Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Měl bych takový malý problémek. Při zapnutých světlech a otevření dveří se neozve ani hlásek. Už jsem málem nechal svítit a šel pryč. :unsure: Nevěděl by někdo čím to? Mám O1 rv 99. Předem děkuji.

mikrospínač ve dveřích..

jo jo, a za chvíli ti začne problém se samozamykáním ... dobře znám. Výměna celého zámku okolo 4 tisíc Kč, kdybys chtěl něco kupovat třeba na vrakáči, upozorňuji tě, že i ve stejném typu auta mohou být zámky rozdílné. Nejprve se musí vymontovat a zjistit typ. Prý se to liší i v kabeláži nebo svorkách. Tak bacha na to, a krom toho, nikdy nevíš, co koupíš a jak dlouho to vydrží. Já koupil nový. Zkus se tady obrátit na Cosbyho, údajně to umí dobře, spolehlivě, se zárukou a za dobré peníze opravit.

• Autor

Docela jsi mě vystrašil. Zamykání zatím v pohodě... :unsure:

Mikrospinac ven a vymena za podobne + uprava. Jinak rozlousknout, nahnout zpatky kontakty. Pokud mozno naletovat nove kontaktni body - jedine mikropajkou. Cepicky z cinu zbrousit jemnym pilnickem + strik kontaktolem

http://www.limasoft.cz/omron/spinace/mikro..._miniaturni.php mensi uprava nutna

Mikrospinac ven a vymena za podobne + uprava. Jinak rozlousknout, nahnout zpatky kontakty. Pokud mozno naletovat nove kontaktni body - jedine mikropajkou. Cepicky z cinu zbrousit jemnym pilnickem + strik kontaktolem

da se ledacos, ale osobne bych ten mikrospinac neopravoval a dal rozhodne novy.

• Autor

Diky moc. Zadny velky servisman nejsem, tudiz to nejspise budu nucen prenechat odbornikum.

Zkus Cosbyho, ten tu nabízel že to umí opravit >> dobře a trvale ;)

Čemu říkáš malá úprava ???

Taky sem ho měnil za podobný kus a maká to spolehlivě a přišlo mě to na 50 kč +hodka práce na jedněch dveřích ale dělat už bych to nechtěl je to porod vyndat ten zámek u řidiče .

• 3 roky později...

Taky sem ho měnil za podobný kus a maká to spolehlivě a přišlo mě to na 50 kč +hodka práce na jedněch dveřích ale dělat už bych to nechtěl je to porod vyndat ten zámek u řidiče .

Zdravím páni , zdá sa že aj mne blbnou mikrospínače ale neviem fakt či to je nimi, dá sa nejako zmerať prúd alebo ako zisťím či je to nimi alebo či tam ide štava pri zamknutých poradte ... díík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.