Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rád bych se zeptal, zda někdo z vás má na autě deflektory bočních oken.

Strašně mě štve,  že pokud spustím ostřikovače předního okna, kapalina se mi rozlévá po bočním oknu u řidiče.

A zajímá mě,  jestli deflektory tomu zabrání.

heko-front.jpg

Ofuky oken jsou ideální nesmyslný doplněk z devadesátých let, který pěkně zničí těsnění oken a nejen to (věc praxe)

Vypadá to hrozně alá tuning cikán žigulík zroku 1980. Takhle ničit a kazit vzhled trojkového Superba ! (věc názoru)

Taky si myslím, že to nestojí ani za pokus, prt. problem to nevyřeší a ještě to vypadá šíleně.

a hlavně pak okna zavíráš se skřipotem jak to zajíždí do těch fixačních plíšků:o

• 1 rok později...

Nevím proč, ale fixační plíšky nikdy nepoužívám a tedy nic neskřípe, ani neuletí. Tyto plasty jsem namontoval během hodiny, co jsem měl nového Supa doma, mám je vždy na všech autech a zničených gum jsem si ještě nevšiml. Výhodou je, že mohu větrat na 1-2cm otevřeného okna v jakémkoliv počasí a hlavně v zimě nikdy nemám orosená skla jako ostatní kolegové, když do uvnitř vlhkého auta zasvítí slunce ... . Dál mohu mít pootevřené okno při jízdě a nebolí mě za krkem od průvanu. Ale na to si musí přijít každý sám, nikomu nevnucuji. Zadní nikdy nemontuji = blbost.

Plny souhlas s honzav1, mam je uz na 3 aute a nevim si je vynachvalit, vetrani za jizdy pri vysokych rychlostech bezpruvanove, ochrana pred destem pri pootevrenem okne, mel jsem je na passat b7, hyundai i30 a ted na s3 a taky nepouzivam plysky pri montazi, nikdy nic nevrze kdyz se to spravne namontuje a na gumenne tesneni to nema vplyv...

• 9 měsíců později...

... měl jsem je, dal jsem je zatím pryč. Zdá se mi, že při vyšších rychlostech jsou ty ofuky hlučnější než bez.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.