klingon Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Máte někdo povědomí, jestli lze v SIII před faceliftem přidat do phoneboxu bezdrátové nabíjení, které je jako originál ve výbavě poloviny 2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Jak to myslíš, přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 asi bylo myšleno dodatečně dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 V 30. 11. 2016 at 21:09, klingon napsal: SIII před faceliftem Facelift ještě snad nebyl, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 jenže už se to dá objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Je nějaké řešení bezdrátového nabíjení u S3, u kterých ještě tato možnost nebyla z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Není problém dodělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Kolik to vyjde a co to obnasi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Přijet do Strakonic a předem se domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Dodělaval nekdo uz a na kolik to vyslo celkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Ano dodělával několikrát. Stačí napsat sz a domluvit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Jake jsou naklady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Nutné vždy spočítat dle výbavy vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 (editace) Dnes v aute uspesne otestovane.Dokonca to moj "socka" telefon ani nepodporuje,ale existuje uz na to zariadenie,ktore mu pomoze. https://www.mp3.sk/ultratenky-nabijaci-modul-bestcharger-pre-vas-smartfon-samsung-lg-a-dalsie-znacky-p-259287.html Editováno: 18. leden 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Existuje možnost jak toto bezdrátové nabíjení občas vypnout? Jde mi o to, že když jedu například 4 hodiny v kuse, telefon v přihrádce se dobije a pak se zbytečně celkem rapidně ohřívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Pokial sa nabije,mal by s prestat nabijat a tym padom zohrievat,ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Otočení mě nenapadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 V 18. 1. 2019 na 18:35, Patrik1971 napsal: Pokial sa nabije,mal by s prestat nabijat a tym padom zohrievat,ci? Právě, že ne, nabíjení podle mne pokračuje neboť záda telefonu jsou pak poměrně horká, ale jak píše Aleš_BX otočení telefonu by vše mělo vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Ahoj chlapi, já mám SUPa III (06/2018) ve výbavě Ambition Plus, a tohle QI nabíjení mi chybí a rád bych to měl.. Poradíte mi, prosím, někdo, co a jak koupit a jestli by to někdo dodělal? Jen podotýkám, auto má ještě tovární záruku 4 roky, tak snad to nebude extra vadit, pokud je někdo šikovný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 @funscreen - není dovoleno ptát se na stejné věci ve vícero tématech, máš SIII, tak se drž příslušné sekce. Duplicita smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 OK, takže v OCT III se nic nedozvím.. :D Nicméně, řešil to tedy někdo konkrétně, prosím, na SIII? Případně - byl by někdo ochoten mi s tím pomoci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Naspiš SZ Ferdovi25. Ten bude vědět, zda to půjde, či nikoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 @Martin Bednář Díky, písnu mu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Ze sa telefon hodne zahriava pri nabijani,to uz tu spomenute je,ale stava sa mi casto,ze zacne nabijat,potom prestane,musim s nim pohybat a opat nabija a prestane....tak to spravi parkrat a potom uz nabija konstatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 To bezdratove nabijeni je za mne celkem zklamani.. s nabijeci podlozkou co mam doma se to srovnavat neda. Extremni zahrivani telefonu a celkove pomalost nabijeni.. az si rikam zda to mam vazne v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.