Říjen 6, 20204 r Když na mobilu kliknu na žlutou hvězdu, pokud se teda zrovna trefím, hodí mě to automaticky na poslední příspěvek. To je v pořádku. Když ale během dne se chci opakovaně na to téma podívat, tak po kliknutí na téma jsem automaticky na první straně. Dle @_Denis_ příspěvku to vypadá, že je to normální chování fóra.
Říjen 7, 20204 r Za mňa super.. dá sa to pridať aj do neprečítaného obsahu? Tam sa to ešte nezobrazuje.. https://forum.skodahome.cz/discover/unread/?&stream_read=all
Říjen 7, 20204 r Nove tlacidlo, ci skor napis "neprecitane" chvalim. No nebolo by mozne v tmavej teme ho dat tiez oranzove ako hviezdicka/bodka?
Říjen 9, 20204 r Neviem sa dostat cez Operu v mobile k editacii odoslaneho prispevku, odkazy su schovane Edit: Tak ide to len ak posuniem prispevok v ramci obrazovky takmer uplne hore Upraveno Říjen 9, 20204 r od wirer
Říjen 9, 20204 r Mizí tady bez dalšího témata. Uvedl jsem tady příklad uživatele, který mě přes SZ opakovaně otravuje a místo jeho deaktivace se téma ztratilo. S kým to řešit?
Říjen 9, 20204 r Autor Tema jsem skryl ja. Nevim proc umyslne chces zesmesnovat ostatni uzivatele. Pokud mas s nejaky uzivatelem problem, nemusis ho resit timto zpusobem.
Říjen 9, 20204 r V 6. 10. 2020 na 8:14, _Denis_ napsal: Když pominu nutnost klikat na tu malou hvězdičku, nebo kolečko vedle názvu příspěvku tak, abych se dostal na poslední nepřečtené zprávy v mém streamu, na které se mi na iPhone kliká dost blbě a tak z 50% případů se netrefím tak, jak tady už někdo psal, dá se něco udělat s mizejícími nepřečtenými příspěvky po aktualizaci stránky? Mám ve svém streamu třeba 5 nepřečtených novinek v tématech. Když jsem na mobilu na prohlížeči, zobrazí se mi to, no v tu chvíli nemám čas, nebo chuť si je číst. No jakmile otevřu prohlížeč později znovu (ať už jsem ho zavřel, nebo ne), iPhone automaticky načte stránku znovu. A po tomto načtení mi ze streamu všechna tato nepřečtená témata zmizí, jako bych je už přečetl.. To je dost k ničemu. Dá se nějak řešit to mizení témat? Nikdo k tomu nic nenapsal, až na Lukáše, který má stejný problém..
Říjen 13, 20204 r Autor Pridal jsem podporu animovanych gifu "giphy". Zatim jen pro cleny klubu a moderatory spolu s administratorama. Uvidime jak to bude fungovat a bude vyuzivano.
Říjen 14, 20204 r Bylo by možné přidat tlačítko "označit jako přečtené" někde vedle toho nového tlačítka"nepřečtené"? Jsou témata, kterých jsem se kdysi účastnil, no dnes mě nezajímají a takto bych na ně aspoň nemusel pořád klikat, ať mi tam nesvítí.
Říjen 14, 20204 r Nieje. Mozne dat tlacitko odhlasit sa hned ako prve, tj namiesto UCet? Teraz to odhlasit je umiestene blbo na konci zoznamu a pri odhlaseni tam vyskoci reklama, a namiesto odhlasenia ma to presmeruje na reklamnu stranku. Nie dost ze je tu tej reklamy ako nas.... Te. Tak loprosim presunut to odhlasenie na lesie. Miesto.
Říjen 19, 20204 r Po přechodu na novou verzi webu mi zamrzá při scrollování mezi příspěvky prohlížeč v mobilu (Google Chrome, poslední verze). Dělá mi to jen u fóra Škoda Home. Někdo podobná zkušenost?
Říjen 21, 20204 r Mám podobnou zkušenost (většinou to dělá při posouvání mezi celými hlavními tématy) a je jedno jestli je připojení přes mobilní data či wi-fi.
Říjen 21, 20204 r Chrome, Windows 10: Nefunguje zobrazení "bubliny" na editaci příspěvků. Když zmáčknu vpravo nahoře ony 3 tečky, "bublina" se zobrazí, ale je překrytá horním příspěvkem. Scrollování stránky nepomáhá.
Říjen 21, 20204 r Mám úplně stejný problém jako @_Denis_ Jak na konfiguraci Win 10 64bit, tak Win 10S, prohlížeč Chrome, poslední ver. 86.0.4240.75 Doplním, že u prvního příspěvku na stránce vyjede bublina správně dolů, u dalšího nahoru ale pod text, nejde pak editovat (jen popaměti, že je to první tlačítko které je kousek vidět) Upraveno Říjen 21, 20204 r od CentriFUGA
Říjen 22, 20204 r To uz som nahlasoval pri mobilnej Opere. No mne aspon pomohlo sa posunut na stranke. Ale nemusi to fungovat v kazdom pripade
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.