Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cetl jsem tady vsude o opravach ale nejsem z toho moudry, neporadite nekdo jak obnovit opet na cerno tento skrabanec na prednim sloupku ? Nekdo mi chtel ukrast zrcatko a takhle to poskrabali, diky moc..

643da4c1c274fa2b37162a4b98f92e14.jpg

cf064cb0b213aca0fb715267bcd1b492.jpg

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Upraveno od DellaVega1974

Černý sloupek je plastový překryt na skeletu karoserie, který odtrhnes a výměníš, nebo opravis a dáš zpět. Součástí toho překrytu je gumové těsnění mezi ním a blatníkem, často bývá zdeformované.

Tento díl lze zakoupit nový, první ročníky měly problém u přechodu sloupek - blatník. Než dělat nějaké pokusy, tak asi rovnou výměna, cena není nijak závratná...

EDIT: kolega byl rychlejší

Upraveno od Mirda85

• Autor

Černý sloupek je plastový překryt na skeletu karoserie, který odtrhnes a výměníš, nebo opravis a dáš zpět. Součástí toho překrytu je gumové těsnění mezi ním a blatníkem, často bývá zdeformované.

Diky moc za radu, doufam ze nekde sezenu starsi a nebo ze novy nestoji ranec, opravit tohle asi tedy nema cenu moc resit ze ?

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Ak si dobre pamätám tak nový by mal stáť okolo 15€

• Autor

Děkuji moc chlapci, moc mi to pomohlo.. :-)

A co takhle zkusit nějaký ředidlo nebo aceton který ten plast naleptaj a on se pak uhladí? Nemáš co ztratit, stejně budeš kupovat novej.

Za pokus to stojí ne?

• Autor

To jo, zkusit se muze cokoliv kdyz vim ze to mohu koupit samostatne..

aceton a jiná leptadla v žádném případě, maximálně zkusit pastou rozleštit......

Tak tak, žiaden acetón, ale skúsiť rozleštiť. A keď už to budeš leštiť, tak môžeš vyleštiť oba A-stĺpiky. Určite ich máš už aspoň trochu poškriabané, a ak chodíš na kefy, tak budú poškriabané dosť.

A akou pastou by ste poradili to rozleštiť, lebo tie moje stlpiky sú tiež neni bohvieako čisté,pekné, bez škrabancov.

Doma mám nejakú pastu, že T-CUT rapid scratch remover.

Bude to dlhšie trvať ak to nebudeš robiť v dvoch krokoch, ale niečo ako Menzerna Medium Cut Polish 2200/2400/2500 by mohlo výrazne prekonať tvoje očakávania. ;-)

Pozri si tento odkaz a ďalšie 3 fotky v albume.

Upraveno od e1.

To by mohlo pomôcť aj svetlám, lebo tie sú neni tiež zrovna najčistejšie.

dick- A zkoušel si to že to rovnou zavrhuješ?

Na plasty leptadla rovnou zavrhuju

• 11 měsíců později...

Oživím toto téma. Zjistil jsem, že na fábii mám tenhle kryt na jedné příchytce nenacvaklý, těsnění v těch místech je kus od skla, a já furt že slyším nějak moc svist za jízdy. Našel jsem v montážní příručce postup demontáže, ale moc moudrý z toho nejsem, tedy otázka zní: sundaval jste někdo tu lištu a jak?

1) povolil jsem při otevřených dveřích 4 šroubky

2) podle toho, co jde vidět škvírou to vypadá, že lišta je zespoda nasunutá takovým U profilem na příchytku, tedy pro demontáž bych měl lištu stáhnout dolů směrem ke kolu. Jenže lišta se pohne max tak o 2-3mm. Má se ta lišta odtrhnout od auta nebo nějak vysunout dolů?

Díky

lišta.png

Násilně odtrhnout.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.