Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

8 u o3 nedoporucuji, pokud budou zadni dvere otevrene a zavrou se predni, auto se zamkne bez ohledu na zadni dvere ... nebo pokud budes mit veci vzadu a zavres dvere, musis odemykat znova ... chvili jsem to mel a pak jsem to vratil do puvodniho stavu ...

Zalezi odkud jsi, ale to co chces umi snad vichni

Send via Samsung S6 Edge

Vloženo

Ahoj :D

Chcel by som si dať pár vecí nakódovať. Neviete O niekom kto je tiež Z východu a je šikovný.  Bývam okres PP, písali ste že iwhy je z KE je tu ešte niekto z vychodu najlepšie by bolo PO kraj, respektíve okresy LM, PP, SNV, KK, BJ, PO za odpovede ďakujem B)

Vloženo

přehrával jsem system bolera z 421 na 475 a pote se ma pres vcds prepsat aby nehlasilo chybu na diagnostice ale po vypočtu v kalkulačce mi vychazi jen čislo bez pismen .. výpočet C8B0 xor C9D2 a vyjde mi 162 .. poradí někdo jak přesně přepsat

Bez názvu.jpg

1.jpg

Vloženo

Ahojte pani..

vsetky srandicky som si uz na o3 l&k my2016 dokodoval... teda okrem vim, to robil chalanisko z Bytce. 

ALE....

mam na vas, ludi ktori len nezbieraju navody z netu bojovu ulohu.

chcel by som, aby parkovacia kamera nevypla hned prehodenim do "D" na DSG, ale do nejakej rychlosti (audi, mb to ma do 10-15km/h) este ukazovala.

rad za to nejakemu obcanovi zaplatim ;)

Vloženo

Páni, ja by som tiež potreboval len pár prkotiniek dokódovať/prekódovať a kedže s Igorom si nemôžeme naladiť termíny a Michal2009 mi neodpovedá, nepoznáte niekoho najlepšie z okolia MA, Skalice či z Moravy?

Vloženo

Zkusím se zeptat zkušenějších:

šnažím se odblokovat video u columbuse přes VCP.

Při snaze uploadnout soubor VIM mi program vyhodí hlášku, že komunikace s ŘJ nebyla navázána.

Poradí někdo?

Děkuji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...