Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, může mi prosím někdo poradit, kde je umístěné čidlo venkovní teploty na OIII 2.0TDi 110kW r.v.2013 a jaké je číslo dílu?

Maxidot mi teď v zimě ukazuje nějaké poblázněné hodnoty. Venku je třeba 3 a auto ukazuje 12. Zajímavé je, že to dělá pouze v zimě, ale ne od určité teploty. Když bylo v listopadu třeba +2 tak ukazoval maxidot správně.Teď, poslední týden, co jsou teploty nižší už ukazuje špatně, cca o 10 stupňů víc. A i když nastartuju při -1 a přejedu někam, kde jsou +2, tak stále ukazuje špatně. Chci tím říct, že v listopadu dokáže +2 stupně změřit správně a v těchto dnech ne. Přijde mi, že to závisí na venkovní teplotě, při které startuji. Jako kdyby se při startu vždy "kalibroval" a od nějaké teploty se mi kalibruje špatně... Všiml jsem si toho už minulou zimu, jen jsem to neřešil. Jakmile se venkovní teplota při startu trochu zvedne, cca nad  4 stupně, teploměr už měří dobře...

Upraveno od maverick1

Koukni se do nárazníku na levé starně

8Z0820535A

• Autor

Problém vyřešen, bylo vadné čidlo. Nové čidlo problém vyřešilo. 

K umístění čidla - když koukáš na auto zepředu je za spodní prostřední mřížkou nárazníku v pravém horním rohu. Mřížku jsem bez újmy odborně vyndal přiměřeným prudkým trhnutím.

Díky za pomoc.

Ahoj,

a jak se ti projevuje čidlo teď? Já když ráno zaparkuju s -15 a odpoledne při -4 odjíždim tak mam teěch -15 i dalších 10 km než to začne po 0,5 stoupat.

• Autor

Myslím, že mi hned po zapnutí elektriky ukáže správnou venkovní teplotu. Ale nejsem si úplně jistej. Zaměřím se na to a dám za pár dní vědět...

Určitě mi to ukazuje poslední naměřenou teplotu, ale po zapnutí zapalování se to začne hned měnit. Než to ale ukazuje správnou teplotu, tak to chvíli trvá.

Ta posledni namerena teplota se mi nezda, co jsem zkoušel Golfa MK7 tak ten ukazuje spravnou teplotu hned, to me prave privedlo na to, ze je cidlo mozna vadne.

Hned po zapnutí zapalování ukazuje správnou teplotu. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.