Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pri tej úprave počtu bliknutí treba po uložení novej hodnoty obnoviť výrobné nastavenie svetiel cez Infotaiment (rádio), potom by to malo šlapať.

Poradíš prosím, jak přesně na to? Předpokládám, že nestačí pouze ODfajfknout a znovu ZAfajfknout volbu komfortního blikání...

pôjdeš do menu rádia a tam kde nadstavuješ svetla, stierače a kopec iných veci tak niekde úplne dolu v ponuke je obnovenie vyrobných nastavení alebo niečo podobné..na to klikneš a vyberieš možnosť aby obnovil vyrobné nastavenie pre položkú svetlá..to už zbadáš ked sa v tom budeš nurať v aute.

Ne dat svetla do tovarniho nastaveni

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

Podařilo se mi aktivovat couvací světla při otevřeném kufru. Šikovný pomocník na tmavých místech (teda aspoň pro mě). :D Tak kdyby měl někdo zájem... :kol-47:

Úprava počtu blikání u komfortního blikání se zdařila. Fakt bylo třeba ještě zresetovat nastavení na rádiu. :w00t1:

Upraveno od Zdenek Pastorek
Edit

spiatočka pri otvorenom kufri/dverách je fajn. len bacha na baterku :)  ja som si to na leto vypol, v zime možno znovu aktivujem ale budem musieť občas na nabíjačku

komfortné si dával na koľko, 2 či 4?

Komfort jsem dával 4. Když je ta možnost... :D 3 jsou OK, ale občas na hraně. ;)

Na každé O3 s climatronikem a jednotkou typu MIB2, lze aktivovat air-care.

Poradí prosím někdo, které ze světel jsou interierové stropní? ;) Díky.

vnitrni se nekoduji, pokud davas LED, nekodujou se, ani se nehlidaji

• 2 týdny později...

Zdravim.
Nejaky dobry koder pobliz Ostravy - FM - Trinec ? :) Diky.

Klidne se ozvete do SZ.

Upraveno od Jojo91

Trochu se s tou čtyř-okou odlišit. Vůči před FL jde tohle vidět i pěkně přes den:

DSC_1236.JPG

DSC_1237.JPG

A to není standardní denní svícení ? To se musí extra kodovat ? Myslel jsem že u FL to takto ve dnes svítí standardně...

omicron:
Je, ale on tam pridal i parkovacky ty "paprsky" k dennimu, standardne dennim sviti jenom prouzky ...

Mám to takhle u před FL, vypadá to hezky. Krom toho mám na denní i zadní světla, ale to je asi obvyklý...

Že by:

ENG116952-ENG116183-Leuchte16BLK SLB35BLK SL KC9-Lichtfunktion C 16,Daytime running lights

ENG116952-ENG116185-Leuchte16BLK SLB35BLK SL KC9-Dimmwert CD 16,127

ENG116953-ENG116202-Leuchte17TFL R BLK SRB3TFL R BLK SR KC3-Lichtfunktion C 17,Daytime running lights

ENG116953-ENG116204-Leuchte17TFL R BLK SRB3TFL R BLK SR KC3-Dimmwert CD 17,127

Upraveno od ferda25

Paráda Jirko, připisuji si do wishlistu :D

da sa dokodovat automaticke zavretie okien pri dazdi na octavii MR 2016 rv 05/2016?  mam svetelny, dazdovy senzor

před 9 hodinami, ferda25 napsal:

Že by:

ENG116952-ENG116183-Leuchte16BLK SLB35BLK SL KC9-Lichtfunktion C 16,Daytime running lights

ENG116952-ENG116185-Leuchte16BLK SLB35BLK SL KC9-Dimmwert CD 16,127

ENG116953-ENG116202-Leuchte17TFL R BLK SRB3TFL R BLK SR KC3-Lichtfunktion C 17,Daytime running lights

ENG116953-ENG116204-Leuchte17TFL R BLK SRB3TFL R BLK SR KC3-Dimmwert CD 17,127

Tie "paprsky" svietia aj ako smerovky, lebo do dnešného dňa som bol v tom že BLK označuje práve smerovky či nie? 

Život je cesta o poznání. :rolleyes:

Keď už sme u toho poznania, dá sa dokódovať "drive profile" s tým že sa bude ovládať cez infotaiment alebo je to už moc prehnana požiadavka? Viem že sa dá dokódovať aby sa zobrazoval v palubaku na budíkoch ale to asi keď tam už je origo :p

Lze trvale aktivovat Air-Care(po určité době se sám vypíná = tj. tlačítko není aktivní po zobrazení menu)

Bohužel nastavení přes VCDS není možné.

Co na toto Ferda, umí půjde to dokódovat :lol: ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.