Mirinda Muzika Mixa Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Borci jak vypnout city režim ( vypínač světel v poloze auto) levá lampa svítí moc do strany nad 50kmh svítí už rovné. Nebo při stání cca 5-10 Sec tak se sama rovna na stred.. jak to vykodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 myslim, ze v navodu pisou, ze AFS se vypne tim, ze nemas vypinac v poloze AUTO = ručně ovládat světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 když nemáš vypínač v AUTO přestane fungovat automat dálkové světla a vypne se i natáčení do stran při průjezdu zatáčkami, jde samostatně odkodovat režim city dělal mi to Ferda25 a už mě to neotravuje :) a zbytek funguje dál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Mně se to vždycky vypne, jakmile ji mám v jiném než automatickém režimu. Teď v pylové sezóně je to celkem užitečná funkce. Ale jinak třeba automatická vnitřní cirkulace nefunguje skoro vůbec, vlastně jenom při použití ostřikovačů. Na rozdíl třeba od Volva, kde to funguje skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Z výroby. Každopádně nějaké kódování kolem toho je tedy možné, takže kdyby někdo věděl... Ale takové okrajové záležitosti se tu většinou nechytají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 AirCare mám již z výroby (O3FL MR2018), Ferda mě poté dokódoval jeho trvalou aktivaci. Takže, z výroby skutečně není trvale aktivován. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirinda Muzika Mixa Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Asi by to chtělo psát návod jak určitě “záležitosti” podlepotreby uživatele vypnout. V celku o nicem myšlenka ze v návodu píšou ASF v auto režimu je aktivní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Ahoj,potřeboval bych rozchodit Amundsena MIB I u Octavia 3 (2013),měl jsem Bolero,ochrana komponentů odstraněna,navigace hlásí -tato funkce není podporovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 před 1 minutou, Gappa napsal: Ahoj,potřeboval bych rozchodit Amundsena MIB I u Octavia 3 (2013),měl jsem Bolero,ochrana komponentů odstraněna,navigace hlásí -tato funkce není podporovaná. napiš sz poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Máš poštu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthy10 Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Ahoj, mohl by mi někdo napsat návod jak vypnout DRL při zatažení ručky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikoctaviaIII Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 před 51 minutami, marthy10 napsal: Ahoj, mohl by mi někdo napsat návod jak vypnout DRL při zatažení ručky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulaing Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Nakódoval jsem vypínání DRL při blinkru, ale hází mi to chybu DRL. Poradí mi někdo, jak to obejít? A poradí taky někdo, jak změnit nastavení senzitivity světelného čidla? I když v infotainmentu nastavím spínání světel na pozdní, tak mi přijde, že spínají nesmyslně brzo. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 DRL na před FL? Co vím, tak se muselo nastavit pouze tlumení toho pásku o cca. 30%. Vypnutí ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikoctaviaIII Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 před 1 hodinou, Pela napsal: DRL na před FL? Co vím, tak se muselo nastavit pouze tlumení toho pásku o cca. 30%. Vypnutí ne. jde to i vypnout, po vypnutí blinkru se rozsvítí ..... FulaIng: co jsi nastavoval máš někde napsáno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulaing Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Ano, jde o O3 předFL. Oproti pohasnutí jsem do kanálu Leuchte2 ... Dimmwert nastavil 0 místo 25, jinak jsem nechal nastavení stejné jako pro pohasnutí. Leuchte2 Dimming direction jsem nastavil na minimize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulaing Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Moje chyba, asi jsem neuvedl přesně. Nejde o zhasínání DRL při funkcích Blinken links (rechts) Hellphase nebo Dunkelphase, ale o zhasnutí DRL při delším blikání na Blinken links (rechts) (beide Phasen). Řešil to tu Ozi Toretto dřív. Řešení jsem nenašel a prý to nakonec stejně nechal na pohasínání. Tak jsem chtěl tuhle myšlenku oživit, jestli ji někdo třeba nedořešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Beránek Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 To by mě také zajímalo, stejný problém pokud je stmívání do 20 OK méně nebo 0 hlásí chybu.Co funguje je současné blikání DRL a blinkru,je bez závad. Nastavil jsem i zhasnutí DRL při ruční brzdě a také bez reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Zhasnuti drl pri zatahnute rucce funguje jen kdyz je ovladac na svetla v poloze nula. Kdyz je na auto tak drl pri rucce nezhasina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Neviete ako nakodujem ľavé obrysové svetlo aby nehlásilo chybu aj keby nešlo ? Preto že už neviem čo mám hľadať a toto je jedine najjednoduchšie riešenie :D Ukazuje chybu ale svetlo svieti, led svetlo svieti tiež denné obrysové a smerovka ide takže ak viete ako na to budem rád :) Ešte dodám že chybu vypiše iba ak zapne xenón ak idem cez deň na led denných tak žiadna chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Přesně tak. Praskla ti malá žárovka T10, jak psal Aleš. Prasklou žárovku nenakóduješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Sry tak sa na to ešte raz pozriem mám tieto svetla foto z netu. Ja som len popisoval že všetko svieti ako má. Pozrem sa ešte po tej žiarovke dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Promiň, že volím tento tón, ale 3lidi ti tu napsali, že máš pouze prasklou žárovku a konkrétně se jedná o T10. Dokonce tu máš i fotonávod výměny a stále tvrdíš, že ti vše svítí. Nebuď natvrdlý a překontroluj tu T10. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Ta zarovka sviti spolecne s bixeny (ve vychozim stavu bez kodovani), proto se ti zda ze ted "vse sviti jak ma". Zapni bixeny a uvidis ze nebudes mit prosvetlene ty linky (řasy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.