LukášCBR Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Když na mobilu kliknu na žlutou hvězdu, pokud se teda zrovna trefím, hodí mě to automaticky na poslední příspěvek. To je v pořádku. Když ale během dne se chci opakovaně na to téma podívat, tak po kliknutí na téma jsem automaticky na první straně. Dle @_Denis_ příspěvku to vypadá, že je to normální chování fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 @Pawouk Díky, takže nejsem jediný komu to nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Prihlaseni, odhlaseni, zpravy a vzpominky u firefoxu funguji. Dekuji @PTiCA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Pridal jsem odkaz na posledni neprecteny prispevek za nadpis. Vyhovuje? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Za mňa super.. dá sa to pridať aj do neprečítaného obsahu? Tam sa to ešte nezobrazuje.. https://forum.skodahome.cz/discover/unread/?&stream_read=all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Souhlas, ve streamu zatím stále beze změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Pridano 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Nove tlacidlo, ci skor napis "neprecitane" chvalim. No nebolo by mozne v tmavej teme ho dat tiez oranzove ako hviezdicka/bodka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Darkmode jsem netestoval. Kouknu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 (editace) Neviem sa dostat cez Operu v mobile k editacii odoslaneho prispevku, odkazy su schovane Edit: Tak ide to len ak posuniem prispevok v ramci obrazovky takmer uplne hore Editováno: 9. Říjen 2020, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Mizí tady bez dalšího témata. Uvedl jsem tady příklad uživatele, který mě přes SZ opakovaně otravuje a místo jeho deaktivace se téma ztratilo. S kým to řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 9. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Tema jsem skryl ja. Nevim proc umyslne chces zesmesnovat ostatni uzivatele. Pokud mas s nejaky uzivatelem problem, nemusis ho resit timto zpusobem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 V 6. 10. 2020 na 8:14, _Denis_ napsal: Když pominu nutnost klikat na tu malou hvězdičku, nebo kolečko vedle názvu příspěvku tak, abych se dostal na poslední nepřečtené zprávy v mém streamu, na které se mi na iPhone kliká dost blbě a tak z 50% případů se netrefím tak, jak tady už někdo psal, dá se něco udělat s mizejícími nepřečtenými příspěvky po aktualizaci stránky? Mám ve svém streamu třeba 5 nepřečtených novinek v tématech. Když jsem na mobilu na prohlížeči, zobrazí se mi to, no v tu chvíli nemám čas, nebo chuť si je číst. No jakmile otevřu prohlížeč později znovu (ať už jsem ho zavřel, nebo ne), iPhone automaticky načte stránku znovu. A po tomto načtení mi ze streamu všechna tato nepřečtená témata zmizí, jako bych je už přečetl.. To je dost k ničemu. Dá se nějak řešit to mizení témat? Nikdo k tomu nic nenapsal, až na Lukáše, který má stejný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Pridal jsem podporu animovanych gifu "giphy". Zatim jen pro cleny klubu a moderatory spolu s administratorama. Uvidime jak to bude fungovat a bude vyuzivano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Sice nefungují smajlíci, ale řeší se gify :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Vim ale je to vec kterou nejsme schopen vyresit ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Bylo by možné přidat tlačítko "označit jako přečtené" někde vedle toho nového tlačítka"nepřečtené"? Jsou témata, kterých jsem se kdysi účastnil, no dnes mě nezajímají a takto bych na ně aspoň nemusel pořád klikat, ať mi tam nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 Nieje. Mozne dat tlacitko odhlasit sa hned ako prve, tj namiesto UCet? Teraz to odhlasit je umiestene blbo na konci zoznamu a pri odhlaseni tam vyskoci reklama, a namiesto odhlasenia ma to presmeruje na reklamnu stranku. Nie dost ze je tu tej reklamy ako nas.... Te. Tak loprosim presunut to odhlasenie na lesie. Miesto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Po přechodu na novou verzi webu mi zamrzá při scrollování mezi příspěvky prohlížeč v mobilu (Google Chrome, poslední verze). Dělá mi to jen u fóra Škoda Home. Někdo podobná zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Mám podobnou zkušenost (většinou to dělá při posouvání mezi celými hlavními tématy) a je jedno jestli je připojení přes mobilní data či wi-fi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Chrome, Windows 10: Nefunguje zobrazení "bubliny" na editaci příspěvků. Když zmáčknu vpravo nahoře ony 3 tečky, "bublina" se zobrazí, ale je překrytá horním příspěvkem. Scrollování stránky nepomáhá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 (editace) Mám úplně stejný problém jako @_Denis_ Jak na konfiguraci Win 10 64bit, tak Win 10S, prohlížeč Chrome, poslední ver. 86.0.4240.75 Doplním, že u prvního příspěvku na stránce vyjede bublina správně dolů, u dalšího nahoru ale pod text, nejde pak editovat (jen popaměti, že je to první tlačítko které je kousek vidět) Editováno: 21. Říjen 2020, autor: CentriFUGA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 To uz som nahlasoval pri mobilnej Opere. No mne aspon pomohlo sa posunut na stranke. Ale nemusi to fungovat v kazdom pripade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.