tu zpackanou opravu mohli dát grátis. Je mi jasné, že už to sklo nebude nikdy jako z výroby, ale snad je možné to v servisu opravit tak, aby to drželo a neteklo, ne? Dálniční známku si po druhém odlepení asi nechám vyměnit, to je za kilo, ale co s parkovací kartou? Vzhledem k tomu, že jsem se odstěhoval, tak už mi jí na úřadě nevymění a přitom jsem jí ještě 3/4 roku mohl klidně využívat. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Dovolím si založit vlákno k čelnímu sklu. .......... Téma už tady bylo... Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Mne to celne sklo pride niake meke. Boli po nim same sklabance uz po cca mesiaci pouzivania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 to že se sklo znovu přelepí je standardní postup, přece ti nebudou dávat nový. Jinak tu prasklinu od karoserie jsem měl taky a klidně napíši, že je to tím kšuntem co tam dávají z výroby a až po výměně dostaneš kvalitu z AGC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) Ještě někomu se zdá přední sklo příliš měkké? Já mám auto 2 roky, od kamínků pomláceno tak odhadem jako jiné moje 6 leté auto. A HLAVNĚ TEĎ MI ZAČÍNAJÍ STĚRAČE DĚLAT ŠKRÁBANCE NA SKLE! Pokoušel jsem se to nafotit, ale moc to nejde. Sklo i stěrače udržuji v čistotě. Pod každým stěračem zhruba uprostřed je po celých osách vždy jeden větší škrábanec a jinak spousta menších.... Děje se to někomu taky? Dá se to reklamovat? Editováno: 7. Únor 2018, autor: Michaltvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Měnil jsem stěrače teď ,po roce a 2měsících byly ko.Sklo má už škrábánců dost.Kvalita skla,ostřikovače,jak stříkájí,nebo spíš ne,všechno má vliv.Tomu sklu dávám tak ty 2 roky kousek a bude na výměnu jen díky škrábancům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onakvee Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Pripojím sa so svojou skúsenosťou. Za rok aj 3 mesiace mám už 3-tie. 1x menené v autorizáku a 1x v autoskle. Rozbité od kamienkov na diaľnici. V kľude sa pripojím k tomu, že tie sklá môžu byť mäkšie (a nie len sklá, aj lak...). Pýtal som sa na to pri druhej výmene v autoskle a chlapík vraví, že to môže byť kombinácia viacero faktorov (čo výrobca to iná hrúbka aj akosť....samozrejme cena, niektoré sklá sú tenšie teraz aj akustické) a v neposlednom rade to robí aj jeho sklon, tým pádom nech dopadne kamienok pod akým koľvek uhlom, tak sklo nedokáže rozložiť energiu nárazu a po každom ostane ďubka. Toto posledné mám od iného výrobcu, má inú obrubu. Konzola na pripevnenie kamery, senzoru a zrkadla sa dodávala priamo na novom skle, len sa prehodili komponenty...žiadne tesnenie k tomu nebolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Jojo, sklon skla hraje taky roli. Na Roomsteru jsem měnil sklo čtyřikrát a předtím nikdy žádné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Tak poznamky na nekvalitu celniho skla noveho Superbu internetem putuji, ale resil to prosim uz nekdo s autorizovanym servisem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ano, např. Ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Ahoj, máte někdo zkušenosti s akustickými skly u S3? Je to opravdu tak znát? A jelikož se asi jedná o poměrně drahá okna, zajímaly by i jestli je okno z odolnějšího skla oproti obyčejným sklům (S3, O3)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Největší problém všech Škodovek je hluk od kol a to ani skla nezachrání. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 před 8 hodinami, petr.podzimek napsal: Ahoj, máte někdo zkušenosti s akustickými skly u S3? Je to opravdu tak znát? A jelikož se asi jedná o poměrně drahá okna, zajímaly by i jestli je okno z odolnějšího skla oproti obyčejným sklům (S3, O3)? Díky. Ahoj. Ja mám S3 s akustickými prednými oknami. Dnes je to druhý deň čo ho mám, včera som ho prevzal, takže nejaké dlhodobé skúsenosti nemám. Ale včera som dal cca 230km z toho časť aj po diaľnici. Z čelného skla ani bočných okien som hluk nepočul, skôr tak ako vrafí ferda25, ten hluk ide z podlahy a podvozka. Tak pokiaľ viem pomôže len odhlučnenie podbehov a interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Já mám S3 s akustickými skly i bez nich a když je prostřídám, nepoznám rozdíl... Je pravda, že jsem se na to nikdy nezaměřoval a taky je bez skel nafta a se skly benzin, ale stejně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Nemám akustická boční skla,ale slyším spíš svist v horní části oken dveří prostě asi mezi karosérii a dveřmi a to řidiče i spolujezdce.To by určitě akustická skla taky neřešila.Jen nevím,jestli to mám řešit já.Vždycky mám pocit,že okno není dovřené a bohužel je.Ozývá se to už od nízké rychlosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Nemá smysl to řešit. Nic s tím neudělají. Mluvím z vlastní zkušenosti :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Vymena celneho skla cca 550 €/1 den roboty. Demontovat listu pod stieracmi a "vykrojit" poskodene sklo, z vnutra demontovat radar, senzor a tapacirung. Skodovka umoznuje jazdit s vozidlom 2 hod. po vymene, avsak lepidlo este nie je zaschnute, iba zatuhnute. Ak nechce uzivatel riesit reklamaciu po prvom dazdi nech necha cez noc auto v teple a lepidlo vytvrdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.