Červen 27, 20241 r Já právě mám sice tlačítko, ale startuju po staru- první zmáčknutí bez spojky jen aby se projelo čerpadlo, a napodruhé se spojkou startuju. Ale na to poprvé se někdy prostě ručičky protočí a někdy ne, na pedály jsem nikdy nesahal, spíš mě napadlo jestli to není třeba tím že to mačkám než zavřu dveře, ale to mi předchozí auto nedělalo, tam se protáčely pořád😀 ale zkusím
Červen 27, 20241 r Originální staging není závislý na poloze dveří. 2x stisk tl. děláš celkem zbytečně, čerpadlo se protočí jednak při prvním ot. dveří řidiče a pak "během" startu, to je celkem nepostřehnutelné, ale je to tam. Žhavení dieselu dtto.
Červen 27, 20241 r Nebude to robit stale, auto by sa malo medzi pretoceniami uspat. Teda ak budes 2-3 krat po sebe zapinat zapalovanie, tak zbytocne budu rucicky behat hore-dole
Červen 27, 20241 r Nemyslím to tak že chci aby běhaly když budu dokola mačkat tlačítko, ale někdy přijdu do auta a protočí se, a někdy ne😀 tak mi to přijde dost zvláštní
Červen 27, 20241 r před 15 hodinami, shockteq napsal: Přicházím s dalším dotazem ke kódování, dokódoval jsem si protočení ručiček při zapnutí zapalování, no ale chování je dost divné, někdy se ručičky protočí, někdy ne, a nepodařilo se mi přijít na podmínku, která to ovlivňuje. Nějaké tipy?😀 Dělá mi to stejně. A je jedno jestli auto stálo den anebo jen pět minut. Klidně se protočí pětkrát za sebou při startech co pět minut a klidně se neprotočí, když auto stálo přes noc. Já si to kódoval CarScanner-em a když se to takhle chovalo, tak jsem to vrátil zpátky, že to není ono a asi se nenakódovalo úplně správně. Pak mi to kódoval kámoš OBD Eleven-em a stejný stav. Říkal, že je to tak normální, že to nemám řešit.
Červen 27, 20241 r Tak alespoň nejsem sám. Přesně jak říkáš. Někdy odejdu od auta na 5 minut a protočí se, dnes jsem přišel ráno k autu a nic. A jindy se zase ráno protočí. Fakt zvláštní😀
Červenec 12, 20241 r Zdravím všechny. Mohl by mi někdo poradit a doporučit diagnostiku na základní kódování? Je možné ještě nějaké VCDS z Ali koupit, které funguje? Díky za tip :)
Červenec 12, 20241 r V téme Octavia II elektrika je na to téma, vybral som podľa odporúčaní v tej téme a funguje všetko bez problémov.
Červenec 12, 20241 r Autor Ne, tady v této sekci je samozřejmě také téma o výběru diagnostiky. Tak ho použij a nechoď jinam.
Červenec 28, 20241 r Ahoj, mám O3 MR2020. A při denním svícení jí svítí i zadní světla. Pokoušel jsem se ve VCDS tuto funkci vypnout (Tagfahrlicht - Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht auswählen), ale mám jí neaktivní. Je ještě jiná možnost, kde zadní světla nastavit? Upraveno Červenec 28, 20241 r od rkonf
Červenec 28, 20241 r @rkonfhttps://ankk-vagcom.com/octavia-3-5e-feux-arrieres-led-actives-avec-les-feux-de-jours-drl/ zkus tady
Červenec 28, 20241 r před 7 hodinami, rkonf napsal: Ahoj, mám O3 MR2020. A při denním svícení jí svítí i zadní světla. Pokoušel jsem se ve VCDS tuto funkci vypnout (Tagfahrlicht - Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht auswählen), ale mám jí neaktivní. Je ještě jiná možnost, kde zadní světla nastavit? Tak zrovna toto jsem si dokódoval, aby svítily zadní s denními.
Červenec 28, 20241 r před 10 hodinami, roubic napsal: @rkonfhttps://ankk-vagcom.com/octavia-3-5e-feux-arrieres-led-actives-avec-les-feux-de-jours-drl/ zkus tady Pomohlo, mockrát děkuji.
Červenec 29, 20241 r Ahoj, uměl by někdo a byl by hlavně ochotný (i za úplatek 😁) poradit, jak nakodovat ambientní barvy na maxidot a obrazovku rádia? Dík😉 Upraveno Červenec 29, 20241 r od Pompeus
Září 5, 2024Zář 5 Věděl by prosím někdo jak na toto?? https://www.facebook.com/watch/?v=1626609234304302
Září 16, 2024Zář 16 Zdravím, je možné v rámci VCDS Vypnutí akustického varování při otevření dveří se zapnutým zapalováním? Popřípadě jak? Děkuji.
Září 24, 2024Zář 24 Ahojte, menil som na O3 fl. LED osvetlenie interiéru, strop, kufor, kastlík a nohy. Na kastlík, kufor som použil LED Canbus, strop Philips a nohy originál moduly 5G0947409 z dôvodu, že Canbus LED svietili aj po znížení intenzity na minimum na môj vkus dosť silno. Problém je, že mi v diagnostike píše chyby s tým spojené. Chcel by som to bez týchto chýb. Je možné to nakódovať? Ak by niekto poskytol postup, budem vďačný... Dík
Září 24, 2024Zář 24 osvetlenie noh je Leuchte30, skus tam nastavit niektore allgemeineLED. jas sa da tiez upravit. strop a kufor myslim cez diag nezmenis
Září 26, 2024Zář 26 Caute, vedel by niekto pomoct ako zmenit na budikoch tie dva pruzky na displeji aby boli zelene ako tu? tipujem ze sa to meni v budikoch v adaptacii
Září 27, 2024Zář 27 Ak mas ciernobiely displej, tak nijak. Aj keby si mal ten co je na foto, tak je to pevne dane bez moznosti uprav
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.