Publikováno Prosinec 9, 20168 r Zdar chlapi. O1 1.6/75kw AVU r.2002. EGR zaslepen. Dneska jsem jel po dálnici a při 160km/h mi začal vynechávat motor způsobem, že asi 2 vteřiny vůbec auto netáhlo. Jako kdybych vypnul zapalování. Pak najednou naskočilo a takhle to udělalo asi 15x. Diagnostika nepíše nic. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Doufá že nedupluju. Jestli jo.Omluva Adminovi.
Prosinec 9, 20168 r Zadrbanej palivovej filtr, ono toho bude víc, kluci doplněj, jsem utahanej z práce tak bych psal bludy.
Prosinec 11, 20168 r Autor Omlouvám se zapomněl jsem dopsat, že mám LPG ale škubalo to i na něj. Takže přemýšlím nad elektrikou. Nějaký čidlo?
Březen 29, 20178 r Pršelo? Jinak pokud ti to dělá za deště, nebo pokud jedeš za někým kdo cáká vodu ze silnice, mrkni na rozdělovač a kabely... dělalo mi podobné kusy když jsem jel za deště 40km domů najednou auto zhaslo jak svíčka a jen z baterky jsem se na parkovačkách doplazil na nějaký bezpečný místo. Něco mi ukousalo jeden kabel a když bylo vlhko tak to od něj jiskřilo všude kolem tak jsem to na jednu ránu vyměnil všechno jak rozdělovač tak kabely a klídek, mrkni se tam a uvidíš sám.
Duben 25, 20178 r Autor Zdar, nepršelo bylo hezky a taky mi to už doby neudělalo. Takže jsem na to nepřišel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.