ros19 Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 (editace) Zdravím, nemůžu nikde najít číslo držáku viz foto, chtěl bych ho doplnit z nějakého důvodu v mém motoru chybí. Díky za odpověď R Editováno: 13. Srpen 2016, autor: ros19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 http://www.cc-autodily.cz/vzpera-fabia-1-0-37kw?kod=03D198229A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 13. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Díky moc !! cena nového dílu dosti vysoká, půjdu asi do použitýho. r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 musi tam byt jeste jine srouby a atd,.. taky ho tam nemam a chtel jsem ho tam a nakonec jsem se na to vykaslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 13. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Neví tedy někdo jestli to tam není z výroby, nebo to někdo odstranil ?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Zalezi na kodu motoru a dalsich aspektech a je dost mozny ze tam treba i tak nedavali,..... jelikoz jsem mel stavitelny podvozek a jak auto bylo tvrde, tal se mi uz podarilo dvakrat strihnout vodni punpu, ktera je delala jako drzak motoru,... otazka kdybych tam mel tento drzak co by se stalo,.. nastesti jsem vymenil jen pumpu, kterou mi jeste uznali na reklamaci svoji blbosti a bylo vsechno oka Z vyroby to samozrejme je, ale tezko rict, treba to nekdo vyndal a uz to tam nedal ale jak vidis musis tam mit i prislusne srouby a jestli je tam nemas, tak asi nebyla nutnost to tam davat, popr. to tam davali az dele nebo dele to uz pak nedavali,.. tezko rici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 13. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Šrouby bych taky musel vyměnit.Právě jsem to tam chtěl kvůli té pumpě, když sem se díval jak to za ni visí. Zkusím příležitostně vrakáč a doplnil bych to. Díky za info r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.