Září 16, 20222 r Taky bych ještě přidal pár drobností. 1. Chybějící velké písmeno a zvláštní formulace názvu sekce nastavení 2. Chybějící překlad ve výzvě na nedokončený profil 3. Zvláštní formulace informace o stavu propojeného účtu 4. Nekonzistentní použití velkého písmena při výběru vytvoření obsahu
Září 16, 20222 r Nějak jsem to teď začal víc sledovat a narazil jsem na další. 1. Nekonzistentní velké písmeno u sekce "Nové Obrázky" 2. Místo "Statistiky člena" by tam víc sedělo množné číslo 3. Chybějící velké písmeno u sekce "kdo je online" 4. Při ukončování editoru s neuloženými změnami se zobrazí tato zpráva: Kromě pravopisné chyby je zvláštně formulovaná otázka o ukončení.
Prosinec 14, 20222 r Při prohlížení fóra na mobilu jsem narazil na jednu chybičku. Před zkratkou názvu měsíce je navíc " (asi jen u prosince).
Únor 10, 20232 r Informace o změně názvu tématu ukazuje jen znaky proměnných hodnot místo skutečných údajů. Pokud to mělo být v jiném tématu, omlouvám se. Připadá mi to ale jako problém s lokalizací.
Únor 27, 20232 r Ak sem patria aj nepreložené veci z angličtiny. Mimochodom, na akom engine, toto fórum beží?
před 2 hodiny2 hod sekcia Kodiaq II ma namiesto CZ nazvov podsekcii nazvy v anglickom jazyku - Exterior, Interior, Electric Systems, Engine, Chassis, Audio, Infotainment, Konektivita, Other
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.