bbitom Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 zdravím Myšáku , a odkud jsi že bych si taky nechal něco dokodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Je tu někdo na nakódování Rapida z Brna nebo okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Alessi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 16 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Zdravím, je tu někdo z okolí Plzně kdo by dokódoval? rv5/2016... budíky a podobné věci, plus nějaký výčet možností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Ahojte da sa nakodovat stiahovanie a vytahovanie okien na dialku z kluca ? Ved starsie MR to vedeli :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 A tohle jsi slyšel kde? Možná tak Oktávka 1 nebo Fabie. Ale Rapid, co je mi známo, tak nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 A neda sa to teda vobec dokodovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Nedá, jelikož Rapid nemá dojezdy oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Vodicove, my2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Dá sa to dokódovať.Jam mám MR2016 dokodovanie,funguje len vodičove okno na dialkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantom-77 Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Přesně tak :-) A tu je důkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek (Ráďa) Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 (editace) Ahoj. jak se to da nakodovat? Dyštak mi napiš zprávu diky. Editováno: 10. Září 2017, autor: Radek (Ráďa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantom-77 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 No mi se to zatím nepodařilo nakodovat. Ale jestli se to tu někomu podaří tak by se mohl snáma podělit jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 @marek44 to ma odo mna, funguje. Cez vikend budem v Brne, staci sa do spravy ozvat a ak bude cas, nie je problem. A kto sa chce hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekCZ Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Zdravím všechny. Poprosím o radu. Mám Spaceback MR2016. V Caristě jsem aktivoval svícení zadních světel při denním svícení. Ale zároveň začaly svítit i přední parkovačky a dále při přepnutí na potkávací světla se denní led světla nevypnou a dál svítí. Jde to nastavit tak, aby při DRL svítily jen ledky a světla vzadu a ne přední parkovačky a při přepnutí na klasický potkávačky se ledky zhasly jako doteď?Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ahoj, chci se zeptat. Když mám v Rapidu STYLE konfiguraci, ve které je obsažena "očesaná" Light Assist, ale není to asi plná verze, lze dokódovat plnou Light and Rain Assist a Auto Light Assist s automatickým přepínáním dálkových světel? Ani nevím, jestli za ten příplatek 3500,-Kč je rozdíl jen v tom automatickým přepínáním dálkových, potkávacích/ denních led světel.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Light and Rain assist ti pude, na autodálkové světla ti bude chybět senzor, jedině pak dodělat a dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 (editace) Napadol ma taky trosku "iny" retrofit. Myslite, ze by sa dal dorobit adaptivny tempomat. Ano viem, ze oficialne ho Rapid nikdy nemal, ale napr v ETKE pre Toledo je aj radar s podporou ACC. Packy pod volantom by sli zobrat z Fabie. Len neviem ci by to slo dokodovat. Este tam tusim treba vymenit zadne ABS senzory. Je to len taka uvaha, aby nestala rec. Som zvedavy na vase reakcie . Editováno: 22. leden 2018, autor: Romiiken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Téma je o kódování a tohle evidentně není jen o kódování, ale o rozsáhlé výměně a doplnění hw. Respektuj pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Přidávám odkaz na ruské fórum, kde najdete odkaz na seznam kódování MR2016+ (otud na PDFko na DROPBOXu): https://www.drive2.ru/l/494207662892777939/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Škoda, že něco podobného není i pro RAPIDY 2012-2015, i když ty nemají asi tolik možností kódování...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 snažil som sa vytvoriť nejaký sumár, dokument, pre F2 čo som male kedysi, no auto sa predalo skôr, ako som to dokončil. môžem niekde urobiť upload čo mám uložené, len je v tom zatiaľ trošku chaos. pár vecí by sa možno použiť dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 V 4. 2. 2018 na 18:02, miklisek napsal: Přidávám odkaz na ruské fórum, kde najdete odkaz na seznam kódování MR2016+ (otud na PDFko na DROPBOXu): https://www.drive2.ru/l/494207662892777939/ nemůžeš to někde na sdílet? ? nechci lozit do ruskeho dropboxu a jeste se tam nekde zbytečne registrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 PQ26_Rapid_(NH-16+).pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.