stillion Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 V 8. 3. 2018 na 20:08, Mak.cz napsal: take jsem hledal levnou zimni nahradu za antracitove turbiny R18. Nakonec jsem zvolil nemecky borbety BS5 8x18 5x108 ET42 v cerno stribrnem provedeni, cena necelejch 2.500kc. Nakonec to nevypada uplne blbe a je to vyrazne levnejsi jak skodovacke rafky. Prosím Tě, kde jsi ty disky kupoval? Díky 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 V 2. 12. 2018 na 20:20, Mak.cz napsal: Papuce prezuty (: Kde jsi je kupoval? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Alu na zimu. Vega 18. Myslím že na všetky tmavé lakovania fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura-jx3 Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 já k mému Sportlinu s ráfky VEGA 19 vybral Borbet 7x17 V antracit s levnými pneu RikenSnow215x55/R17 (z koncernu Michelin). Do hor nejezdím, sněhu u nás moc není, manželka musí do práce za každého počasí, takže kvalitu jsem moc neřešil :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelyvel Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Ahoj všem, zajímá mě jedna věc. Mám S3 sportline s origo r19 Vega, čili antracit s lestenou části. Nemám zimaky a zvažuji že koupím 19ky pneu a budu prehazovat. Moje historická zkušenost vsak byla že sůl takovouhle lestenou cast docela narušila a udělala tam takové mapy, ale byly to levnější kola RSW. Takže dotaz zní - co udělá zimní provoz s lestenou části na origo kolech, přežije to? Pokud to bude spatny, asi radsi půjdu do nějakých lakovanych neorigo alu... Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Ona i ta lestena plocha je talakovana. Tal ze jestli tam nebudes mit nekde dobanec aby se ti pod to nedostala sul raky by se nic nemelo stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 S tím se musíš smířit. pokud bude někde škrábanec (obrubník) nebo třeba porušený povrch od kamínku, čemuž se neubráníš, když někde nesolí, ale sypou štěrk, tak se tam ta sůl dostane a pak to dělá mapy. Navíc se často stává, že při vyvažování sundávají závaží planžeťákem a škrábnou ti to aspoň zevnitř. Já jsem s tím taky smířený, mám 2 sady origo kol 19". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelyvel Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Aha, díky moc. Právě že různě více či méně ti disky podřené jsou, hlavně asi od parkování, předchozí řidička byla prý paní a je to celkem znát. Asi se mi nechce riskovat, že ty kola zničím ještě víc, ale teď nevím, pomýšlel jsem si jen na tu výměnu pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Vyměň pneu a uvidíš. Maximálně si na jaře seženeš druhou sadu na léto. Na bazarech je občas někdo prodává v rozumném stavu nebo zajdeš k dealerovi a dohodneš si cenu. Kupoval jsem také u dealera a bylo tam tuším 18% sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 před 18 hodinami, zelyvel napsal: Aha, díky moc. Právě že různě více či méně ti disky podřené jsou, hlavně asi od parkování, předchozí řidička byla prý paní a je to celkem znát. Asi se mi nechce riskovat, že ty kola zničím ještě víc, ale teď nevím, pomýšlel jsem si jen na tu výměnu pneu. Kdyžtak mám zánovní (DOT xx20, vzorek 9mm) zimní pneu 235/40/19 Good Year Performance+.. osobní odběr na Moravě. Cena od 5000Kč/ks, nechám 12 000Kč/4ks. Více SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Ahoj, mám aktuálně Canopusy 19” a na nich letní pneu. Přemýšlím co bude na zimu lepší jestli tyto Canopusy přehodil na zimní a na léto si koupit Trinity 19” (líbí se mi víc) a nebo Canopusy nechat letní a koupit sadu zimních 18” nebo dokonce 17”? Co jsem tu tak četl tak mi přijde, že mezi 19” a 18” není moc velký rozdíl když mám DCC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelyvel Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ahoj všem, neměl by tu náhodou někdo fotku S3 Sportline s nasazenými origo koly 19 Phoenix/Trinity z L&K? Kola se mi dost líbí a zvažuju, jak to bude na tom sportlinu vypadat. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 (editace) L&K na 19" Editováno: 24. Březen 2022, autor: Martin_V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 (editace) Já to mám takhle: https://forum.skodahome.cz/topic/158135-mirův-zánovní-novotou-vonící-lehce-popojetý-suberb-sportline-dragon-skin-do-zásuvky/page/2/#comments Trinity antracitové 19", moc se na to nehodí, ale v zimě se stmívá dřív a zanedlouho se vrátí černé Supernovy též 19" Editováno: 24. Březen 2022, autor: Mira96 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 18 propus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Neviete aký má Superb veľký stredový otvor Alu kol v mm? A koľko mm má stredová krytka Alu kola? Obidva na 19" alu. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Stredový otvor má 56,1 mm, rozteč je 5x112 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Ozdobný stred kolesa | Skrutky a krytky | Kolesá a disky | Pre vaše vozidlo | Katalóg | Slovenská republika (skoda-auto.sk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Nadešel čas přípravy na zimu a tak vybírám nějaké originál disky 18" disky na svého SIII Sportlina v červené Velvet (barvu zdůrazňuji pro představu co by se k ní asi hodilo). Celočerný disk - dříve byl pro Sportline určený Zenith avšak v této barvě již není jako nový k sehnání. Tedy kromě bazaru, tam je ale většinou i s pneu. Navíc se říká že černý disk = auto bez kol. Na druhou stranu vzhledem k barvě a černým doplňkům úplně nechci čistě stříbrné. V podstatě tak přemýšlím nad těmito : Ještě by byl asi možný disk Vela - ale na druhou stranu když mám na léto 19" Vega měl bych pak dost podobné obě sady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 (editace) je to blbé je mít podobné? já mám na léto vela 18 a přemýšlím, že je koupím i na zimu, protože se trochu bojím, že se mi nebudou jiné líbit Jinak mě se nejvíc z těch tří líbí asi ty poslední - Cassiopeia, ty mám právě ty ve výběru. Editováno: 29. Srpen 2022, autor: AlJi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 @stanmar Kdybych já měl vybrat pouze z těch 3 variant, pak jednoznačně Antares. Ty ostatní působí poměrně obyčejně a nehodí se k extravagantní výbavě Sportline. Toť můj názor 🙂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Cassiopeia, Antares se budou blbě umývat. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Z těchto určitě Antares. Neuvažoval jsi třeba o stříbrno/černých Cepeus? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Antares sa umyvaju v pohode, ale chce to 2 rozne stetky, aby sa clovek dostal vsade ;) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.