Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute, mám problém... Na PZ kole mi prostě z jednoho závitu, co drží kolo kus vypadl. Bylo to prostě tak rezavý, že se mi to vydrolilo. Poraďte prosím co s tím... Mám se tam nějak snažit se závitníkem, nebo mi nezbyde nic jinýho, než koupit nový kotouče? Dá se tý rzi nějak zabránit? Díky

Vloženo

Jestli Ti vypadl jen kus závitu a šroub jde přesto dotáhnout (=neprotáčí se), neřešil bych to. Pokud nejde, tak pak nejspíš vyvrtat, vyříznout nový, větší závit a podle toho pořídit i větší šroub. Tak bych to dělal já.

Vloženo
Čaute, mám problém... Na PZ kole mi prostě z jednoho závitu, co drží kolo kus vypadl. Bylo to prostě tak rezavý, že se mi to vydrolilo. Poraďte prosím co s tím... Mám se tam nějak snažit se závitníkem, nebo mi nezbyde nic jinýho, než koupit nový kotouče? Dá se tý rzi nějak zabránit? Díky

Když máš vzadu kotouče, není kolo přišroubovaný do kotouče, ale do náboje.... fuck takže si kotouče můžeš měnit jak chceš a nepomůže to... B)

Vloženo
tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu ;)

No on 1 šroub zas takovej problém není, jezdí k nám i zákazníci, který maj v kole 3 šrouby a neví o tom.. B)

Vloženo
tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu ;)

No on 1 šroub zas takovej problém není, jezdí k nám i zákazníci, který maj v kole 3 šrouby a neví o tom.. B)

no jasně ;) , ale pro ten pocit B)

Vloženo
Nové náboje s ložiskem jsem prodával za 490,-kč,bohužel už nemám

Tak to je fakt smula, ale asi si je koupim od NoiseRa, porad to vyjde levneji, nez z origo servisu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...