Květen 21, 20214 r Někde jsem slyšel, že digitální budíky jsou výrobně levnější. Takže asi snaha o konečné řešení nákladové otázky.
Květen 21, 20214 r Všechno digitální je levnější. Proběhne vývoj s testovací fází za $$$ a pak už je jen potřeba trocha součástek za 00 nic a trocha plastů okolo. HW řešení je výrobně o dost nákladnější pro potřebu více drahých součástek.
Květen 21, 20214 r Jasně, ale teď nejsou čipy, takže asi preferují kokpity do oktavky, která je má skoro v každé výbavě.
Květen 21, 20214 r Objednával jsem minulý týden. Tak snad mi tam ten virtuál nedají, když jsem objednával ještě po staru s reálným kokpitem :-) :-(
Květen 21, 20214 r @Kuolematon Ono to je celkem jedno, té elektroniky je v klasických budících snad ještě více než v těch virtuálních...
Červen 1, 20214 r Nový hnědý interiér. Osobně se mi líbí více než ten starý hnědý. Možnost mít s černým a béžovou stropnicí.
Červen 15, 20214 r On 6/1/2021 at 8:08 PM, deto said: Su este nejake dalsie zmeny vramci MR2022? Bojím se změny designu VC a na první pohled neviditelných změn, které předvádí např u Karoqa (Fotky z vlákna o MR2022 Karoq). Ale nic jsem zatím nezjistil.
Červen 15, 20214 r To snad nemyslí vážně že u auta s cenovkou 1,4M (ceníkově) bude přihrádka jen z tvrdého plastu a budíky z Fabie? Asi nezbývá nic jiného, než mít po ruce právníka, který mi potom pomůže vysvětlit, že jsem si objednal něco jiného a auto nechci. Tohle je na hlavu. Máme 24. týden, mají týden na to, aby mi vyrobili to, co jsem si objednal. Jsem zvědav. Každopádně díky za info!
Červen 15, 20214 r Holt seženeme nějakou plsť a budeme si muset kastlík vylepit :-). Už se ani nerozčiluju. To nemá cenu. Buď řád, že Superb půjde nastartovat aniž by si měl nasazenou roušku :-). Tak asi tak.
Červen 15, 20214 r před 45 minutami, guest100 napsal: ano, potvrzuji, tapec v kastlíku u MR 2022 nebude, nebudou další drobnosti, zkrátka drobné úspory, ale bude volič DSG s prosvícenými symboly v hlavici voliče. nevím, zda měl již MR 2022 na místo plastových nýtků jako dorazu pro přezku bezp. pásů přehnutý a prošitý konec pásu, ale překvapilo mě to u ENYAQu, když jsem se poutal, tak by to měly mít už všechny škodovky jinak náběh výroby ME 2022 by Superbu měl být tuším 25 KT V těch produktových změnách u Superbu že by odebrali polstr nic není. Jen Scala/ Kamiq/Karoq. O4 také zůstane. Ten přehnutý pás je už myslím v O4, ráno kouknu.
Červen 16, 20214 r Jsou to drobné prkotiny jak se říká, ale praktické pro uživatele. Ten tapec v té přihrádce je praktická věc, tak si tam každej za 10kč nalepí něco lepšího. Potom třeba přijdeme o simply clever,škrabky apod........... Nejvíc mě dojalo u Enyaqu plechová kapota bez pístů, to by hnus velebnosti. Doufám že ty nové budíky půjdou nakodovat i na SIII FL MR2021, vlastně podobné budíky má Octa IV.
Červen 16, 20214 r Škrabku na led ať si klidně zruší. Stejně ji rozumný člověk nepoužívá. Dělá to škrábance na sklo.
Červen 16, 20214 r Proč bohužel? Měl jsem za to, že to bylo prezentováno jako výhoda/zlepšení. Nemlátí to o ten plast.
Červen 16, 20214 r Tak samozřejmě že nám neřeknou: "Šetříme a je nám jedno, jak to vypadá." Technicky je pravda, že nedochází ke kontaktu mezi plastem sloupku a čepem, ale na druhou stranu jsem zrovna tuto část v autě nikdy podřenou neměl a hluk jsem také nikdy nepozoroval. Vizuálně to pěkné není.
Červen 16, 20214 r To mlácení jsem tedy neregistroval, je fakt že u Fabie 3 ano hlavně kočičí hlavy nebo otevřené okno na vyvětrání auta to tam mlátilo ta plastová klipsa o tvrdý B sloupek. Toto tomu zabraňuje.
Červen 16, 20214 r @JaToNechapu Nevím, přijde mi to zbytečně vyhrocené. Jsou změny, které dokážou naštvat - osvětlení v kufru, tapece v přihrádkách apod. Ale nadávat na tohle řešení pásu? Kolik času na to koukáš? Já bych si toho všiml maximálně při luxování auta, jindy bez šance. @Jan R. to ani nevěděl, že to má. Zbytečný povyk pro nic. Upraveno Červen 16, 20214 r od Rapid1.0
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.