Michal B. Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 @Martin Bednář také to tak vidím, jen škoda že ihned nedostal třeba area view, ikdyž pro někoho drobnost, já na kodiaqu jsem za to moc rád. Ty plastové díly na nárazníku a zádi se mi na fotkách nezdály, ale v reálu si na to člověk zvykne a dá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 zeptám se, odkud máš tak podrobné info ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Tak to je fofr....gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 A co treba zalozit vlastni tema na to? Scout je za mne hroznej bakelit. Jak tu napsal ferda, clovek si zvykne fakt na vsechno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Na vsechno ne, zas neprehanejte. MichalB. - prodejce vidí podrobné informace v systému, může sledovat průchod jednotlivými kontrolními body nebo jednodušeji řečeno svařovnou, lakovnou, montáží, výpravou atd. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Na webu škodovky už nabíhají skladovky.Zatím je tam 1 kus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 (editace) V Praze 9 dnes přivezli FL provedení. Naživo je to pěkný. Na Instagramu jsem našel Sportline kombinaci ?? Editováno: 15. Červenec 2019, autor: Jan R. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Super porovnání Neměl bych co řešit, chtěl bych to vpravo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Vpravo mám, to vlevo mi připadá dravější. Za tri roky uz ale na ctyrku počkám [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 opravdu vypada dravejsi. jsem zvedavej na to moje az prijde. Zacinam si trosku rikat, ze jsem udelal chybu s tema matrix led:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Mne vadi prave ten agresivni vzhled, pripomina mne aktualni Volva. Vsimnete si, ze spodek masky je na jinak hranatem aute nove kulaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 vzhled je vzdycky subjektivni:) 100 lidi, 100 chuti:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 (editace) Zbytek fotek k porovnání ? Kdo je z Prahy, k vidění v Auto-Poly schovaný za 15ti Scalami za barákem ? Editováno: 16. Červenec 2019, autor: Jan R. 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Za mě jsou krásné obě verze. Stará verze v žádném případě neurází. Ta se prostě Škodě povedla a koukatelná bude ještě mnoho let [emoji106]. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Mne najskôr nesedeli tie nové predné hmlovky... ale už som si spomenul, čo mi pripomínajú... Muttleyho vycerené zuby pri jeho legendárnom smiechu! Mne sa FL páči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 https://www.idnes.cz/auto/magazin/skoda-superb-facelift-scout-led-matrix-tdi.A190708_121103_auto_testy_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 před 16 hodinami, deathskull napsal: opravdu vypada dravejsi. jsem zvedavej na to moje az prijde. Zacinam si trosku rikat, ze jsem udelal chybu s tema matrix led:( I když je auto objednané, jde do určité doby dělat změny v objednávce, jen se zkusit zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 jj, ja vim, ze by slo jeste doobjednat. ale asi az pristi rok. Tedka to uz menit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Dnes do Automechaniky Prostějov dorazil facelift Superbu.Fotky níže: 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Musim uznat, za tento facelift sa skodovke celkom podaril.... Urcite superbu neuskodil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Je krasne, jak je vnimani vzhledu subjektivni. Ja jsem na to zrovna chtel napsat NE, NE, NE a jeste jednou NE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Sú veci, ktoré na FL jednoznačne chválim, ako napr. nové matrix LED, full kessy anové bezpečnostné systémy. Ale tá chrómová lišta medzi zadnými svetlami (tuším to majú presne rovnako niektoré Mazdy, čím viac chróm-tým viac Adidas) a nápis Š K O D A alá P A N A M E R A, proste toto by som nechcel. Určite si na to ľudia zvyknú a stane sa to normálom, možno v tom budú pokračovať aj iné automobilky ale ja som celkom rád že mám pred FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Je to vec vkusu, mne sa práve obzvlášť tá lišta vzadu v kombinácii s nápisom páči. Lišta medzi zadnými svetlami je asi nejaký nový trend.. okrem spomínanej Mazdy ju majú aj napr. BMW 7er, Audi A6, A8... a nečudoval by som sa, ak by ju dostal aj Kodiaq FL alebo O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 je fakt ze ta zadni lista se mi taky nelibi... predek je ale povedenej. uvidime jak budou vypadat slabsi verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 @Aleš_BX Kdy budeš mít auto na prodejně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.