tom01 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Já si nechal ještě vypnout otravný pípaní (při otevření dveří a zapnutým zapalování atd.), mám potlačeno inteligentní dobíjení alespoň v určitých jízdních režimech (ale to umí jen Ferda25, což bys musel do Strakonic, Petrzi se s Ferdou bavil i o tom odpojeným štekru na minusu a Ferda v tom žádný zlo nevidí), stahování oken dálkou (HW přestavbu jsem si dělal sám viz přísl. téma, Ferda kódoval), určitě bych si zkusil nakódovat aspoň to okno řidiče (to by měl Ferda také zmáknout, i když kolem toho panují nejasnosti). Mě v Rapidu nevyhovovalo lehoučké přeposilované řízení, tak jsme dokódavali sport mód posilovače a můj dojem z řízení je skvělý. Pak pohasnutí osvětlení SPZ při otevření kufru (aby to nesvítilo do očí). Asi ještě nějaké další věci, už nevím. Celkově mohu cestu do Strakonic jen doporučit :-) No, možností je zde fúra, projdi si téma o kódavání zde u Rapidů i téma o kódování Fabií III vč. příručky od wirera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Určitě mrknu. Inteligentní dobíjení mám vyřešeno odpojením kabelu. Ty okna dálkově nepotřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Vypnutí start stop ti přes VCDS na MR 2019 neudělám bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 (editace) před 12 hodinami, Deawon napsal: @kvetosmVypnutí SS bez výstrahy na palubním displeji Dodatečné setření kapek na čelním skle Dotankování v litrech v maxidotu Asistent rozjezdu do kopce Zadní světla při denním svícení Napadá Vás ještě něco užitečného? Mám Style+ MR2019 Mám taky 2019 Style+ tak jsem zvědav zda ti půjde HHC, okno mi taky nešlo. SS je deaktivovaný od novoty, dotankování nepotřebuju, zadní světla a kapky bych si taky dal. Mám vypnutí DRL při ruční brzdě a protočení rafik. Editováno: 24. leden 2022, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 @Deawon jinak nejčastěji co lidi chtějí : Asistent rozjezdu do kopce, corner, protoceni ručiček při startu, dotankovat, zamknuti auta dalkou při nastartovanem motoru, svícení zadku pro denním svícení.. to je asi co chtěl snad každý kdo za mnou byl.. jinak jde samozřejmě ještě dost dalších věci: ,,fake alarm”, offroad menu- to chce taky většinou každý komu to rádio povolí, pak ty sterace, aby dodatecne setrely , rychlost steracu v závislosti na rychlosti ( zbytečně nejednou na plno například když člověk stojí) , pak třeba ještě svícení mlhovek společně když mas zapnuté dálkové, svícení blinkru v zrcatkach pri odemknuti auta atd atd 😉 ty okna respektive okno řidiče klicem jde tal na 1 ze 100 aut a i tak jen někdy.. tak jde aspoň nastavit aby jsi mohl okno ovládat i po vypnutí zapalování ( to se hodí když zapomene zavřít okno , tak nemusíš uz aspoň zapínat zapalování- funguje to par minut po vypnutí zapalování) atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Nevím jak to má Rapid MR19, ale doporučuji ještě dojezd stěračů po vypnutí zapalování: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Corner už mám. Protočení ručiček mi přijde ošklivé :) To offroad menu asi stojí za zapnutí. Třeba na hlídání při studeném motoru, kdy už mu můžu naložit. Vidím obě teploty. Dojezd stěračů po vypnutí zapalování je také užitečné. Zatím děkuji za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Protočení ručiček jsem také nechtěl. Dojezd stěračů by myslím již tvůj MR měl mít z výroby, na mém MR 2019 jsem myslím zkoušel a puštěné stěrače po vypnutí zapalování cyklus dokončily a vrátily se do výchozí polohy, ale raději to zkus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 No já teď právě sám nevím jestli už to nemám :) . To je jako se tady psalo, že při zamknutí bliknou i blikny v zrcátkách. Trochu mě to zarazilo, ale také mám. Všeobecně mě štve, že nižší výbavy nemají něco jenom pro to, že to není aktivované SW. Pokud brání např. Corner funkci jenom povolení, tak proč to nezapínají rovnou všem. Nejsou potřeba speciální senzory atd.. A funkce je to kolikrát k nezaplacení. To samé zrcadlení Smartlink, kde aktivace stojí 5500Kč. Proč? Ano peníze no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 proto jsou nizsi vybavy a vyssi vybavy.. kazdy si muze vybrat co chce.. a kolik si mu finance dovoli..prece nebudou vsechny auta mit stejnou plnou vybavu.. vse je o penezich a co komu vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 6 hours ago, tom01 said: Protočení ručiček jsem také nechtěl. Dojezd stěračů by myslím již tvůj MR měl mít z výroby, na mém MR 2019 jsem myslím zkoušel a puštěné stěrače po vypnutí zapalování cyklus dokončily a vrátily se do výchozí polohy, ale raději to zkus 🙂 no taky bych si u nej rozmyslel co bych chtel a co ne :-)) ale jasny, jako je to se vsim..kazdeho vec co chce a co ne a za kolik co kdo nabizi a za kolik co kdo je ochotny zaplatit :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Bliknutí v zrcátkách mě taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 To funguje všem (bliknutí blinkrů při odemknutí), ale dokódovat se dá jeho "trvalé" rozsvícení (funguje třeba jako upozornění na obrys auta ve tmě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas7 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Zdravím, ať hledám jak hledám, nemohu nikde najít jak nakódovat změnu zadních halogen světel na LED. Byl by někdo tak hodný a napsal by mi postup? Rapid rok výroby 2018. Kabel HEX V2 zaregistrovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 pokud vim, tak tam po vymene svetel vse funguje jak ma, jen to hlasi chybu praskle zarovky koncovych svetel ne? Takze staci nastavit na LEDky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 Vzadu je něco halogen? Kde? Výměnu na fóru někdo dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 ma na mysli nejspis vymenu zadnych obyc zarovkovych svetel za svetla s led paskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 Chápu, ale jsme na technickém fóru 😀. Kdyby ty světla byly aspoň celé LED a ne jen "poloLED". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas7 Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 před 18 hodinami, kvetosm napsal: pokud vim, tak tam po vymene svetel vse funguje jak ma, jen to hlasi chybu praskle zarovky koncovych svetel ne? Takze staci nastavit na LEDky. Přesně tak to je, takže mi jde jen o to kde to nastavit na LED aby to chybu nepsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Tak před par dny další ,,kodovacka” Rapida a mimo jiné aktivace zavření/otevření okna řidiče dalkou .. a funkční 👌 takže záhada stále trvá proč na nějakém to jde a na nějakém ne 🤔😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 kvetosm> no dobře, r.v. a další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 2018, 1.0tsi, 81kw, ale i na 2015 1.4Tdi se povedlo a jeste 2016 1.2 Tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 U té 2018 jen pro zajímavost, jaká byla BCM jednotka? Ještě 6C0 (tedy MR 2018) nebo už 2Q0 (tedy MR 2019)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Mě také za pár dní čeká kódování a tak přemýšlím , k čemu to dálkové stahování jednoho okna vlastně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Tak to jedno okno je lepší než vůbec nic :-). Krom dálkového stahování je dobré aktivovat i možnost ovládání po vypnutí zapalování. Pravda, já byl s okny trošku radikálnější - viz samost. téma zde na fóru a moc si to užívám, protože větrání okny dost používám, klimu jen opravdu v horku. Takže možnost dovřít všechna okna po vypnutí zapalování nebo přes DO, když zjistím venku, že některé z oken není dovřeno. Dobré je v létních vedrech naopak při příchodu stažením oken si auto předvětrat, nebo alespoň tím jedním LP oknem spolu třeba s otevřením kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.