wirer Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 zvolis pozadovanu jednotku, tlacidlom Long Coding, nasledne Long Coding Calculator PS: HEX CAN ked uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Jako nevím no , pokud nenajdes ani toto asi bych se v tom moc nevrtal ? Ale jinak po otevření určitě jednotky mas vždy políčko coding 07. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jisterpy Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Postup je mi jasný,ale mám VCDS od Svobody a tam Lcode není,Zkoušel jsem starší verze kde Lcode je -zese mi nepodporovalo Rapida 8/19.Bez dlouhého kodování jsem vedle.jediný co se mi podařilo jsou pásy,ale přez přizpůsobení.Ještě můžu stáhnout VCSD 2020.A anglické a německé verze nemohu použít jelikož GB a DE neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Zdar, je tu nějaky VCDS koder z Ostravy? rozoupal jsem se po dvou letech že bych něco málo doplnil :-) za předpokladu že to nema vliv na zaruku :-D kdyžtak mi prosim napište :-) lahev slivovice na oplátku ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 V 28. 2. 2020 na 23:39, Hefidlo napsal: Zdar, je tu nějaky VCDS koder z Ostravy? rozoupal jsem se po dvou letech že bych něco málo doplnil :-) za předpokladu že to nema vliv na zaruku :-D kdyžtak mi prosim napište :-) lahev slivovice na oplátku ... :-) Může být i širší okolí na Moravě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 zkus napsat SZ uživateli @Martab, je to Olomoucko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 (editace) @Hefidlo Jasně, není problém, napiš SZ a domluvíme se :) Editováno: 4. Březen 2020, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Nevíte někdo nastavení aby se na displeji rádia ukazoval Rapid liftback? Na spaceback Byte 0-2 jsou 03 52 03. Ale jaký jsou na liftback? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 V 4. 3. 2020 na 9:45, Martab napsal: @Hefidlo Jasně, není problém, napiš SZ a domluvíme se :) hoj psal sem pm :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaznik78 Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 V 21. 3. 2018 na 15:48, janek98 napsal: Zdravím, když se pokusím cokoli dokódovat (změnit nastavení nějakých bitů, jde mně především o HHC) a dám uložit, tak vyskočí oznámení Coding accepted. Problém je, že když si znovu otevřu nastavení mnou změněných bitů, tak žádná změna neproběhla. Přesně je to vidět na tomto videu. Netuší někdo ze zkušenějších, co může být špatně? Nebo je potřeba ještě někde nějak změny uložit? Budu rád za jakoukoliv radu. Zobrazit skrytý obsah Ahoj vyzkoušej to přepsat v řádku 1 , musíš si to ale odpočítat ( 26-00-50-91-40- ....atd.) tak místo 40 tam napiš 67. Mě to taky občas nefunguje ale když to zapíši v řádku 1 tak to frčí. provaznik78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Někdo z Českých Budějovic kdo by mi dokázal aktivovat funkce na mem Rapidu MR2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 (editace) Do strakonic k nejvetsimu profikovi tady na foru - ferda25 to fakt nemas daleko..... Editováno: 30. Březen 2020, autor: Malta necituj příspěvek bezprostředně před tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Tak to je paráda ?? snad si na mě udělá čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluszek20 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Potrzebuje dane z blokow pomiarowych czujnika nasłonecznienie. Pomoże ktoś? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Dokázal by mi někdo říct a popřípadě poradit kde a jak změním na radiu SWING 3 co jsem koupil z Rapida Spaceback na můj Liftback obrázek vozu ? Chtěl bych tam mít Liftback.Děkuju za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Dokázal by mi tu někdo poradit jak bych mohl změnit na radiu obrázek vozu? Mám Rapid Liftback a radio z faceliftového spacebacku a chtěl bych tam liftback.Někdo mi poradil že ve VCDS stačí změnit prvních 6číslic,ale nedaří se,změnilo se mi to na octavii a už to nelze změnit zpět na Spaceback.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 @Strapatý Wirer o tom pisal vo svojom PDF a je to aj v tom ruskom. Ja na mojej liftback MR17 mam 035331 Block 5F - Encoding - Long Encoding - Byte 01 - bits 0 ~ 23: - 035201, Model: Skoda Rapid - 035203, Model: Skoda Rapid Spaceback - 035331, Model: Skoda Rapid FL (NH3) - 036200, Model: Skoda Fabia - 036202, Model: Skoda Fabia Combi - 037301, model: Skoda Octavia liftback - 038401, model: Skoda Superb liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 někdo na moravě na kodování ? ideal Ostrava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 zkus kontaktovat @Martab - Olmík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 před 30 minutami, Malta napsal: zkus kontaktovat @Martab - Olmík hoj, ja sem si snim chvilku i psal :-) ale ted nejak prestal komunikovat :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 vím že někde psal ve vlákně že se chystal na Slovač na dovču, tak jestli to není kvůli tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 před 7 hodinami, Malta napsal: vím že někde psal ve vlákně že se chystal na Slovač na dovču, tak jestli to není kvůli tomu tak snad.. :-) diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 @Hefidlo ja o vikend Karviná muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VCPman Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Vychytávka: Při otevírání kufru zhasněte světlo poznávací značky ŘJ 09 Uzavřená oblast - kód 31347 Přizpůsobení Pozice 42 -Leuchte25KZL HA60- pozice 6 Light_Control_HD_AB_25 → místo „Vždy“ vyberte hodnotu „Pouze při zavření“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 K čemu je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.