Jump to content

VCDS - Kódování ŠKODA Rapid MR16+

PTiCA

Recommended Posts

• 4 weeks later...
V 2. 4. 2022 na 10:43, Konik napsal:

Tak jsem také u @kvetosm nechal na konci února kódovat, hodně podobný seznam. MR2018 ze začátku roku. A jako výjimka se povedlo i to okno přes dálkové ovládání. 

A nyní otázka. Mám nastaveno dotankovat, ale ukazuje "nedobré" údaje. Když mám viditelně pod půl nádrže, ukazuje 25l. Když jsem měl dojezd 20km, ukazoval 40l. Na 45l jsem se dostal, když jsem už měl tak 10 km dojezd 0. Nádrž mám na 55l. Dá se to nějak "opravit"?

Mám stejný problém s ukazatelem dotankovat...mám těsně na půlkou nádrže a neukazuje mi to žádné číslo...prej je špatně nastavené čidlo snímání...takže asi servis. :-(

• 3 months later...
On 9/28/2022 at 9:33 PM, danielt1 said:

Ahoj, na Fabii 3 jsem si k HHC mohl nastavit stoupání, od kterýho se aktivuje. U Rapidu jsem tohle ale nenašel. Je to možný někde nastavit? Díky!

Je to jak pises..HHC jde nastavit na kazde F3 i na kazdem Rapidu, ale od urciteho roku (tusim nejak 2018 cca a novejsi) uz nejde nastavit to stoupaní 

• 3 weeks later...

Ahoj, neřešil jste někdo úpravu, že by se po ostříknutí předního skla a stojícím autě automaticky nesetřelo? 

Štve mě to hlavně v zimě, když si na omrzlé okno stříknu nemrznoucí směs a hned mi ji to setře. Líbilo by se mi, kdyby tam ta nemrzka zůstla dokud by se námraza nerozpustila a pak bych si setřel okno sám.   

• 4 months later...
  • 2 months later...

Zeptám se, potřeboval bych snížit citlivost dešťového senzoru. Když spustím i jen do první polohy toho přepínače na páčce a zrychlím někde za městem, tak stěrače i na tuto nejnižší citlivost stírají moc často. Díky

Zdravím, podařilo se mi rožnout zadní světla při DRL (díky) ale zjistil jsem, že vozík světla v tomto režimu nerožne. (origo tažná řj ). Pokud zapnu světla normálně ručně tak už svítí. Neví někdo kde říct  řj tažného že má světla zapnout ? Podle mne to bude někde v BCM, ale pod čím.

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...

Ahoj neví někdo jak na koncernu přes VCDS nakódovat ať se při nastartovaném motoru a zatažené ruční brzdě nespouští parkovací senzory? Je neskutečně otravné když jdu třeba do kufru nebo dělám něco kolem auta a vevnitř mi řvou senzory. Díky za tipy