Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

podarilo sa niekomu rozbehat Android Auto na Amundsen radiu?

mirror link mi funguje ale zobrazuje len skoda aplikacie a Google maps, neviem tam dstat Sygic. A android auto nejde vobec ani na Samsung S6 ani na Sony Xperia Z5

nejaky napad ako na to?

Vloženo (editace)

tento příspěvek je už bezpředmětný a byl by zavádějící, proto jsem ho smazal - řešení viz níže

Editováno: , autor: michal z
bezpředmětnost a zavádějící info
Vloženo

Mám CZ verzi. Stahoval jsem arm 1.6.281030 a to dnes. Instalace proběhla v pohodě.  Je pravda, že už jsem měl nainstalovanou starší verzi. Nevím přesně jakou, ale to by asi nemělo mít vliv.

Vloženo

stiahol som tu istu verziu co si pisal a podarilo sa mi ju naistalovat a aj ju uz mam ako aplikaciu v telefone.

ale treba stiahnut presne tu verziu co pises, ta najnovsia minefungovala a nedala sa naistalovat.

este skusim popoludni funkcnost v aute

Vloženo

Díky Martyx1978. Už to funguje, už to naviguje. Ani nevíš jak jsem si s tím před měsícem vyhrál a nic. Je fakt, že tetno soubor jsem nezkoušel, ale spousta jinejch ano.

Jinak funguje to na Samsungu S6 CZ distribuce.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Jo, mluvim o posledni verzi.

Me stve Google, ze to neuvolní pro nas trh. A Skodovka by se v tom taky mohla vic angazovat. Prakticky nabizi a prodava neco, co u nás oficialne nefunguje :-(

Croog: to hlasove vytaceni a odeslani sms funguje, ale musis v aplikaci Google zmenit v nastaveni jazyk vyhledavani na anglictinu. Samozrejme pak telefon nerozumi cestine a i text sms musi byt v anglictine.

Ale je to zvlastni, protoze hlasove povely pro navigaci funguji i kdyz je jazyk vyhledavani v cestine. Ale jak rikam, tutove to je problem toho, ze aplikace neni lokalizována pro ČR.

Vloženo

No snad tu češtinou brzy povolí - vzhledem k tomu, jak mi ta ženská již dobře rozumí je to jen otázka namapování na nové slovo.. 

Hlasové povely z volantu iniciovat jdou - stačí to tlačítko podržet déle. Ještě že tak, protože je to mimochodem také nejjednoduší způsob jak se do AA dostat, když mám na rádiu nějakou jinou věc - např. telefon, páč ta telefonní apka v AA stojí za starou bačkoru. Prostě podržím 2 sekundy tlačítko na volantu a pak krátce pro zrušení hlasového příkazu. Hledat to v tom menu na rádiu pravým kolečkem je krajně nekomfortní. 

Snad se blíží i ta podpora waze: 

http://www.androidpolice.com/2016/11/10/android-auto-v2-0-has-a-jump-shortcut-for-lists-in-audio-apps-and-prepares-to-add-several-new-settings-and-a-homescreen-shortcut-apk-teardown-download/

Vloženo
V 15. 11. 2016 at 7:41, ghost7 napsal:

Mě docela štve, že u Škodovky nefunguje propojení hlasového tlačítka na volantu a AA. Pro hlasové povely se musí stisknout mikrofon na displeji.

Nemusí, funguje i tlačítko na volantu. Ale až na dlouhé stisknutí.

Vloženo (editace)
V 16. 11. 2016 at 11:31, Croog napsal:

Snad se blíží i ta podpora waze: 

To by bylo skvele, vazne bych uvazoval o prechodu z iOS. Navic nova verze Waze pro Android uz je asi rok v beta testovani coz mi pijde nejak neobvykle dlouho.

edit: W pro AA bude cca v lednu. 4 mesice zpatky probihalo schvalovani pred US urady do jake miry odvadi pozornost od rizeni.

Editováno: , autor: eMeF
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zjistil jsem, když mám v AA spuštěnou navigaci a k tomu hraju hudbu ze Spotify, nefunguje mi správně příjem hovorů. Přijmu hovor, ale není nic slyšet, ani v repro, ani v telefonu. Bez zapnutého Spotify to funguje správně. Používám poslední dostupnou verzi AA s mobilem Huawei P7.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Dovolím si komentář k Android auto:

• instalace poněkud komplikovaná - jen nutné instalovat balíček, který (zatím) není určený pro CZ trh.
  • funkce  velmi omezené
  • Spotify nejde ovládat - takže k ničemu
  • Waze nefunguje, údajně brzy bude - využívám na mobilu stále
  • navigace google neukazuje rychlosti - hlavní věc, co využívám (ano, jsem hlupák, nepřiplatil jsem si rozpoznávání značek :-)) 
  • funguje jen přes USB kabel. Funkce, co vyžaduje připojení kabelu a následné klikání v menu je na nic
  • počasí mám za oknem, na to nepotřebuji AA
  • nic jiného to neumí

Jinými slovy, netrapte se instalací, nic vám to nepřinese.

• Pozitivní 3
  • Negativní 2
Vloženo (editace)

AndoidAuto je naprosto skvělá věc, nevím o čem tady píšeš, kolego. Je třeba jen stáhnout tu správnou verzi aplikace a budeš koukat co všechno dovede. Žádná jiná navigace neumí to, co mapy od Googlu v AA. Stačí hlasově (přes tlačítko na volantu) zadat jméno nebo název sídla a navigace Tě dovede absolutně přesně i s několika možnostmi trasy. Osobně ji používám už půl roku. A pokud se týká Spotify, ukažte mi jinou apku ve svých vozech, kde si můžete poslechnou všechny novinky v muzice "na jednom místě". Zasílám číslo aktuální verze, která opravdu funguje bezproblémově: 2.1.704903-relase. Už aby byla ofiko v ČR. Pro upřesnění - AA používám na Samsung Galaxy S7.

Editováno: , autor: dressi7
  • o 4 týdny později...
Vloženo
V ‎24‎.‎04‎.‎2017 na 15:31, Martin Bednář napsal:

Jinak kdo chce vyzkoušet v AA Waze, může se zkusit registrovat jako tester....  https://www.svetandroida.cz/waze-pro-android-auto-201704 ...

Ani to nezkoušejte i když vás schválí jako testera, zatím ani v betách neexistuje možnost využití Android Auto. Vymýšlí tam samé chujoviny typu nahrávání vlastního hlasu, ikony kde parkujete, prostě kosmetika, AA podpora je ještě daleko a na veškeré dotazy k AA jsou tam dost alergičtí.

Vloženo

Hlavní je pro BETA Waze AA registraci také podmínka, že Android Auto musí být v dané zemi oficiálně dostupné... naštěstí Waze jede i přes Mirrorlink, sem tam s problémy, ale jak už si to člověk nastaví, jede to.

Vloženo
V ‎18‎.‎05‎.‎2017 na 19:11, Shaarky napsal:

... naštěstí Waze jede i přes Mirrorlink, sem tam s problémy, ale jak už si to člověk nastaví, jede to.

Zajímavá informace. Můžeš se podělit, jak jsi rozchodil Waze přes Mirrorlink, když Waze není aplikace pro něj certifikovaná, tudíž v nabídce se ani nezobrazí. Pokud vím a mám koupeno a otestováno, tak jedině shitka Sygic.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...