Prochaine Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 A víte o tom, že v návodu je uvedené, že ACC slouží především k jízdě po dálnici? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Jenže u automatu Škoda propaguje s ACC i asistent pro jízdu v koloně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Funguje to jak na dalnici i ve meste docela slusne jen nekteri si musi uvedomit,ze je to asistent a ridic ruci za to co se stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkAber Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Panove, mam ted pujceneho Supa Style Plus lift 140kW DSG. Prevzal jsem jako funglovku (tacho 40km) abych se rozhodl jestli si ho necham jako sluzebniho nebo ne. Za sebe muzu rict rovnou - NE NE a NE. Duvody: 1) nejvetsi slabina je motor. 140kW vypada papirove fajn, ale proste nejede. Porovnavam se supem 2 1.8 4x4 manual, ale i O III 110kW a RS 135kW DSG 2) rany od zadni napravy 3) spotreba - vim ze jde o surovy motor. Aktualne 7,4 najeto celkem 900 km. Nez to lehce prislapnu tak cekam nez se ohreje alespon voda na 90•. A ze to teda trva. Okresky do 110 dalnice do 150. Stary S II 1.8 4x4 jezdil lip za cenu stejne spotreby. DSG je fajn, predtim sem mel stare automaty a nikdy sem je nechtel, ale tenhle radi docela dobre a dovedu si predstavit ho mit a pouzivat. Abych nebyl uplne OT tak v servisu uz byl 2x: vadny levy zadni tlumic (proto to bouchani od zadni napravy) - najeto 140km - oprava vymenou obou zadnich tlumicu. Nechapu proc menili oba s takhle nizkym najezdem Rozbite celni sklo - prasklo uz v 80km tedy kratce po prevzeti, ale budu to muset vydrzet a jet do servisu znovu, protoze pojistna smlouva jeste neni dorucena na pojistovnu. Ted to opravi pouze kdyz si to zaplatim a pak to budu chtit od pojistovny... Datum registrace 21.4.2016 :/ Zkusim prosadit benzin - proste aspon 1.8 jako byl S II Editováno: 26. Duben 2016, autor: DarkAber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Zvláštní. Mě v pátek také prasklo čelní sklo. Najeto asi 5000 km. Žádný kámen nebo něco podobného. Zřejmě jen nějaká větší nerovnost nebo díra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Zítra jdu asi na třetí reklamaci, nefunguje klima. Věci jako ze nefunguje virtuální pedál a spolujezdcova klika jde o dost hůř než ostatní dveře už ani neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Takže tam nebylo chlazení. Je možný že tam nebylo od začátku, protože já v zimě na klimu nejezdím + tam byli tři svolávačky a to také udělali, nevím ale detail. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Aby měl při stejném výkonu benzin mensi spotrebu nez nafta je totalni blbost, ve městě určitě o 2 l benzin větší. U služebáku je to asi jedno, když to nevadi majiteli. Jezdim uz šestého Supa v nafte. Město kolem 6ti l, a to nejezdím eco. Cesta do Prahy centra po ránu z domova 30 km - rekord eco 2,7 l. Chtel bych vidět benzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlik09 Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Ahoj potřebuju poradit mam S III mám ho asi měsíc je to uplně nový vůz výbava je to Laurin Klement 2.0 Tdi 140 KW jde o to klepání podvozku při nerovnostech problém je že je to muj prvni superb a vlastně první auto vůbec tak nevím jestli to tak máí znít při průjezdu nerovnostmi nebo ne ,ale přijde mi že když přejiždím např koleje nebo i menší nerovnost hrozně to bouchá tak nevím jestli to tak ma byt nebo ne kdo by mi v tomhle poradil??? děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Zvláštne, už by sa to nemalo stávať http://forum.skodahome.cz/topic/135521-dcc-klep%C3%A1n%C3%AD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki88 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 (editace) Nikde jsem podobné téma nenašel tak jsem ho založil aby se třeba ve výrobě v Kvasinách zamysleli a měli zpětnou vazbu od zákazníků. Našel jsem na novém Superbu SortLine docela dost výrobních vad na karorosářských dílech, které mě vadí. Výroba 8/2016. 2.0TSI 206kW 1. Na každé straně prahů jsou dvě promáčklyny. 2. Okraje zadních blatníků nenavazují na plastový díl nárazníku a jsou tam výčnělky. Vypadá to jako stečená barva (zaschnutá kapka barvy) ale auta se lakují elektrostaticky s přesným dávkováním takže se jedná nejspíš o výrobní vadu při lisování dílu blatníku. 3. Špatně lícuje černá lišta na dveřích 4. Pravé zadní dveře nelícují z karosérií (tohle mě tak nevadí) Myslím si že to jsou podstatné vady na kráse a je ostuda pustit z fabryky takové auto. Neřešil bych u levného auta ale u auta za 1,3mega to naštve! Měl jsem auta značky Nissan 2x , Hyundai 1x, Mazda 2x a nikdy jsem na nich nic podobného nenašel. Editováno: 6. Září 2016, autor: Viki88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Těmi promáčklinami (tvar jakoby šipky) na prazích je znázorněno místo, za které se automobil zvedá. Jsou to vyztužená místa pro zvedák. Ty dveře můžeš reklamovat a slícují je v AS snad lépe. 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki88 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 (editace) to jsou šipky? proč to tam dělají? pro američany? Z dálky to na vypadá hrozně. Jsou to nepovedené troúhelníky. Takže Škoda má něco extra? Nebo to patří mezi Simply Clever? Na jiných autech jsem to neviděl. Editováno: 4. Září 2016, autor: Viki88 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Na škodovkách to tak označují - na O3 a S2 je to taky, u starších aut si to už nevybavuji. Vychytávka, no 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki88 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Vychytávka škaredá. Až někdo vyrobí tuning prahy na Superba III tak je hned kupuji aby to zakryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 jako nejake znacka na prazich jo vim ze to tam byva ale ten zbytek je peknej hnus...hned rano se jdu podivat jestli to mam na tom mem taky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 ..... vy mate problemy si kupte Bentley nebo neco vic prestizniho, tam to mit nebudete 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 možná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Já bych jel rozhodně do fabriky do Kvasyn a na vrátnycy bych jim ty promáčklyny omlátyl o hlavu. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Viki88: nesmis pod tim autem zase tak moc lezet :-) Ale jinak šup a resit to. Me by vytacely ty nelicujici dvere. Ale znacky na prahu a patrne i vystupky na hrane blatniku jsou ok.Btw. mne kvuli odstraneni vyrobnich vad auto stáhli na tyden do Boleslavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 tak prahy bych neresil.ale ten zbytek je fakt hnus 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Ty blatniky jsou tak schvalne, je to kvuli lepsi aerodynamice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 (editace) před 17 hodinami, michal2009 napsal: Na škodovkách to tak označují - na O3 a S2 je to taky, u starších aut si to už nevybavuji. Vychytávka, no myslím, že už to bylo na filcce Editováno: 5. Září 2016, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 před 19 hodinami, Viki88 napsal: to jsou šipky? proč to tam dělají? pro američany? Z dálky to na vypadá hrozně. Jsou to nepovedené troúhelníky. Takže Škoda má něco extra? Nebo to patří mezi Simply Clever? Na jiných autech jsem to neviděl. To abys věděl, kde máš postavit hever. Nebo ty znáš přesně body, kam ho dát? Je ovšem pravdou, že třeba na OII jsou tyto trojúhelníky vidět na prahu až po otevření dveří. Tady se jim to tedy moc nepovedlo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki88 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Pawouku většinou se body pro hever vyznačují dvouma výřezy na podélné hraně prahů. Že ty dvě promáčklyny jsou šipky nenapadlo nikho z lidí co mé auto viděli. Vypadá to spíše jako poškození. Kdyby ty šipky byly alespoň pořádně vylisované před 7 hodinami, 5icz napsal: Ty blatniky jsou tak schvalne, je to kvuli lepsi aerodynamice Si děláš kozy 5icz! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.