HjM Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Nevíte někdo, jaký dostává z výroby kabinový filtr Fabia III po faceliftu s Climatronicem? Je tam pořád filtr s aktivním uhlím nebo dávají ten obyčejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Já měl z výroby obyčejný býlí pohledově bez jakékoli "aktivní vrstvy"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 tam to jsem vůbec netušil, že dávají z výroby i obyčejný..já už mám druhou F3 a u obou jsem měl tento z fota, ale po FL výroba to není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 V autorizáku mi ho zrovna měnili, práce 60 Kč, filtr dezin za 180 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Tak já měnil zrovna minulý víkend, filtr s aktivním uhlím ALCO za 198.- + práce 0.- jelikož jsem si měnil sám a vyměněno za cca 30 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Tak u nás v servisu cena za filtr 750 + 65 s DPH práce... (a to ještě obyčejný bez aktivního uhlí, prý se musí měnit při prohlídce po dvou letech, ani se neptali předem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Zajímavé, jak jsou rozdílné ceny, já to měl taky v rámci druhého servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 když jsme u toho pylového filtru, tak kdo si ho chcete koupit sami, zvládne to vyměnit i dítě a nechcete platit předraženej ve škodovce, tak za cca polovinu mohu doporučit tento, asi nejkvalitnější na trhu, co se dá sehnat :-) https://autodilos.cz/filtr-vzduch-v-interieru-mannfilter-fp26010?fbclid=IwAR1L9hRXyzlL9WStBjDjBOHJJGsOJxz2uox4uer_8-6v16zwuu3NX3fIHJ8 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Já kupoval tento: ODKAZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 když jsme u toho pylového filtru, tak kdo si ho chcete koupit sami, zvládne to vyměnit i dítě a nechcete platit předraženej ve škodovce, tak za cca polovinu mohu doporučit tento, asi nejkvalitnější na trhu, co se dá sehnat :-)https://autodilos.cz/filtr-vzduch-v-interieru-mannfilter-fp26010?fbclid=IwAR1L9hRXyzlL9WStBjDjBOHJJGsOJxz2uox4uer_8-6v16zwuu3NX3fIHJ8 Filtr měním jednou ročně na jaře, ale prý to musí vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Martine, kdo musí vyměnit škodovka ? no asi jak kde..mně ho neměnili, měl najeto v době prohlídky málo a byl jak nový a naopak mi doporučili, jestli to zvládnu sám, at si ho měním sám, že je u nich drahej..asi jsem zrovna narazil na dobré technika, co měl doborou náladu, až mi to překvapilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Mě ho škodovka nikdy neměnila, vždy já sám. Jen jsem oznámil, že mám vyměněný a oni to zapsali při prohlídce do zakázkového listu, aby mi ho neměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 To tvrdili oni. Já na to přišel až po prohlídce, že to udělali. Ten den jsem to navíc už neměl nějak náladu řešit, uvidíme co příště (oficiální interval je 2 roky a 30tis?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 On 2/22/2018 at 11:35 AM, OtaH said: Davam za pravdu Pawoukovi, ze nejlepsi je v tomto pripade originalni dil. Zajimalo by me ale, jestli je nejaky realny rozdil mezi kabinovym filtrem s uhlikem a filtrem neoriginalnim bez uhliku. Ptam se, protoze si zaroven myslim, ze uhlik je jen marketing a nema realny vyznam jako treba v akvaristice kde je ve styku s vodou. Vyznam naopak podle me ma menit filtr klidne doma a to co nejcasteji - hlavne kdyz se jezdi ve meste. A jestli je origo nebo ne uz je jedno. A pak je rozdil v cene uz znat. Otazka ktera me zajima je, jestli se s uhlikovym filtrem dycha realne lepe. Nejsem chemik neznam reakci uhliku s dusikem z koure dieslovych aut. Otazka spis pro alergiky.... Aktivním uhlím se (nevím jak dnes) plnily filtry plynových masek, takže účinek existuje a asi bude i celkem významný, alespoň, co se týká různých organických látek (CO se na něj, myslím, neváže). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 aktivního uhlí je tam jen trochu (tak půl platíčka živočišného uhlí) Asi by nebyl problém spočítat, jak dlouho vydrží v akci, než se na sorbuje. Moc dlouho to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 (editace) Tak dnes sem se poprvé po cca roce podíval na filtr a byl docela fest zabordelenej, funkci plní skvěle. Zatím sem jen vyfučel kompresorem , měníte filtr po roce, nebo až na kontrole po 2 rokách v AS ? Editováno: 2. Duben 2019, autor: Ibe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 (editace) No podle predstav fleet managera a vyrobce se meni co 60tkm nebo 4 roky. Pokud ma clovek rozum vymeni jednou rocne, nekteri i jaro/ podzim EDIT: co 2 roky nebo 30 000 Editováno: 3. Duben 2019, autor: zwan Uvedení správných údajů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Kabinový se mění co 30tis nebo 2 roky, ne? (motorový zase 60tis nebo 4 roky, nově je to se zpětnou platností myslím prodlouženo dokonce na 90tis nebo 4roky) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Bohate staci napr. toto. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0819653-kabinovy-filtr-cn-22024.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 (editace) před 2 hodinami, Martab napsal: Kabinový se mění co 30tis nebo 2 roky, ne? (motorový zase 60tis nebo 4 roky, nově je to se zpětnou platností myslím prodlouženo dokonce na 90tis nebo 4roky) JJ pravda splet sem to se vzduchovym. Co 30 000 nebo 2 roky... Editováno: 3. Duben 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 (editace) Ahoj, u staré F1 jsem měl kabinový filtr v plastovém rámečku. Dnes při vyndaní filtru v F3 žádný rámeček nebyl ? Což mě dost zarazilo. Je to v pořádku ? A je někde ke stažení návod výměny? Děkuji za odpověď Editováno: 23. Duben 2019, autor: suntour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 @suntour v F3 už žádný rámeček není..ten se přestal dávat už od FL na F2...nerozumím, jaký návod výměny ? píšeš, že jsi ho dneska vyndal a zjistil si, že tam není rámeček..tak jakej návod ještě potřebuješ ? ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 před 1 minutou, ski1961 napsal: @suntour v F3 už žádný rámeček není..ten se přestal dávat už od FL na F2...nerozumím, jaký návod výměny ? píšeš, že jsi ho dneska vyndal a zjistil si, že tam není rámeček..tak jakej návod ještě potřebuješ ? ? U F1 jsem si to dělal. Teď při vyměně u F3 jsem ukončil práci, jelikož mi tam chyběl ten rámeček :) . Vydal jsem se hledat informace po netu. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 @suntour aha, tak to pak jo..jinak dávej si bacha na pravidla, admin tohle nemá rád..bezprostředně předešlý příspěvek se necituje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 (editace) @suntour taky jsem na nej byl zvyklej ale F3 uz ho nema, proste se meni jen filtr... PS: pokud mas manualni klimu tak si precti tohle Díl např. zde: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0815479a-hrdlo-sani-rapi-skoda-30830.html Editováno: 23. Duben 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.