indyjones8379 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ahojte mam oct 2 rocnik 2006 1,9 77kw a chcem sa opytat radio stream samovolne sa zapina aj v noci v podstate hocikedy aj ked nie je kluc v spinacej skrinke.prosim poradte dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Tipl bych si na spatnou spinacku. Zbytek uz jde po CANu, takze tam by snad chyba byt nemela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Radio se aktivuje pres can bus, neni spinane spinackou, pokud by byla vadna spinacka, teoreticky by se pak spustilo vse co dostava informaci o zapnuti zapalovani. Videl bych to na vadu v radiu na spatny can prevodnik nebo desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 V podstate s tebou souhlasim, ale zkus si ve spinacce pomalu tocit klickem. Radio se zapne drive nez dojde k zapnuti samotneho zapalovani. Zaroven se radio vypina az po vytazeni klicku ze spinacky, ne po vypnuti zapalovani. Tim chci rici, ze ve spinacce je tech kontaktu vice (pokud se nepletu, tak jich je celkem 5). Takze pokud by mel spatny kontakt 86s (ktery mimo jine ovlada radio), tak by se zapalovani nezaplo, ale radio ano. Ale samozrejme to muze byt i chyba radia, o tom zadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 To jo spinacka spina napeti ale ne radio, radio nema spinane napeti. Dostava pokyn po canu jestli se ma vypnout nebo zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 To ja vim. Ja taky nikde netvrdim, ze spinacka spina radiu napeti. Ale kde se podle tebe na CANu vezme ta informace? Z podvolantove RJ, ktera to bere ze spinacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ale radio ridi can infotainmentu z gateway. Ale nerikam ze to nemuze byt spinackou ale podle mne ta by nevypla vice veci a snad by se to projevilo i na diag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Dobre, do radia to jde po CANu infotainmentu z gateway. A odkud to vezme gateway? Po CANu z podvolantovky, ktera to bere ze spinacky? Na diagnostice se to objevit muze, ale taky nemusi. Se spinackou jsem delal ruzne pokusy a na diagnostice jsem nikdy zadnou chybu nemel. (Dost jsem se divil, ale bylo to tak.) Bohuzel me nenapada, jak to jednoduse vyzkouset. Asi bych proste zkusil odpojit spinacku a v konektoru spojit svorku 30 se svorkou P (ted nevim, jake to jsou piny). Pokud uz se radio zapinat nebude, mas problem vyreseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djanes Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Ahojte, povedlo se to někomu vyřešit? Mám stejný problém. A ještě jsem si všiml, že při vypnutí zapalování se okamžitě vypíná i rádio, což dříve nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.