Publikováno Leden 15, 20178 r Je už známo, co Fabii přinese nebo naopak sebere MR2018? Tatík by si ji chtěl objednat a váháme, jestli objednat teď, nebo ještě chvíli počkat...
Leden 15, 20178 r Pribude od MR2018 coz je od 22KT, Skoda Connect. Jako je eCall a dalsi veci na stropu u lampicky Co je dalsiho to zatim nevim, pocital bych ze se nic vyrazneho menit nebude Jen byl docasne snad jen u swingu+ vyrazen z nabidky smartlink.
Leden 15, 20178 r Autor Ten Škoda Connect bude v základu, nebo to bude za příplatek? Někde jsem tuším četl, že od 2018 bude eCall v EU povinný. Takže příchod 1.0TSI se zatím nekoná?
Leden 15, 20178 r eCall povinny ve vsech vybavach, tudiz i Active v celem spektru modelu. Jak uz jsem psal, vsechny auta by to meli nahore u stropu, bud v krytce a nebo se zrusi stropni prihradka na bryle. Nejspise to bude ale v te male krytce. 1.0 TSI zatim ne.
Leden 16, 20178 r Zas tak brzo to není, facelifty jsou zhruba po třech letech a někde jsem četl, že po O3 která jde právě ted do světa, má přijít na řadu F3, takže možná podzim 2017, nebo jaro 2018, uvidíme.
Leden 17, 20178 r před 21 hodinami, ronall napsal: facelifty jsou zhruba po třech letech Fabia I - 4,5 roku Fabia II a Roomster - 3 resp. 4 roky Octavia II - 4,5 roku Octavia III - 4 roky Rapid - 4,5 roku Superb I - 4,5 roku Superb II - 5 let Yeti - 4 roky Sice má dojít ke zkrácení životních cyklů modelů, ale klidně se s tebou vsadím, že Fabia letos klasický facelift nedostane ani náhodou. Proběhne jeho druhá fáze u Citiga, dostane ho Rapid, přijde druhá generace Yetiho, přijdou deriváty Kokodáku, právě nastupuje facelift Octavie. V kalendáři ani není místo.
Leden 17, 20178 r jj.. tiež si myslím, že Fabia dostane facelift najskôr pre MR2019.. je o ňom ešte príliš ticho a facelift potrebujú ešte modely uvedené pred F3.. už len minimálne ten Rapid..
Leden 17, 20178 r Jo jestli bude facelift, to se můžeme pouze dohadovat. Zdražení modelů Fabie je PRAVDĚPODOBNĚJŠÍ. Vlasnš zdražení ne, ale úprava ceny a další OHOLENÍ modelu.
Leden 17, 20178 r před 3 hodinami, bojler napsal: Sice má dojít ke zkrácení životních cyklů modelů, ale klidně se s tebou vsadím, že Fabia letos klasický facelift nedostane ani náhodou. Proběhne jeho druhá fáze u Citiga, dostane ho Rapid, přijde druhá generace Yetiho, přijdou deriváty Kokodáku, právě nastupuje facelift Octavie. V kalendáři ani není místo. Vsázet se určitě nebudu, vždy je to loterie kdy s čím přijdou, ale máš pravdu že nejspíše to bude až příští rok. Někde jsem o tom něco četl, ale je mě jasné že skutečnost potom vypadá trochu jinak.
Leden 27, 20178 r Jestli se nepletu, O3 jede nějak od podzima 2012 a face bude po cca 4 letech a nějaký drobný. F3 face bude počítám tak koncem 2018
Leden 27, 20178 r FIII. face ve 2017 urcite nepocitejte. Neni kam toto nacpat, je temer plno, jak uz tu jednou bylo psano Pohyb s cenou je ovsem hodne pravdepodobny uz jenom z duvodu Skoda CONNECT / eCall
Leden 28, 20178 r Autor Tak jsem byl včera u dealera a říkal mi, že má informace ze škodovky, že 1.0TSI by měl naběhnout už letos v květnu...
Leden 28, 20178 r Když Octa s tím motorem nemá problém... Ceny rostou u všech automobilek poslední rok a určitě ta rosoucí tendence bude pokračovat do další finanční krize
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.