Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Borci jak vypnout city režim ( vypínač světel v poloze auto) levá lampa svítí moc do strany nad 50kmh svítí už rovné. Nebo při stání cca 5-10 Sec tak se sama rovna na stred.. jak to vykodovat

myslim, ze v navodu pisou, ze AFS se vypne tim, ze nemas vypinac v poloze AUTO = ručně ovládat světla

když nemáš vypínač v AUTO přestane fungovat automat dálkové světla a vypne se i natáčení do stran při průjezdu zatáčkami,

jde samostatně odkodovat režim city dělal mi to Ferda25 a už mě to neotravuje :) a zbytek funguje dál..

Mně se to vždycky vypne, jakmile ji mám v jiném než automatickém režimu. Teď v pylové sezóně je to celkem užitečná funkce. Ale jinak třeba automatická vnitřní cirkulace nefunguje skoro vůbec, vlastně jenom při použití ostřikovačů. Na rozdíl třeba od Volva, kde to funguje skvěle.

Z výroby. Každopádně nějaké kódování kolem toho je tedy možné, takže kdyby někdo věděl... Ale takové okrajové záležitosti se tu většinou nechytají.

AirCare mám již z výroby (O3FL MR2018), Ferda mě poté dokódoval jeho trvalou aktivaci.

Takže, z výroby skutečně není trvale aktivován.

Asi by to chtělo psát návod jak určitě “záležitosti” podlepotreby uživatele vypnout. V celku o nicem

myšlenka ze v návodu píšou ASF v auto režimu je aktivní.... 

Ahoj,potřeboval bych rozchodit Amundsena MIB I u Octavia 3 (2013),měl jsem Bolero,ochrana komponentů odstraněna,navigace hlásí -tato funkce není podporovaná.

před 1 minutou, Gappa napsal:

Ahoj,potřeboval bych rozchodit Amundsena MIB I u Octavia 3 (2013),měl jsem Bolero,ochrana komponentů odstraněna,navigace hlásí -tato funkce není podporovaná.

napiš sz poradim

Máš poštu.

Ahoj, mohl by mi někdo napsat návod jak vypnout DRL při zatažení ručky. Díky

před 51 minutami, marthy10 napsal:

Ahoj, mohl by mi někdo napsat návod jak vypnout DRL při zatažení ručky. Díky

ruční brzda - světla off.jpg

Nakódoval jsem vypínání DRL při blinkru, ale hází mi to chybu DRL.

Poradí mi někdo, jak to obejít?

A poradí taky někdo, jak změnit nastavení senzitivity světelného čidla? I když v infotainmentu nastavím spínání světel na pozdní, tak mi přijde, že spínají nesmyslně brzo.

Děkuji za rady

DRL na před FL? Co vím, tak se muselo nastavit pouze tlumení toho pásku o cca. 30%. Vypnutí ne. 

před 1 hodinou, Pela napsal:

DRL na před FL? Co vím, tak se muselo nastavit pouze tlumení toho pásku o cca. 30%. Vypnutí ne. 

jde to i vypnout, po vypnutí blinkru se rozsvítí ..... 

FulaIng: co jsi nastavoval máš někde napsáno? 

Ano, jde o O3 předFL.

Oproti pohasnutí jsem do kanálu Leuchte2 ... Dimmwert nastavil 0 místo 25, jinak jsem nechal nastavení stejné jako pro pohasnutí. Leuchte2 Dimming direction jsem nastavil na minimize.

Moje chyba, asi jsem neuvedl přesně.

Nejde o zhasínání DRL při funkcích Blinken links (rechts) Hellphase nebo Dunkelphase, ale o zhasnutí DRL při delším blikání na Blinken links (rechts) (beide Phasen).

Řešil to tu Ozi Toretto dřív. Řešení jsem nenašel a prý to nakonec stejně nechal na pohasínání. Tak jsem chtěl tuhle myšlenku oživit, jestli ji někdo třeba nedořešil.

To by mě také zajímalo, stejný problém pokud je stmívání do 20 OK méně nebo 0 hlásí chybu.Co funguje je současné blikání DRL a blinkru,je bez závad.

Nastavil jsem i zhasnutí DRL při ruční brzdě a také bez reakce.

Zhasnuti drl pri zatahnute rucce funguje jen kdyz je ovladac na svetla v poloze nula. Kdyz je na auto tak drl pri rucce nezhasina...

Neviete ako nakodujem ľavé obrysové svetlo aby nehlásilo chybu aj keby nešlo ? Preto že už neviem čo mám hľadať a toto je jedine najjednoduchšie riešenie :D 

Ukazuje chybu ale svetlo svieti, led svetlo svieti tiež denné obrysové a smerovka ide takže ak viete ako na to budem rád :) Ešte dodám že chybu vypiše iba ak zapne xenón ak idem cez deň na led denných tak žiadna chyba.

Chyba.jpg

Přesně tak. Praskla ti malá žárovka T10, jak psal Aleš. Prasklou žárovku nenakóduješ.

image.thumb.png.3301a7eb5b0e9dfd89f20733842283f8.png

Sry tak sa na to ešte raz pozriem mám tieto svetla foto z netu. Ja som len popisoval že všetko svieti ako má. Pozrem sa ešte po tej žiarovke dík.

Screenshot_20190516-093804_Gallery.jpg

Promiň, že volím tento tón, ale 3lidi ti tu napsali, že máš pouze prasklou žárovku a konkrétně se jedná o T10. Dokonce tu máš i fotonávod výměny a stále tvrdíš, že ti vše svítí. Nebuď natvrdlý a překontroluj tu T10.

Ta zarovka sviti spolecne s bixeny (ve vychozim stavu bez kodovani), proto se ti zda ze ted "vse sviti jak ma".

Zapni bixeny a uvidis ze nebudes mit prosvetlene ty linky (řasy).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.