Hitachi Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 (editace) Přesně tak, jak říká Maro, mělo by to fungovat, v adaptacích by se měly nastavit dvě (dříve tři) hodnoty a pak aktivovat funkci v kódování jednotky RLHS. U mě bohužel díky starší verzi nefunkční. Ještě by mě zajímalo, zda se dá přes vag zapnout fce precrash (přitažení pásů, dovření oken atd.)? Editováno: 16. Červenec 2016, autor: Hitachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) pokud mas zadni bocni airbagy, tak bys to mel mit automaticky, nicmene to by me taky zajimalo Editováno: 17. Červenec 2016, autor: MaroCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 No zadní pytle nemám, ale v adaptacích jsem na to narazil. Nicméně nejsem z těch, kdo by hned za každou cenu zkoušel nevyzkoušené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 precrash = jiný typ pásů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Tak to je vyřešené, s tím už nic nevymyslím. Díky za info Ferdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Zdravim, mam dve otazky ohledne moznoti kodovani: 1) lze jen dokodovanin u O III klasicke ambiente dokodovat funkci Corner? 2) lze u stejneho vozu dokodovat protaceni budiku pri zapnuti zapalovani, tzn. Funkce staging/inscenace? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Jo. Jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Lze to pouze nakodovoat bez dodatecne investice? Podaril bys pod jakymi nazvy a adresami bych to nasel? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Odbočovací světla - http://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/?p=4409586 Protočení budíků - http://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/?p=3567902 Občas se postup liší podle jednotlivých jednotek, např. na HHC viz předchozí příspěvky. Tady moc seznam návodů nehledej, byznys je byznys. Většinu postupů najdeš na http://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/ (a v dalších vláknech) a nebo na http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e.php. Já mám z toho nakódováno (úspěšně nebo neúspěšně) toto a toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 S anglictinou si moc nerozumim. Ty budiky uz jsem nasel... Nenapsal bys mi, pod kterou adresou (jednotkou) + jak se nazyva funkce corner v diagnostice (nazev corner jsem tam nenasel ; asi to ma jine pojmenovani)? To by mi stacilo. Predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Ta funkce se nijak nenazývá. Musíš k onomu světlu v adaptacích v jednotce 09 a tam mu přiřadit corner fci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Nic proti, ale oba tyhle návody tady jsou. dokonce i v výtahu hned v prvním příspěvku. A navíc, všem doporučuju pročíst si celý topic, dozvěděl by se třeba o podobnosti slovíček pro corner, aby nebyl následně překvapený, když se uklikne tak mu místo corneru bude dělat mlhovka úplně jinou funkci. (Vlastní zkušenost). Zároveň mu to možná dodá odvahu pro další možné adaptace. Takže takový dotaz mi spíš říká že to někde až tak číst nechce a navíc je to vždy dvousečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 spise to chce mit az pod nos a nic pro to "neudelat" ... To bojler: nemyslim si, ze vsichni se chovaji "byznys je byznys" ... me spise vadi, ze si koupi z AE kabel za 300 kc, aby usetrili u nekoho jineho za kodovani (a u nekterych s origo kabelem to neni o moc vice za kodovani) a pak chce, aby mu tady nekdo vypsal vse pod nos .... pak neco spatne nastavi, popr "zakouzli cina" a chodi brecet za nekym, kdo ma origo aby mu to dal dokupy, ve vysledku nebude chtit zaplatit za opravu a ani poradne nepodekuje ... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) Pokud myslite tento navod: 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 zmenit na Abbiegelicht links (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 zmenit na Abbiegelicht rechts tak se dostanu na jednotlive polozky, ale volbu Abbiegelicht links resp. Rechts tam nemam... Pozn. Zadnou cinu nemam, mam origo jen nevim kde a co najdu Editováno: 21. Červenec 2016, autor: HonzaNovis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Tak pak je to lepsi nezkouset, abys tomu neublizil, nebo TW a nekoho poprosit at ti to ukaze. Ja tom tam mam a to jsem delal kolegovi i MR 2016. 2017 máme od vcera na firme a budu si hrat az pristi tyden, ale necekam rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) Chcete screen? Nebo to nema smysl? Editováno: 21. Červenec 2016, autor: HonzaNovis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 udělej screen (5) v té 12ce třeba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Tak dnes jsem koukal na jinou O III v eleganci a tam ta moznost byla. Je tedy mozne, ze na OIII v ambiente to nejde pouze dokodovat?? Ma to nekdo na Ambiente? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Já jsem to na Ambiente měl dokódováno, ale MY2013. Ale dělal mi to někdo jiný, takže nevím, jak to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Je tady někdo z okolí Uherského Hradiště nebo Kroměříže, popř. někde po trase? Rád bych si nechal dokódovat pár drobností na O3. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 V 21. 7. 2016 at 19:13, MaroCZ napsal: spise to chce mit az pod nos a nic pro to "neudelat" ... Dyt to je blbost. Kdyz si od nekoho vezmes recept na buchtu (a popis kodovani neni nic jineho), taky ti nikdo nebude rikat, ze jses liny a nic pro to nechces udelat. Kdybych mel u sebe nekoho schopneho do 20ti minut jizdy, tak se podobnyma hovadinama nezabyvam. I kdyz je pravda, ze ceny neznam a prijde mne usmevne, ze se s nima delaji takove tajnosti. Ale to hlavni, je tady nekdo, kdo umi i vic nez jen notoricke upravy a dokaze provest/s jistotou vyloucit moznost: 1.zmenit nastaveni tlacitka kufru tak, aby se v kombinaci s KESSY neotevrelo viko, ale odemknulo cele auto? 2. umi tady nekdo zkalibrovat merak nafty v nadrzi u 1.6TDI tak, aby odpovidal realite a neskryval 7l paliva pri udavanem nulovem dojezdu? Staci mne pouze navod, zbytek si udelam. S platbou jako kdyby bylo provedeno na miste. Jo, ja vim, chci vse az pod nos a nic pro to neudelat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 bojler meles uplny ho.na .... viz tvoje srovnani s buchtou, ale kdyz jsme uz u toho, pokud chces recept, musis pro to neco udelat = zde procist si vlakno, ktere dokonce napovida, co by tady mohlo byt, proc taky nazev "moznost kodovani O3", navic liny jsem psal proto, nebot hned na prvni strance je "recept na tvoji buchtu" navic tvuj pozadavek na kodovani je zcela atypicky od ostatnich znamych kodovani, ktere jsou verejne dostupne a pokud se pletu, ferda25 zajiste opravi, ale domnivam se, ze tyto tve pozadavky je mozne snad jedine zmenou hodnot eeprom = tady recept asi jen tak nenajdes, cili davam ti recept, kontaktuj ferdu25, zajiste umi skvelou buchtu (ne, neni to urazka na ferdu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Prosim nekoho sikovneho o informaci, zda umi vypnou zobrazovani hlasky pri dopravnim vysilani. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 A co mluvit k veci a neplacat uplne mimo tema? 1. nemam Columbus 2. nejde mne o pismena TP a nechcu TP vypinat 3. potrebuju vypnout pri dopravnim vysilani hlasku, ne nejakou pripravenost k prijmu Pri navigaci pres AA zakryje obrazovku a nesmyslne je jen volba zrusit vysilani nebo zcela deaktivovat. Kdyz je navigace potreba, musi se zpatky pres menu. Kompetentnim dekuji za informaci/nabidku upravy, kibicove odchod do bazin. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Vcelku zajimavy a dost obsahly souhrn moznych uprav nejen pro OIII. https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=49D9FF091C92EAF7!1921&ithint=onenote%2c&app=OneNote&authkey=!AHp0P0AbgPTKaKc 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.