miklisek Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Možnosti kódování RAPIDů 2013-2016 z téhož zdroje vloženy do příslušného tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) Zdravím, pokusil jsem se něco doklikat na Rapida MR 2016, ale stále se mi tam hází hláška o chybějícím ROD file. Nesetkal se s tim někdo? u 2015 fabie bez problémů Editováno: 15. Únor 2018, autor: vojtano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 V 5. 2. 2018 na 22:08, miklisek napsal: PQ26_Rapid_(NH-16+).pdf Ahoj, nějaká EN, nebo CZ alternativa by nebyla? Azbukou jaksi nevládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 (editace) A co strýko Google...? Je to neuzamknuté PDF, jde z něj kopírovat. Editováno: 1. Březen 2018, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 @LupinusCor ver mi, nie je to len tak spísať podobný dokument...buď rád aspoň za to, že to máš pokope. a nikto ti nebráni dať to niekomu preložiť alebo skúsiť sám, následne to hodiť do Wordu a zverejniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Packys Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 (editace) .. Editováno: 14. Březen 2018, autor: Packys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek98 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Zdravím, když se pokusím cokoli dokódovat (změnit nastavení nějakých bitů, jde mně především o HHC) a dám uložit, tak vyskočí oznámení Coding accepted. Problém je, že když si znovu otevřu nastavení mnou změněných bitů, tak žádná změna neproběhla. Přesně je to vidět na tomto videu. Netuší někdo ze zkušenějších, co může být špatně? Nebo je potřeba ještě někde nějak změny uložit? Budu rád za jakoukoliv radu. Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 a davas to potvrdit Entrem? taky se mi to nekdy stava :-) nebo zkus odpojit kabel, vypnout zapalovani a zkusit to znova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek98 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Záleží na tom jestli stisknu "Do it!" nebo to potvrdím enterem? Každopádně jsem to teď zkoušel přes enter. Zase hláška o akceptování změn, ale stačí rovnou otevřít ten long code helper a změna žádná. Nepomůže zaškrtnout "soft reset"?? Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 VCDS kabel se mi bohužel odporoučel, ale přes OBDEleven jsem spoustu věcí dokódoval, ale konkrétně HHC mi taky nešlo. Kodování se neuložilo, podobně jako tobě přes VCDS. Na jakém MR to koduješ? Já to zkoušel na faceliftu MR2018. Na starších MR (před faceliftem) to údajně funguje bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek98 Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Rapid je 03/2017 před faceliftem. Ještě to párkrát zkusím, třeba to dostane rozum :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reigen Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Zdravím, je zde někdo v okolí Ostravy, kdo dokáže nakodódovat funkci nasvícení do stran při zatáčení z mlhovek + rozsvícení světel při odemknuti/zamknuti vozidla (halogen) Mr 2/2017? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOFR6 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Zdravím, je někdo z Východních Čech kdo kóduje? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosi2008 Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Ahoj. Prosím někdo Plzeň a okolí kdo kóduje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoPredator Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 (editace) Zdravím Zakladám tento Topic, ktorý sa bude čisto venovať, len možného nakódovania rapidečky MR18 s VCDS. Kódovanie pre staršie ročníky je vo veľa prípadoch iné tak ak niekto niečo vie nakódovať tak nech sa prosím podelí s ostatnými. Všetko čo pridám mám na 100 % odskúšané. Topic budem priebežne aktualizovať. Ak nemáte skúsenosti s kódovaním nekodujte, ale radšej si to dajte nakódovať niekomu kto to bežne robí. Stáva sa, že ku mne prídu chlapci, kde im auta svietia ako doslova vianočné stromčeky a pokiaľ nemajú zálohu, len veľmi ťažko sa hľadá, čo kde a ako sa zmenilo. Niekedy pomôže už len autorizovaný servis, kde vám vráti riadicu jednotku do pôvodného stavu. Takže odporúčam spraviť zálohu. Zálohu robí cca 40 minút. Mne sa zatiaľ podarilo nakódovať. 1. Asistent rozjazdu do kopca HHC /da sa nakódovať vo všetkých jednotkách/ - funkčné VCDS - MODUL 03 - 07 Kódovanie - Kalkulačka pre dlhé kódovanie - BYTE 16 - Zaškrtnúť BIT 0 2. Multifunkčný displey - Stopky v menu Maxidotu - funkčné VCDS - Modul 09 - Centrálna Elektrika - 07 Kódovanie - Kalkulačka pre dlhé kódovanie - BYTE 1 - Zaškrtnúť BIT 3 3. Otváranie/Zatváranie okna na šoférovej strane - po vypnutí motora, vytiahnutia kľučika, otvorenia dverí /funkčné až po zamknutie vozidla - funkčné - Upozorňujem - Kódovanie cez security access !!! kód 31347 VCDS - Modul O9 - 10 Adaptation Access control 2-Freigabenachlauf FH bei Kl 15 aus - z NOT ACTIVE na ACTIVE Access control 2-Freigabenachlauf FH bei Tueroeffnen - z Active na NOT ACTIVE 4. Otváranie/Zatváranie okna na šoférovej strane pomocou kľúčika - funkčné - postup pridám neskôr - Upozorňujem - Kódovanie cez security access !!! Editováno: 13. Červen 2018, autor: MatoPredator 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Proč další téma, když zde jedno je? Duplicity tady nevedeme. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 před 13 hodinami, MatoPredator napsal: Upozorňujem - Kódovanie cez security access !!! kód 32347 si si istý? väčšina má 31347 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoPredator Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Áno ma byt 31347 už som to opravil. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Priatelia.Ako tak citam toto vlakno tak zacinam byt z toho celkom jelen. Dnes som na diagnostike a chcel som si jednym vrzom dat aj dokodovat nejake veci co mi trosku prispeju ku stastiu. Ale ako tam chlapik stukal do laptopu, mne len klesal usmev na tvari ked som skrtal moj zoznam.Z cca 10 veci co som chcel mi tak akurat nakodoval asistenta rozjazdu a u vsetkych ostatnych som dostal odpoved, neda sa, toto nejde...Existuje nejaky zoznam co sa da dokodovat? Lebo po pravde siel som ku nemu s optimistickou predstavou...Ak tu nieco take je, nezabijajte ma ak som to prehliadol staci len drcnut, pripadne link... DakujemSkoda Rapid SB, 9/2015 (vraj uz modelovy rok 2016) 1.2TSI 66KW vybava Ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Seznam leda vyčíst, zkus napsat co jsi chtěl a někdo pak napíše zda to jde či ne (to bude asi rychlejší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Ok tak to asi bude naj.Coming/leaving homeDotretie kvapiekCornering (cosi som tu cital o kabelazi takze neviem) Servisna poloha stieracov v radii (swing) Nudzove blikanie brzdMiesto v nadrziPretocenie ruciciekMozno nejake nastavenia v radiiVymena led svetielChalanisko sa tvaril, ze vie co robi ale podla toho co tu je postnute z toho ruskeho fora som si nie isty, ci sa to vztahuje aj na nasu Rapidecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Tvůj Rapid už má elektriku z FIII, takže zkus mrknout zde: Většina z toho co píšeš by jít měla i u nižších výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 odkud jsi suppressu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Dik kuknem A som z Dolneho Kubina, preco sa pytas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 říkal jsem si, že kdyby jsi byl z okolí Blavy, tak by si se mohl obrátit na uživatele sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.