Patrik1971 Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Nieje to nahodou iba zbytok lepidla z pasky,ktorou sa auto oblepuje vo fabrike pocas transportu?Taketo zbytky totiz nachadzam na kazdom,novo odovzdanom aute.Lajdacina skor dealerov pri predpredajnom servise. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Také si myslím,že je to lepidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 (editace) Páni, máte pravdu, je to lepidlo. Išlo veľmi ťažko dolu, opatrne som ho zoškrabával nechtom nech naozaj nepoškrabem tú lištu. Takže všetka česť a beriem späť, že som spravil toto krivé obvinenie Editováno: 15. Září 2018, autor: janci47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 A nebylo by lepsi to otrit benzinovym cisticem ....? Ten pusta lepidlo z lepicich pasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Nevedel som, či je to skutočne lepidlo alebo oškretá farba, tak som to najprv jemne začal šúchať a keď to začalo ísť, tak som to dokončil. Inak, neviem či som trafil dobrý kus, alebo je to krok vpred u MR2019, ale za prvých 1000 km mi v interiéri vôbec nič neškrípe ani nepraská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Izopropylom to ide uplne krasne.Dobuducna urcite nie nehtom,ani nicim podobnym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Řešili jste někdo lupnutí v sedačce řidiče, při projíždění ostřejší zatáčkou? Jakoby byla uvolněná a mírně se posune do strany, ale když s ní zkouším lomcovat, tak nic. Myslím, že jsem to zde někde četl, ale nemohu to najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 před 9 hodinami, Shaarky napsal: Řešili jste někdo lupnutí v sedačce řidiče, při projíždění ostřejší zatáčkou? Jakoby byla uvolněná a mírně se posune do strany, ale když s ní zkouším lomcovat, tak nic. Myslím, že jsem to zde někde četl, ale nemohu to najít... Sice nemám Supa, ale na Kodiaqovi mi to taky dělá. Asi jsem zatím jediný, nikdo jiný mi na dotaz neodpověděl. Auto dávám příští týden do servisu na opravu krytů isofix, tak jim to rovnou nahlásím ať to prohlídnou, asi to bude chtít přitáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 shaarky: mění se rám sedadla, je na to TPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 před 5 minutami, bojler napsal: shaarky: mění se rám sedadla, je na to TPI To TPI je jen na Supa nebo i Kodiaq? A můžeš prosím kdyžtak napsat číslo TPI? Abych měl kdyžtak nějaké argumenty pro servis... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Také já mám MR2017, netýká se to MR2016 pouze? Myslím v tom TPI je, že platí týden výroby před 34. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Tak evidentně ochranná 3M folie na liště zafungovala, to místo bylo něčím hodně dotlačený nebo dokonce dřený, proto ta folie zůstala na liště. Isopropyl je asi nejlepší řešení, nic mechanickýho, jakmile se ten lakovaný povrch lišty naruší, tak ten eloxovaný hliník časem krásně vykvete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 V 2. 10. 2018 na 11:08, Shaarky napsal: Také já mám MR2017, netýká se to MR2016 pouze? Myslím v tom TPI je, že platí týden výroby před 34. Neřešit TPI, řešit to, aby v rámu nic necvakalo. Sedadlo se nemůže kolíbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 (editace) Tak jsem těsně před koncem záruky, zbývá něco málo přes 1.000 km. V sobotu jsem bez problémů dojel z Plzně do Brna, v neděli ráno po nastartování Columbus neustále hlásil, že se spojuje s telefonem a na jakákoliv tlačítka vůbec neragoval. BT v telefonu pochopitelně zapnutý, vždycky se páruje bez problémů. Vypnul jsem zapalování, otevřel dveře, zavřel, nastartoval, setrvalý stav, stále stejná hláška, nikam nešlo přepnout. Po ujetí asi 10 km se systém umoudřil, přepínat na rádio, telefon, média i navigaci šlo, ale navigace jen černá obrazovka a hlásila, že navigační data nejsou dostupná. Po ujetí cca 60 km zahlásil systém únik tlaku v PZ pneumatice, opravdu byla měkká, takže se nejednalo o falešný poplach, kterých jsem už taky několik zažil. Nahodil jsem rezervu, po nastartování se hned rozeběhla i navigace, ale zmizely z ní všechny dříve uložené cíle. Bohužel ale najednou nešel zapnout adaptivní tempomat, systém hlásil, že ACC není dostupný. Dojel jsem těch cca 200 km domů, auto zavřel do garáže s tím, že ráno ho vezmu do servisu. Dnes ráno v navigaci najednou zase byly všechny cíle jako v sobotu, i tempomat se mi podařilo jednou zapnout, vypnul jsem ho a zkusil znovu zapnout, ale už se mi to nepovedlo. Čekám na výsledek diagnostiky, předpokládám, že jen vynulují zjištěné chyby, ale jejich příčina se ani moc hledat nebude, je to na konci záruky... A uvidíme, co ten ACC . Editováno: 22. Říjen 2018, autor: Lubos_PM Ostranění překlepu :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Lubos_PM: zrovna tohle bych tedy do tématu Výrobní vady a špatné zpracování Superbu nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Podle přejímacího technika podobných problémů s infotainmentem Columbus u prvních trojkových Superbů nebylo málo, objevovaly se zcela nahodile, existuje proto prý celá řada updatů SW, které by měly jednotlivé projevy odstranit, takže IMHO to sem patří. Nefunkční ACC ovšem může souviset s tím, že na PZ je teď dojezdové kolo, ve středu přehazuji na zimáky, tak jsem dnes do pneuservisu nejel, takže uvidím, až budou všechna 4 kola stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 (editace) Po 22 000km sa zacali prejavovat prve problemy aj u mna - nahodne nefunguju dialkove (lave/prave) - obcas pise chybu AFS Obcas pomoze vypnut/zapnut motor. V RJ nic od coho by sa dalo odrazit nie je zaznamenane. Videozaznamy poslane do servisu. Po sviatkoch budem musiet riesit intenzivne s AS... // blbnutie sposobili odchadzajuca vybojka v jednom svetle. vymenene na zaruku. Editováno: 4. leden 2019, autor: qwertyx64 doplnene riesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 rv 2016 kveten, sedan, přikoupena záruka 5/150, najeto cca 50 tis. , 1/2020 reklamace okenní lišty, na pravé straně už začala vytrhávat tu zadní, stahovací roletka na zadním okně poté co byla pořád vytažena tak se nezasouvala celá, dvířka kastlíku spolujedce přestal fungovat zpomalovač otevírání, vše opraveno v záruce. Lišty obě, i když u řidiče nedělala problém, zatím, a to se ty dveře otevírají mnohem častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Takze za me SIII r.v. 3/2016 byly klasicke zavady olezle spodni chromove listy a posouvajici guma u spolujezce vytrhavala horni chromovu listu zadnich dveri takze vymena na garanci vsechny chromove listy i ze zadnimy trojuhelnikovymy okynky a guma dveri u spolujezce ( dosel jsem si pro auto a hodne prselo tak jsem to nezkontroloval jak jsem dojel dom tak jsem zjistil ze tu gumu dveri u spolujezce nevymenily nechtelo sa jim to tak to delaly za tyden znovu) zavady po zaruce odesel elekricky zamek dveri spolujezce ve skodovce bez prace nacenen na 4 700 u auto Kelly original dil za 2000 a prehodily jsme ho ze susedem samy po dalsim pulroku se zacala posunutim gumy dveri ridice vytrhovat chromova lysta zadnich dveri tak jsem tu precnivajici gumu o 2mm obrousil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Taky mne delala problem lista u spolujezdce a u ridice bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Jestli sa ti to nechce menit 2mm ji zabrus vybrusovacku smirglovym kotoucem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Nechal jsem opravit, prilepili za cca 500Kc. Ja bych se do podobnych akci poustet nemohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb FL 2020 Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Superb Combi 2020 od nova taha do pravej strany. Hlavne v zabere. Geometria robena a taha stale. Ma niekto podobny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 I na meho supa dosla rada :D IMG_4524.MOV IMG_4525.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.